Kies data

Dagtrip vanaf Hanoi

  • Dagtochten
51 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Hanoi

Welke topattracties zijn een must-see in Hanoi?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Hanoi?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Ha Long Bay

Overzicht activiteiten in Hanoi

Wil je alle activiteiten in Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hanoi

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.926 beoordelingen

Alles is in orde. De bus is groot en comfortabel. Ze maakten de typische stop om naar het toilet te gaan in een bedrijf dat parels verkoopt... het is het enige nadeel, in plaats van het midden op de reis te doen, wachtten ze om naar deze plek voor toeristen te gaan, maar hey, het is het minste. . De boot is goed, weinig mensen, het slechte is de controle die ze hebben zodat er op bepaalde tijden niemand bovenop is, waardoor je het landschap vaak vanuit de kamer beneden moet zien. Het eten was gemiddeld goed, gevarieerd maar niets voortreffelijks, meer groenten dan iets anders. Het Halong-gebied is spectaculair, de stop op het eiland om de berg op te gaan is prima, het gebied om te kajakken is perfect, ook al kost het twee euro meer (dat is tenminste wat het daar kost als je geen vooraf gecontracteerde één) De stop bij de grot is ook geweldig en onverwacht. Op de terugweg helemaal goed. De perfecte gids. Ik zou herhalen

De rondleiding is erg leuk! Ik denk dat de selectie van activiteiten zeer actueel is en de gids heeft ons niet alleen historische maar ook interessante dingen uitgelegd. Het buffet zeer correct. Naar mijn smaak is het enige nadeel dat ik denk dat je heel weinig tijd hebt om van de plaatsen te genieten.

Zeer interessante excursie, leuk bezoek aan de oude hoofdstad en zeer mooie excursie per boot op de rivier en de klim naar de berg; de fietstocht is leuk, maar het kan worden verbeterd, vooral omdat de omliggende gebieden erg mooi zijn en daarom kunnen verbeteren. Zeer mooie en voorbereide gids!

Het was geen heel drukke dag gelukkig waardoor we extra hebben kunnen genieten van het prachtige Vietnam!

Goede timing, luxueuze bus, lekker eten, afwisseling van activiteiten.