Kies data
Hanoi

Shows & musicals

Hanoi Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

Ticket met voorrang voor Thang Long waterpoppentheater

1. Ticket met voorrang voor Thang Long waterpoppentheater

Boek van tevoren tickets voor de beste plaatsen bij een voorstelling op een datum en tijd naar keuze.Sla de rijen over bij waterpoppentheater Thang Long en beleef een van de karakteristiekste kunstvormen van Vietnam live op het podium.  Zie een unieke kunstvorm die meer dan 1.000 jaar geleden ontstaan is in de Rode Rivierdelta. Vroeger werd in het waterpoppentheater het dagelijks leven van dorpelingen nagespeeld, waarbij het boerenleven, de visserij en romantiek aan bod kwamen. Tegenwoordig kun je toneelstukken over oude Vietnamese legendes, mythes en geschiedenis bekijken. Het wereldberoemde waterpoppentheater Thang Long in Hanoi is geworteld in een kunstvorm die uit de 11e eeuw komt. De traditie van het waterpoppentheater komt uit een tijd waarin de rijstvelden overstroomd waren en de dorpelingen elkaar vermaakten door tot de taille in het water te staan en poppen op het wateroppervlak te laten spelen. Door lange stokken te gebruiken en de poppenspelers achter een scherm te verbergen leek het alsof de poppen over het water bewogen.

Hanoi: ticket waterpoppenshow met hotellevering

2. Hanoi: ticket waterpoppenshow met hotellevering

Sla de wachtrijen over in het Waterpoppentheater met deze service die showtickets en levering aan je hotel in Hanoi omvat. Kies uit verschillende tijden voor de waterpoppenshow. Ervaar één van de Vietnamese meest memorabele en traditionele kunstvormen tijdens een live voorstelling van 50 minuten. De kunst van het waterpoppenspel heeft een duidelijke Vietnamese identiteit. Het is meer dan duizend jaar geleden ontstaan in de Red River Delta. In de vroegste dagen werd met theaterpoppen het dagelijkse leven van dorpelingen geschilderd - in landbouw- en visserijactiviteiten, kinderspelen en in romantiek. Tegenwoordig brengt de voorstelling ook oude legendes en mythen met zich mee.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

3. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Laat je ophalen door je vriendelijke gids en begin Hanoi City te verkennen. Aankomst bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish IsLand in West Lake. Het is de oudste pagode in Ha Noi, gebouwd in de 6e eeuw. Bezoek het Ho Chi Minh-complex, waar je de kans krijgt om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar mensen de Goddess of Mercy komen aanbidden - het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek het Vietnam Etnologisch Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in het hele land van Vietnam wonen. Lunchen in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken met 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Ga naar het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk door de Franse kolonisten in Indochina werd gebruikt voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Laat je afzetten bij het Water Puppet Theatre en geniet ongeveer een uur van de show.

Hanoi: Street Food Walking Tour & Waterpuppet Show

4. Hanoi: Street Food Walking Tour & Waterpuppet Show

De gids zal je verwelkomen in de lobby van je hotel en dan beginnen aan de wandeling in de oude wijk '36 straten 'om een aantal beroemde en gespecialiseerde eetstalletjes en lokale restaurants te bezoeken. Kijk hoe het gemaakt is en proef bepaalde gerechten (het bedrijf kan vegetarische gerechten aanpassen of iets voor andere speciale vereisten). De oude wijk in Hanoi is meer dan duizend jaar oud en heeft tegenwoordig veel van de oude smaak behouden die het gebied in vroeger tijden speciaal maakte. Elke straat was het exclusieve domein van één vak (gilden), dus er zijn hele straten van smeden, zilverwinkels, papierwinkels, grafsteenmakers en meer. Oorspronkelijk waren er slechts 36 straten in de oude wijk, maar vandaag zijn er meer dan 50. Hoewel veel van de straten kort zijn en het gebied vrij compact is. Het kan heel moeilijk zijn om lokaal voedsel te vinden in de verborgen steegjes of trottoirs, zeker de beste manier om straat eten te ervaren is met een local. In deze speciale tour leer je over de Vietnamese keuken, cultuur, mensen en taal. Je zult een unieke ervaring hebben waarbij je het voedsel van de lokale bevolking van Hanoi probeert; het voedsel wordt hygiënisch behandeld en er zijn comfortabele locaties voor de proeverijen. Het voordeel gaat ook terug naar de verkopers of restaurants / families, omdat het voedsel direct bij hen wordt gekocht. Later zal de gids je laten genieten van een waterpoppenshow die een unieke variatie is op de oude Aziatische poppenspeltraditie en een Vietnamese traditie die teruggaat tot de 11e eeuw. Ondersteund door een grote hengel onder het water geplaatst en gemanipuleerd door ervaren poppenspelers, lijken de houten poppen over het water te dansen en vertellen ze volksverhalen. Het is vermakelijk en geschikt voor alle doelgroepen. Aan het einde van je Hanoi-tour ben je vrij om verder te gaan met het verkennen van de omgeving of je gids zal je helpen met een routebeschrijving of een taxi terug naar je hotel.

Private Evening Cyclo Tour met Water Puppet Show

5. Private Evening Cyclo Tour met Water Puppet Show

De gids haalt je rond 06:00 uur op bij je hotel en je krijgt dan een cyclo naar het Hoan Kiem-meer, een hotspot voor het lokale leven in Hanoi en ook een van de belangrijkste schilderachtige plekjes in de stad. Ga naar Hanoi Opera House in de Franse wijk, gelegen in het centrum van Hanoi, en tussen 1901 en 1911 opgetrokken door het Franse koloniale bestuur. Op slechts een steenworp afstand ligt het legendarische Sofitel Legend Metropole Hanoi Hotel, een Grand Dame van Zuidoost-Azië, die gasten wenkt met zijn ongeëvenaarde koloniale grandeur en tijdloze elegantie. Hier beleef je de weelde van een ander tijdperk. Stop rond 18.30 uur om te genieten van een traditionele Vietnamese waterpoppenshow en maak daarna een wandeling door de straten van de oude wijk en geniet van traditionele Vietnamese gerechten: kipnoedels en eikoffie. Aan het einde van de rondleiding door Hanoi bent u vrij om verder te gaan met het verkennen van de omgeving of uw gids zal u helpen met een routebeschrijving of een taxi terug naar uw hotel.

Vanuit Hanoi: 3 dagen trekken in Mu Cang Chai

6. Vanuit Hanoi: 3 dagen trekken in Mu Cang Chai

Vanuit Hanoi ga je naar Nghia Lo - de thuisbasis van de Thaise mensen, een van de belangrijkste etnische groepen in Yen Bai. In het stadje Tu Le loop je rond de rijstvelden en verken je de levensstijl van de Thai en Mong. Ga op een trektocht en breng de nacht door in een gasthuis. Na het ontbijt de volgende dag ga je naar Mu Cang Chai. Rijd over de Khau Pha-pas (één van de vier grootste passen in Noord-Vietnam, die Tu Le en Mu Cang Chai verbindt). Deze schilderachtige weg biedt veel plekken om even te pauzeren voor een fotomoment. Wanneer je aankomt in Mu Cang Chai besteed je ongeveer 3 uur aan een trektocht van La Pan Tan naar Raspberry Hill - een van de beroemdste bestemmingen in het land. Eet een eenvoudige lunch in een Hmong-huis in Mu Cang Chai. Na de lunch trek je verder van Che Cu Nha naar het dorp Kim Noi. Overnacht in een huis op palen. De volgende dag ga je naar Sang Nhu of Lao Chai, waar prachtige rijstterrassen zijn. Trek door de dennenbossen en over de verborgen paden terwijl je geniet van het uitzicht op Mu Cang Chai.

Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

7. Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

Geniet van een dagtour door Hanoi met een privégids en krijg inzicht van de lokale bevolking in de mythologie, tradities en gebruiken van Vietnam. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken zoals de huizen van de oude wijk. Nadat je door je gids en chauffeur bij je hotel bent opgehaald, ga je naar het Ho Chi Minh-complex om het hart van Viernam te ontdekken in het Mausoleum van "Uncle Ho's". Voor het mausoleum staan 79 cycadbomen, die de 79 levensbronnen van Ho Chi Minh symboliseren, terwijl 2 bamboestranden in de wind fluiten om de voormalige president en vader van de natie te herdenken. Bekijk het nabijgelegen huis op palen en de schilderachtige pagode met één pilaar, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Ga verder naar de taoïstische Quan Thanh-tempel, een van de vier heilige tempels van Hanoi. Reis per eco-auto (optioneel) naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Verken 's middags de levendige oostelijke sector van Hanoi, inclusief het Museum of History, het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en de Huc-brug. Reis per eco-auto naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Sluit af met een unieke waterpoppenshow en ervaar een kunstvorm die honderden jaren geleden door Vietnamese boeren is bedacht.

Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

8. Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat vervolgens op pad om het Ho Chi Minh Mausoleum te bezoeken om de architecturale en historische aspecten van de laatste rustplaats van oom Ho te verkennen. Net naast de deur is het huis van Ho Chi Minh op palen en aan één kant van het Mausoleum ligt de One Pillar Pagoda, die werd gesticht door King Ly Thai To in 1049 - de structuur is een belangrijk symbool geworden voor de inwoners van Hanoi. Daarna gaat u verder naar de boeddhistische Tran Quoc-pagode aan West Lake (een van de oudste pagodes in Vietnam). Geniet van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ga je verder naar het Ethnology Museum (van toepassing op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag), de Literatuur Tempel en Quoc Tu Giam. Zie de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070 - de tuinen en goed bewaarde architectuur bieden je een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. Ga voorbij Hoan Kiem Lake om het vredige water en de schoonheid van de Ngoc Son-tempel te zien. Aan het einde van de tour zie je een Waterpoppenshow - een traditionele voorstelling die teruggaat tot de 11e eeuw in de dorpen van het Red River Delta-gebied in Noord-Vietnam.

Hanoi: Night Market Tour, Waterpoppenshow en diner

9. Hanoi: Night Market Tour, Waterpoppenshow en diner

Kies uit een gedeelde of privé-ervaring om 's nachts een paar uur door te brengen met het verkennen van de lokale cultuur van Hanoi. Geniet met je gids van de bezienswaardigheden en geuren van de bruisende markt en leer hoe de lokale bevolking koopt en handelt. Geniet daarna van een authentieke culturele ervaring door een waterpoppenshow te zien. Inheems in Noord-Vietnam, geeft waterpoppenspel inzicht in het landelijke Vietnamese leven en folklore. Marionetten zijn gemaakt van licht hout en zijn gesneden, gepolijst en versierd met verschillende kleuren om de duidelijke persoonlijkheden van elk personage te demonstreren. De show wordt uitgevoerd in een zwembad met het wateroppervlak als podium. Het podium is versierd met vlaggen, waaiers en parasols. De ambachtslieden in de cabine besturen de poppen met een systeem van touwen dat buiten of onder water is opgesteld. Na de show gaat u naar het West Lake, waar u kunt genieten van een uitgebreid dinerbuffet. Met een breed scala aan voedselopties, krijg je een uitgebreide smaak van de Noord-Vietnamese keuken om je avond in Hanoi af te sluiten.

Veelgestelde vragen over Shows & musicals in Hanoi

Welke andere activiteiten dan Shows & musicals zijn de moeite waard in Hanoi?

Welke Shows & musicals in Hanoi nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Hanoi

Wil je alle activiteiten in Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hanoi

Waterpoppenshow was geweldig, maar we ontvingen e-tickets en 25 minuten voor de show ontvingen we een WhatsApp en e-mail waarin stond dat e-tickets niet werden geaccepteerd en we moeten ergens anders heen gaan om ze te vervangen voor fysieke tickets. Gelukkig zijn we in een café bij het theater en hadden we wifi om deze berichten te ontvangen, anders hadden we het niet geweten en zouden we zijn afgewezen.

Een geweldige show met enkele maren, zoals het feit dat toegang is toegestaan zodra de show is begonnen (30 minuten te laat), de geluidsisolatie sinds de buitendeuren open waren en het geluid van een andere show buiten gefilterd. een gebrek aan respect voor het publiek en vooral de kunstenaars. En hoewel het het gebruik van de flitser verbood, gebruikten ze het herhaaldelijk zonder hen te vermanen.

De daadwerkelijke waterpoppenshow is geweldig, maar ik zou mensen NIET aanraden om tickets te kopen via je gids. De kaartjes waren zwaar gemarkeerd. Ik werkte met 300% en de stoelen waren niet speciaal. Er was geen extra service en het was in ieder geval niet eenvoudiger door via dit bedrijf te boeken. Zeer grote verspilling van geld!

Briljante show, zeker een bezoek waard. Ik zou aanraden om de stoelen in de eerste 4 rijen te krijgen. Zoals iemand anders hier heeft opgemerkt, kun je de kaartjes voor £ 7,00 bij de kassa krijgen, dus was ik teleurgesteld over de kosten hier, omdat we de prijzen altijd redelijk vinden.

Ze liegen! Er bestaat geen voorrang hier. Je kan net zo goed aan de inkom je ticket kopen, er was plaats genoeg.