Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart

Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart

Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: Vlaggenschip Sightseeing op elektrisch motorjacht

1. Berlijn: Vlaggenschip Sightseeing op elektrisch motorjacht

Suggestie van de crew: Als deze activiteit is uitverkocht, bekijk dan een van onze andere tours. Verken de bezienswaardigheden langs de Spree in Berlijn aan boord van een volledig elektrisch motorjacht genaamd Fitzgerald. Onderweg kun je verfrissingen kopen, zoals gekoelde drankjes, koffiespecialiteiten en snacks van een bemanning die graag voor je zorgt. Wordt aan boord verwelkomd door een geüniformeerde bemanning op de aanlegsteiger die gunstig gelegen is naast het Duitse parlement ("Bundestag"). Kies om te zitten op comfortabele loungemeubels op het zonnedek, in een koele schaduwrijke plek op het achterdek of op de eerste rij op het voordek. Je kunt je terugtrekken in de ruime salon als het regent. Vaar door de regeringswijk terwijl je luistert naar fascinerend commentaar. Je vaart langs het nieuwe paleis van Berlijn, het Nikolaiviertel, het Tränenpalast, de Bondsdag en de Duitse kanselarij. Neem het uitzicht op het water van het Huis van de Wereldculturen en het Bellevue paleis in je op voordat je de Moabitbrug bereikt. Draai om en keer terug naar het beginpunt terwijl je luistert naar chille loungemuziek.

Entreeticket Hamburger Bahnhof Museum

2. Entreeticket Hamburger Bahnhof Museum

Bezoek het Museum voor Hedendaagse Kunst in Berlijn, gevestigd in het voormalige station van de spoorlijn tussen Hamburg en Berlijn. Bewonder de talrijke exposities van de Berlijnse staatsmusea en werken uit de privécollectie van Erich Marx. Kijk uit naar een speciale tentoonstelling met hoogtepunten uit de collectie van Friedrich Christian Flick. De collectie van Marx bevat werken van kunstenaars als Andy Warhol, Cy Twombly, Robert Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Anselm Kiefer en Joseph Beuys. Bekijk ruim 450 tekeningen van Beuys en bijna 60 bladen van Warhol. Ontdek het werk van de Engelse kunstenaar Richard Long en tentoonstellingsstukken van de kunstenaars Gerhard Merz en Dan Flavin.

Berlijn: Avondrondvaart met aperitief en optioneel diner

3. Berlijn: Avondrondvaart met aperitief en optioneel diner

Neem deel aan een betoverende avondrondvaart met mooie muziek over de rivier de Spree en bewonder de bezienswaardigheden van Berlijn terwijl de avond valt. Houd er rekening mee dat dit geen rondleiding is, maar een ontspannende rondleiding om je avond in Berlijn te beginnen. De rondvaart begint bij de aanlegsteiger direct bij het Duitse parlement ("Bundestag"). Daar word je aan boord verwelkomd door onze geüniformeerde bemanning. Daarna heb je vrije keuze uit zitplaatsen: op het zonnedek staan comfortabele loungemeubels voor je klaar, op het achterdek zijn koele schaduwplekken, terwijl je Berlijn ontdekt vanaf de eerste rij op het voordek. Mocht het regenen, dan biedt de salon genoeg ruimte. Neem de bezienswaardigheden in je op met een aperitief van mousserende wijn, een longdrink of een non-alcoholisch drankje van onze menukaart in de hand en je hebt de optie om op bepaalde data een 4-gangendiner bij te boeken. Dompel jezelf onder in de rust van de Spree terwijl het water zachtjes tegen de boot kabbelt en zie hoe een levendige en kleurrijke sfeer tot leven komt op de oevers. Als je ervoor kiest om het diner toe te voegen, geniet je van je aperitief tijdens een enkele reis aan boord van de FITZGERALD naar je eindbestemming - het Patio Restaurant Schip, waar je wordt verwend met een heerlijk 4-gangenmenu. Bij aankomst in de betoverende ambiance van het PATIO Restaurant wacht je een onvergetelijke culinaire ervaring: een voortreffelijk viergangenmenu, bereid door ons professionele keukenteam, dat je smaakpapillen in verrukking zal brengen. Voorbeeldmenu: (dat spontaan kan veranderen afhankelijk van beschikbaarheid en aanbod) *** Groeten van de Patiogalerij *** Gerookte forel met cannelloni van ingelegde appel, gestoofde prei en fluweelzachte ui-kruiden emulsie *** Gekonfijte biologische aardappel gevuld met Époisses, op een schuim van groene saus en Italiaanse truffel *** Gebakken heilbotfilet met smeltende sjalotten, seizoensgroenten in textuur en koffiejus *** Sappige olijvencake met olijfolie-ijs, confituur van bloedsinaasappel en saffraan en knapperige sinaasappeltuile *** Deze avond zal nog lang in je geheugen gegrift blijven!

Berlijn: WelcomeCard All Inclusive

4. Berlijn: WelcomeCard All Inclusive

Kies de geldigheidsperiode die je wilt, gebaseerd op hoe lang je blijft. Koop dan je Berlin WelcomeCard en geniet van gratis toegang tot meer dan 30 attracties, activiteiten en musea. Krijg meer dan 150 kortingen op rondleidingen, restaurants, bars en meer. Rijd gratis met een sightseeingbus door de stad. Kinderen reizen gratis met het openbaar vervoer met een volwassene die een kaart heeft, dus ze hebben geen eigen ticket voor het openbaar vervoer nodig. Koop een WelcomeCard voor kinderen zodat de kinderen gratis toegang hebben tot dezelfde attracties als de volwassene. Veel plezier met het verkennen van de beste bezienswaardigheden in Berlijn en bespaar geld.

Berlijn: Elektrische rondvaart met 4-gangen diner

5. Berlijn: Elektrische rondvaart met 4-gangen diner

We beginnen de avond met een luxe tocht op het stijlvolle e-motorjacht FITZGERALD, dat je met een heerlijk aperitief langs de schilderachtige waterwegen van Berlijn voert. Je gaat aan boord via de aanlegsteiger bij het Duitse parlement ("Bundestag") en gaat van boord bij de PATIO aanlegsteiger. Bij aankomst in de betoverende ambiance van het PATIO Restaurant wacht je een onvergetelijke culinaire ervaring: een voortreffelijk viergangenmenu, bereid door ons professionele keukenteam, dat je smaakpapillen in verrukking zal brengen. -- Start: 18:00 uur op de steiger naast de Bundestag. -- Menu rond 19:00 uur bij PATIO --. Voorbeeldmenu dat spontaan kan veranderen afhankelijk van beschikbaarheid en aanbod: ********* Groeten van de Patio kombuis ********* Gerookte forel met cannelloni van ingelegde appel, gestoofde prei en fluweelzachte ui-kruiden emulsie ********* Gekonfijte biologische aardappel gevuld met Époisses, op een schuim van groene saus en Italiaanse truffel ********* Gebakken heilbotfilet met smeltende sjalotten, seizoensgroenten in textuur en koffiejus ********* Sappige olijvencake met olijfolie-ijs, confituur van bloedsinaasappel en saffraan, en krokante sinaasappeltuile ********* Deze avond zal nog lang in je geheugen gegrift blijven! Informatie over vertrek: - Zorg dat je 10 minuten voor vertrek aanwezig bent om een tijdige start te garanderen. - Neem kleding mee die geschikt is voor het weer, of het nu regent, sneeuwt of zonnig is. - Kom vroeg om je favoriete plek veilig te stellen. Daar wacht je een gezellige en unieke locatie, verwarmd door een open haard. Het PATIO scheepsrestaurant is een gevestigde waarde onder de Berlijners en de locatie bij uitstek voor speciale diners aan de Spree. Daar verwennen de crew en meesterkok Christoph Kümper je met een voortreffelijk 4-gangenmenu van regionale en seizoensgebonden ingrediënten.

Berlijn: WelcomeCard All Inclusive met Openbaar Vervoer ABC

6. Berlijn: WelcomeCard All Inclusive met Openbaar Vervoer ABC

Kies de geldigheidsperiode die je wilt, gebaseerd op hoe lang je blijft. Koop dan je Berlin WelcomeCard en geniet van gratis toegang tot meer dan 30 attracties, activiteiten en musea. Krijg meer dan 150 kortingen op rondleidingen, restaurants, bars en meer. Rijd gratis met een sightseeingbus door de stad. Kinderen reizen gratis met het openbaar vervoer met een volwassene die een kaart heeft, dus ze hebben geen eigen ticket voor het openbaar vervoer nodig. Koop een WelcomeCard voor kinderen zodat de kinderen gratis toegang hebben tot dezelfde attracties als de volwassene. Veel plezier met het verkennen van de beste bezienswaardigheden in Berlijn en bespaar geld.

Berlijnse boot: Sightseeing op een unieke Superyacht-tender

7. Berlijnse boot: Sightseeing op een unieke Superyacht-tender

Verken de bezienswaardigheden langs de Spree in Berlijn aan boord van een superjacht tenderboot genaamd LANDER. Ervaar deze bijzondere boot terwijl je op een van de comfortabele banken zit en geniet van een van de drankjes van het menu. Vaar door de regeringswijk terwijl je luistert naar interessant commentaar. Je tocht begint direct naast het Duitse parlement ("Bundestag"). Je vaart langs het nieuwe Paleis van Berlijn, het Nikolaiviertel, het Tränenpalast, de Rijksdag en de Duitse Kanselarij. Geniet van het uitzicht op het water van het Huis van de Wereldculturen en het paleis Bellevue voordat je de Moabitbrug bereikt, waar de boot omkeert. Geniet van de terugtocht naar het beginpunt terwijl je luistert naar chille loungemuziek.

7 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart: topattracties in de buurt

Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: Vlaggenschip Sightseeing op elektrisch motorjacht

Berlijn: Vlaggenschip Sightseeing op elektrisch motorjacht

Suggestie van de crew: Als deze activiteit is uitverkocht, bekijk dan een van onze andere tours. Verken de bezienswaardigheden langs de Spree in Berlijn aan boord van een volledig elektrisch motorjacht genaamd Fitzgerald. Onderweg kun je verfrissingen kopen, zoals gekoelde drankjes, koffiespecialiteiten en snacks van een bemanning die graag voor je zorgt. Wordt aan boord verwelkomd door een geüniformeerde bemanning op de aanlegsteiger die gunstig gelegen is naast het Duitse parlement ("Bundestag"). Kies om te zitten op comfortabele loungemeubels op het zonnedek, in een koele schaduwrijke plek op het achterdek of op de eerste rij op het voordek. Je kunt je terugtrekken in de ruime salon als het regent. Vaar door de regeringswijk terwijl je luistert naar fascinerend commentaar. Je vaart langs het nieuwe paleis van Berlijn, het Nikolaiviertel, het Tränenpalast, de Bondsdag en de Duitse kanselarij. Neem het uitzicht op het water van het Huis van de Wereldculturen en het Bellevue paleis in je op voordat je de Moabitbrug bereikt. Draai om en keer terug naar het beginpunt terwijl je luistert naar chille loungemuziek.

Entreeticket Hamburger Bahnhof Museum

Entreeticket Hamburger Bahnhof Museum

Bezoek het Museum voor Hedendaagse Kunst in Berlijn, gevestigd in het voormalige station van de spoorlijn tussen Hamburg en Berlijn. Bewonder de talrijke exposities van de Berlijnse staatsmusea en werken uit de privécollectie van Erich Marx. Kijk uit naar een speciale tentoonstelling met hoogtepunten uit de collectie van Friedrich Christian Flick. De collectie van Marx bevat werken van kunstenaars als Andy Warhol, Cy Twombly, Robert Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Anselm Kiefer en Joseph Beuys. Bekijk ruim 450 tekeningen van Beuys en bijna 60 bladen van Warhol. Ontdek het werk van de Engelse kunstenaar Richard Long en tentoonstellingsstukken van de kunstenaars Gerhard Merz en Dan Flavin.

Berlijn: Avondrondvaart met aperitief en optioneel diner

Berlijn: Avondrondvaart met aperitief en optioneel diner

Neem deel aan een betoverende avondrondvaart met mooie muziek over de rivier de Spree en bewonder de bezienswaardigheden van Berlijn terwijl de avond valt. Houd er rekening mee dat dit geen rondleiding is, maar een ontspannende rondleiding om je avond in Berlijn te beginnen. De rondvaart begint bij de aanlegsteiger direct bij het Duitse parlement ("Bundestag"). Daar word je aan boord verwelkomd door onze geüniformeerde bemanning. Daarna heb je vrije keuze uit zitplaatsen: op het zonnedek staan comfortabele loungemeubels voor je klaar, op het achterdek zijn koele schaduwplekken, terwijl je Berlijn ontdekt vanaf de eerste rij op het voordek. Mocht het regenen, dan biedt de salon genoeg ruimte. Neem de bezienswaardigheden in je op met een aperitief van mousserende wijn, een longdrink of een non-alcoholisch drankje van onze menukaart in de hand en je hebt de optie om op bepaalde data een 4-gangendiner bij te boeken. Dompel jezelf onder in de rust van de Spree terwijl het water zachtjes tegen de boot kabbelt en zie hoe een levendige en kleurrijke sfeer tot leven komt op de oevers. Als je ervoor kiest om het diner toe te voegen, geniet je van je aperitief tijdens een enkele reis aan boord van de FITZGERALD naar je eindbestemming - het Patio Restaurant Schip, waar je wordt verwend met een heerlijk 4-gangenmenu. Bij aankomst in de betoverende ambiance van het PATIO Restaurant wacht je een onvergetelijke culinaire ervaring: een voortreffelijk viergangenmenu, bereid door ons professionele keukenteam, dat je smaakpapillen in verrukking zal brengen. Voorbeeldmenu: (dat spontaan kan veranderen afhankelijk van beschikbaarheid en aanbod) *** Groeten van de Patiogalerij *** Gerookte forel met cannelloni van ingelegde appel, gestoofde prei en fluweelzachte ui-kruiden emulsie *** Gekonfijte biologische aardappel gevuld met Époisses, op een schuim van groene saus en Italiaanse truffel *** Gebakken heilbotfilet met smeltende sjalotten, seizoensgroenten in textuur en koffiejus *** Sappige olijvencake met olijfolie-ijs, confituur van bloedsinaasappel en saffraan en knapperige sinaasappeltuile *** Deze avond zal nog lang in je geheugen gegrift blijven!

Berlijn: WelcomeCard All Inclusive

Berlijn: WelcomeCard All Inclusive

Kies de geldigheidsperiode die je wilt, gebaseerd op hoe lang je blijft. Koop dan je Berlin WelcomeCard en geniet van gratis toegang tot meer dan 30 attracties, activiteiten en musea. Krijg meer dan 150 kortingen op rondleidingen, restaurants, bars en meer. Rijd gratis met een sightseeingbus door de stad. Kinderen reizen gratis met het openbaar vervoer met een volwassene die een kaart heeft, dus ze hebben geen eigen ticket voor het openbaar vervoer nodig. Koop een WelcomeCard voor kinderen zodat de kinderen gratis toegang hebben tot dezelfde attracties als de volwassene. Veel plezier met het verkennen van de beste bezienswaardigheden in Berlijn en bespaar geld.

Berlijn: Elektrische rondvaart met 4-gangen diner

Berlijn: Elektrische rondvaart met 4-gangen diner

We beginnen de avond met een luxe tocht op het stijlvolle e-motorjacht FITZGERALD, dat je met een heerlijk aperitief langs de schilderachtige waterwegen van Berlijn voert. Je gaat aan boord via de aanlegsteiger bij het Duitse parlement ("Bundestag") en gaat van boord bij de PATIO aanlegsteiger. Bij aankomst in de betoverende ambiance van het PATIO Restaurant wacht je een onvergetelijke culinaire ervaring: een voortreffelijk viergangenmenu, bereid door ons professionele keukenteam, dat je smaakpapillen in verrukking zal brengen. -- Start: 18:00 uur op de steiger naast de Bundestag. -- Menu rond 19:00 uur bij PATIO --. Voorbeeldmenu dat spontaan kan veranderen afhankelijk van beschikbaarheid en aanbod: ********* Groeten van de Patio kombuis ********* Gerookte forel met cannelloni van ingelegde appel, gestoofde prei en fluweelzachte ui-kruiden emulsie ********* Gekonfijte biologische aardappel gevuld met Époisses, op een schuim van groene saus en Italiaanse truffel ********* Gebakken heilbotfilet met smeltende sjalotten, seizoensgroenten in textuur en koffiejus ********* Sappige olijvencake met olijfolie-ijs, confituur van bloedsinaasappel en saffraan, en krokante sinaasappeltuile ********* Deze avond zal nog lang in je geheugen gegrift blijven! Informatie over vertrek: - Zorg dat je 10 minuten voor vertrek aanwezig bent om een tijdige start te garanderen. - Neem kleding mee die geschikt is voor het weer, of het nu regent, sneeuwt of zonnig is. - Kom vroeg om je favoriete plek veilig te stellen. Daar wacht je een gezellige en unieke locatie, verwarmd door een open haard. Het PATIO scheepsrestaurant is een gevestigde waarde onder de Berlijners en de locatie bij uitstek voor speciale diners aan de Spree. Daar verwennen de crew en meesterkok Christoph Kümper je met een voortreffelijk 4-gangenmenu van regionale en seizoensgebonden ingrediënten.

Berlijn: WelcomeCard All Inclusive met Openbaar Vervoer ABC

Berlijn: WelcomeCard All Inclusive met Openbaar Vervoer ABC

Kies de geldigheidsperiode die je wilt, gebaseerd op hoe lang je blijft. Koop dan je Berlin WelcomeCard en geniet van gratis toegang tot meer dan 30 attracties, activiteiten en musea. Krijg meer dan 150 kortingen op rondleidingen, restaurants, bars en meer. Rijd gratis met een sightseeingbus door de stad. Kinderen reizen gratis met het openbaar vervoer met een volwassene die een kaart heeft, dus ze hebben geen eigen ticket voor het openbaar vervoer nodig. Koop een WelcomeCard voor kinderen zodat de kinderen gratis toegang hebben tot dezelfde attracties als de volwassene. Veel plezier met het verkennen van de beste bezienswaardigheden in Berlijn en bespaar geld.

Berlijnse boot: Sightseeing op een unieke Superyacht-tender

Berlijnse boot: Sightseeing op een unieke Superyacht-tender

Verken de bezienswaardigheden langs de Spree in Berlijn aan boord van een superjacht tenderboot genaamd LANDER. Ervaar deze bijzondere boot terwijl je op een van de comfortabele banken zit en geniet van een van de drankjes van het menu. Vaar door de regeringswijk terwijl je luistert naar interessant commentaar. Je tocht begint direct naast het Duitse parlement ("Bundestag"). Je vaart langs het nieuwe Paleis van Berlijn, het Nikolaiviertel, het Tränenpalast, de Rijksdag en de Duitse Kanselarij. Geniet van het uitzicht op het water van het Huis van de Wereldculturen en het paleis Bellevue voordat je de Moabitbrug bereikt, waar de boot omkeert. Geniet van de terugtocht naar het beginpunt terwijl je luistert naar chille loungemuziek.

De topbezienswaardigheden in Berlijn

Activiteiten in Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart

Steden in Duitsland

Andere activiteiten in Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart

Wil je alle activiteiten in Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart

Gemiddelde beoordeling

4.2
(650 beoordelingen)