Kies data

Hammam Al Ándalus, Granada

Hammam Al Ándalus, Granada: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Granada: Hammam Al Ándalus met optionele massage

1. Granada: Hammam Al Ándalus met optionele massage

Geniet van een ontspannen Arabische traditie in Granada's Hammam Al Ándalus. Ervaar de verfrissende sensatie van authentieke koude en warme stoomruimtes, gevoed door thermaal water. Zwemmen kan worden afgewisseld met momenten van ontspanning in de loungeruimte, waar je met een kopje muntthee naar rustgevende Andalusische muziek kunt luisteren. Aan de voet van het Alhambra, achter de oude moskee, nu bekend als de kerk van Santa Ana, vind je het ontspanningsoord Hammam Al Ándalus. Wandel op je gemak van het hete naar het warme naar het koude bad, zoals het hoort in een echte Andalusische hamam. Maak je bezoek compleet met een bezoek aan de stoomcabine, waar je zo vaak heen kunt als je wilt tussen het zwemmen door.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Hammam Al Ándalus, Granada

Wil je alle activiteiten in Hammam Al Ándalus, Granada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hammam Al Ándalus, Granada

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 478 beoordelingen

Geweldige ervaring en een welkome pauze voor de pijnlijke spieren van al het wandelen en bezichtigen! We kregen geen massages op basis van sommige beoordelingen, maar genoten van de baden, thee, etherische oliën en douches. We volgden de aanbevelingen van de gastheer om de lauwe, hete, koude baden en vervolgens de stoomkamer te gebruiken, in die volgorde, en een paar keer herhaald. Faciliteit was erg schoon en vloeren zijn verwarmd. Decor was prachtig en leek sterk op het decor dat we in het Alhambra zagen. Sterk aanbevolen!

Heel rustig

Gevraagd om extreem stil te blijven om de transquil-sfeer te behouden - en als toeristische bezoekers wilden we de regels van het etablissement respecteren. Zodra enkele lokale jongens arriveerden, waren ze echter tevreden met luide discussies (zelfs terwijl ze naast elkaar waren) - wat een beetje vervelend was en de stemming voor alle andere bezoekers verstoorde.

Fantastisch. De 1,5 uur waren erg snel voorbij omdat ik me daar heel ontspannen voelde. De baden zijn koud, warm en heet, en er is een hete stoomruimte. Op aanbeveling van het personeel begon ik met de warme, daarna de warme en daarna het koude bad. Was in staat om verschillende rondes te doen zonder te haasten, en mijn spieren voelden daarna erg ontspannen.

We hadden nog nooit een bad in Hassam gedaan dus we waren niet zeker wat te verwachten !! Alles overtrof onze stoutste verwachtingen! Ik zou dit aan iedereen aanbevelen die er naartoe gaat!

Een beleving rijker!

Super gave locatie, vriendelijk personeel en heerlijk baden in de oudheden. Je voelt je als herboren. Zeker een aanrader