Hamburg
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hamburg Wandeltours: Onze meest aanbevolen

St. Pauli: wandeltour Reeperbahn geleid door dragqueen of lokale beroemdheid

1. St. Pauli: wandeltour Reeperbahn geleid door dragqueen of lokale beroemdheid

Ontdek de iconische wijk St. Pauli in Hamburg, samen met een lokale dragqueen als gids. Jouw deskundige gids deelt haar eigen unieke ervaringen en verhalen over de wijk St. Pauli terwijl zij je meeneemt op een reis over de Reeperbahn, de belangrijkste verkeersader van de rosse buurt en het uitgaansgebied van St. Pauli. Neem een drankje en volg je gids, wandelend langs levendige bars en trendy nachtclubs. Ontdek hoe het leven in de beroemdste wijk van Hamburg was, hoe het is veranderd en hoe fascinerend het vandaag de dag nog is. Hoor hoe Duitslands beroemdste en kleurrijkste dragqueen Olivia Jones opkomt voor respect, diversiteit en tolerantie. Geniet van de geestige opmerkingen, eigenzinnige anekdotes, oogverblindende bezienswaardigheden en een brutaal drankje. Deze tour combineert de perfecte mix van informatie, entertainment, verschillende stops en bezienswaardigheden. Aan het eind van je rondleiding ben je ongetwijfeld helemaal klaar voor een gezellig avondje uit in St. Pauli.

...
St. Pauli: Reeperbahn-wandeltocht met toegang tot Zur Ritze en drankje

2. St. Pauli: Reeperbahn-wandeltocht met toegang tot Zur Ritze en drankje

Verken de wijk St. Pauli in Hamburg en ervaar de beroemde straat Reeperbahn en het uitgaansgebied. Luister naar volwassen verhalen over seks en misdaad terwijl je talloze pubs, theaters en sekswinkels bezoekt, waaronder de Zur Ritze-bar. Passeer de beroemdste zijstraat van de Reeperbahn: de Große Freiheit. Luister naar verhalen over het nachtleven in de stad en de beroemde stripclubs, waaronder het toneelstuk "Dollhouse". Ga de beroemde boks- en erotische bar "Zur Ritze" binnen waar Mike Tyson en de gebroeders Klitschko trainden. Leer meer over het leven in deze speciale Kiez en zijn regels. Je gids vertelt je zowel duistere als grappige anekdotes terwijl je rondloopt, en geeft je extra context en achtergrondinformatie die je anders niet zou weten. Om de tour nog specialer te maken, maak je van de gelegenheid gebruik om met je groep en gids te genieten van een drankje.

...
Elbphilharmonie Plaza: tour met gids

3. Elbphilharmonie Plaza: tour met gids

Bezoek de Elbphilharmonie Plaza met een gids en leer spannende achtergrondinformatie over dit spectaculaire gebouw terwijl je zowel de buitenkant als de binnenkant ontdekt. Nadat je je gids hebt ontmoet, kom je meer te weten over de oorspronkelijke plannen van het gebouw, plus de constructie, de uitdagingen bij de voltooiing ervan en de speciale kenmerken. Bezoek het exterieur van het gebouw en kom meer te weten over de gevel en andere uiterlijke kenmerken. Ga dan verder met de Tube - de langste roltrap ter wereld. Werp een blik op het grote panoramaraam voordat je aankomt op de Plaza: een activiteitencentrum dat de historische dokken verbindt met de moderne glazen architectuur. Neem even de tijd om vanaf de Plaza te genieten van het mooiste uitzicht over de haven en HafenCity. Luister naar de muziek die binnen wordt gespeeld terwijl je gids je meer weetjes geeft over dit opvallende moderne bouwwerk.

...
Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits

4. Hamburg: Night Watchman's Tour van St. Pauli in het Duits

Geniet van een unieke stadstour met de traditionele nachtwakers rond de grootste uitgaans- en rosse buurt van Europa. Je Duitstalige gids zal je ontmoeten in de Landungsbrücken en alles laten zien wat St. Pauli te bieden heeft. Je gids neemt de rol en het uniform op zich van de originele St. Pauli-nachtwaker, die de beruchte wijk Hamburg vertegenwoordigt. Hij zal met u de Große Freiheit ("De Grote Vrijheid") ontdekken. Bevredig je nieuwsgierigheid en leer alle lokale geheimen kennen. Luister naar hoe het is binnen het politiebureau van Davidwache, hoe de touwindustrie het pad van de Reeperbahn uitstippelde, het incident van Joe Cocker, de mysterieuze Herbertstraße en legendarische verhalen over Paul McCartney.

...
St. Pauli: wandeltour Reeperbahn Bars & Rosse Buurt, inclusief drankje

5. St. Pauli: wandeltour Reeperbahn Bars & Rosse Buurt, inclusief drankje

Verken de Hamburgse wijk St. Pauli en ervaar de beroemde Reeperbahn, de belangrijkste verkeersader van de rosse buurt en het uitgaansgebied van St. Pauli. Luister naar volwassen verhalen over seks en misdaad terwijl je verschillende pubs, theaters en sekswinkels bezoekt. Volg uw gids langs levendige bars en trendy nachtclubs. Loop langs de beroemde boks- en erotiekbar "Zur Ritze" waar Mike Tyson en de gebroeders Klitschko trainden. Je loopt ook langs de beroemdste zijstraat van de Reeperbahn, de Große Freiheit. Luister naar verhalen over het nachtleven in de stad en de beroemde stripclubs, waaronder de "Dollhouse". Kom meer te weten over het leven in deze bijzondere wijk, evenals de regels die hier gelden. Je gids vertelt je tijdens je wandeling zowel duistere als grappige anekdotes, waardoor je extra context en achtergrondinformatie krijgt die je anders niet zou krijgen. Om de tour nog specialer te maken, kun je van de gelegenheid gebruik maken om met je groep en gids van een drankje te genieten.

...
Hamburg: begeleide wandeling voor Harry Potter en magische fans

6. Hamburg: begeleide wandeling voor Harry Potter en magische fans

Ontdek de uithoeken van Hamburg die goed hadden kunnen dienen als achtergrond voor een Harry Potter-film, inclusief de "Wegisweg" van de stad. Leer leuke feiten over de mystieke wezens die je overal in de stad vindt en de legendes erachter. Je gids laat je veel geheime hoeken van Hamburg zien waar alleen de lokale bevolking van weet, en test ook je kennis over Harry Potter. Je leert ook over de geschiedenis van de stad Hamburg en haar geschiedenis.

...
Hamburg: wandeltour door de Speicherstadt en HafenCity

7. Hamburg: wandeltour door de Speicherstadt en HafenCity

Duik met een vriendelijke en informatieve gids in de wereld van de haven van Hamburg. Deze tour neemt je mee op een ontdekkingstocht langs de maritieme hoogtepunten van Hamburg. Zie tijdens deze leuke en informatieve tour de meest verbluffende architectonische bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Elbphilharmonie en andere historisch belangrijke locaties. Wandel naar de Speicherstadt (pakhuisbuurt) en ontdek de interessante feiten over de oorsprong, en het gebruik ervan vandaag de dag. De Speicherstadt kreeg wereldwijde bekendheid in de 19e eeuw als een handelscentrum, met kruiden, koffie en oosterse tapijten als één van de belangrijkste producten. Veel interessante musea zijn hier gevestigd, zoals het Speicherstadt Museum en het Gewürzmuseum, evenals het Miniatur Wunderland en de Hamburg Dungeon. Wandel door de HafenCity, de nieuwste en modernste wijk van Hamburg. Ontdek hoe Hafencity een stadsvernieuwingsproject is en kom vanuit een uniek perspectief alles te weten over de architectuur.

...
Hamburg: spookwandeling door de stad

8. Hamburg: spookwandeling door de stad

Ervaar Hamburg 's avonds, als de geesten hun gezicht laten zien. Wandel in de voetsporen van de schimmen van de stad. Het nachtleven van St. Pauli en de Reeperbahn vallen in het niet bij wat er écht gebeurt na zonsondergang. Laat je de stuipen op het lijf jagen door de heksen en demonen die op spookplekken de dienst uitmaken. Onder hoede van de heilige Catherina leer je de duistere kant van de stad kennen. Zij leidt je de weg van de Sint-Catharinakerk naar het mystieke Speicherstadt. Ga in de legendarische 'Wijk van de Kromme Maan' op zoek naar geesten en dool daarna verder naar de ouderwetse straten rond de Sint-Nicolaaskerk.

...
Speicherstadt: wandeltour met toegangsticket voor Elbphilharmonie Plaza

9. Speicherstadt: wandeltour met toegangsticket voor Elbphilharmonie Plaza

Verken 2 van de bekendere gebieden van Hamburg tijdens een begeleide wandeling door het voormalige pakhuisdistrict Speicherstadt en de moderne HafenCity. Het beste van alles is wel toegang krijgen tot de beroemde Elbphilharmonie. Hoor alles over waarom het pakhuisdistrict in de jaren 1800 werd gebouwd, en hoe het in 2015 werd uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed. Vergelijk wat je voor je ziet met de historische foto's van je gids, om zo een idee te krijgen van hoe het er vroeger aan toe ging. Nadat je gids je bij de Plaza heeft afgezet en je de Elbphilharmonie heeft laten zien, ga je het prachtige gebouw aan het water binnen. Ontdek het interieur van het gebouw en bekijk de moderne glasarchitectuur van dichtbij. En mis het adembenemende uitzicht over de haven en HafenCity ook niet.

...
Hamburg: Speicherstadt-wandeltocht met koffieproeverij

10. Hamburg: Speicherstadt-wandeltocht met koffieproeverij

Ontmoet je vriendelijke gids bij de Wandrahmsteg-brug voordat je aan je 2 uur durende tour door de beroemde Speicherstadt van Hamburg begint. De Speicherstadt is het grootste pakhuisdistrict ter wereld, genesteld in de levendige haven van Hamburg. Verken tijdens je tour de rijke geschiedenis van dit bruisende centrum dat eeuwenlang een handelscentrum is geweest voor specerijen, tapijten, koffie en meer. Verken een van de levendige kruidenwinkels van Speicherstadt en geniet van de vele unieke bezienswaardigheden, geuren en smaken. Leer meer over de specerijenhandel en hoe deze een rol heeft gespeeld bij het vormgeven van de Speicherstadt. De tour bezoekt ook een selectie van kleurrijke oosterse tapijtwinkels, ambachtelijke winkels en chocoladewinkels, waar je je kunt mengen met de lokale bevolking en souvenirs kunt kopen. De laatste stop van de tour is een lokale koffiebranderij. Terwijl je daar bent, ontmoet je tweevoudig European Roasting Master, Erik, en leer je alles wat er te weten valt over de productie van koffie. Geniet daarna van een authentieke koffieproeverij en ontdek de veelzijdige smaken van deze geliefde drank.

...

Plan je bezoek

  • Hoe werken gratis wandeltours?

    Als je een klein budget hebt of het moeilijk vindt om te bepalen hoeveel je wil betalen voor een tour, is een gratis wandeltour perfect voor je. Bedenk wel dat dit nog steeds het inkomen van de gids vormt, dus neem cash mee en geef aan het eind zoveel als je de tour waard vond.

  • Hoe zwaar zijn de tours?

    Wandeltours in Hamburg kunnen wel vijf uur duren, maar de meeste duren 2 à 3 uur. Vind je dat nog steeds erg lang, kies dan een kortere tour met een thema of in een bepaalde wijk; bijvoorbeeld langs de podia waar de Beatles hebben opgetreden.

Sitemap Hamburg

Wil je alle activiteiten in Hamburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hamburg

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 32.402 beoordelingen

We hebben op 2 oktober. Maakte de spooktocht en vond het geweldig. Dat was vooral te danken aan onze gids Birgit, die op haar interessante manier de geschiedenis van Hamburg 1A overbracht. Zou op elk moment weer een tour bij haar boeken. De verhalen van de stad werden net zo goed verteld als de kleine enge verhalen ertussenin. Daarnaast legde ze veel symbolen uit op gebouwen in de Speicherstadt en was ze altijd bereikbaar voor vragen. Dank aan de Stadtspürer voor het bezorgen van een onvergetelijke avond. De andere tours in de steden gaan we zeker uitproberen.

Stadswandeling beginnend bij dr elbohilharmonie en eindigd in spreicherstat Prima te volgen en te vergaan gids. Hij praat helder en duidelijk. Weet veel. Ook wij Nederlanders konden hem uitstekend volgen.

Patricia hat uns die Elbphilharmonie auf eine sehr nette Weise näher gebracht.