Kies data

Hanoi Toegangstickets

Hanoi Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Hanoi: tickets voor de waterpoppenshow

1. Hanoi: tickets voor de waterpoppenshow

Sla de wachtrijen over bij het Water Puppet Theatre met deze service inclusief tickets voor de show. Je kunt kiezen uit verschillende tijdstippen voor de Water Puppet Show. Ervaar één van de Vietnamese meest memorabele en traditionele kunstvormen tijdens een 50 minuten durende live-voorstelling. De kunst van het waterpoppenspel heeft een duidelijke Vietnamese identiteit. Het is meer dan duizend jaar geleden ontstaan in de Red River Delta. In de vroegste dagen werd met theaterpoppen het dagelijkse leven van dorpelingen geschilderd - in landbouw- en visserijactiviteiten, kinderspelen en in romantiek. Tegenwoordig komen in de voorstelling ook oude legendes en mythen aan bod.

Ticket met voorrang voor Thang Long waterpoppentheater

2. Ticket met voorrang voor Thang Long waterpoppentheater

Boek van tevoren tickets voor de beste plaatsen bij een voorstelling op een datum en tijd naar keuze.Sla de rijen over bij waterpoppentheater Thang Long en beleef een van de karakteristiekste kunstvormen van Vietnam live op het podium.  Zie een unieke kunstvorm die meer dan 1.000 jaar geleden ontstaan is in de Rode Rivierdelta. Vroeger werd in het waterpoppentheater het dagelijks leven van dorpelingen nagespeeld, waarbij het boerenleven, de visserij en romantiek aan bod kwamen. Tegenwoordig kun je toneelstukken over oude Vietnamese legendes, mythes en geschiedenis bekijken. Het wereldberoemde waterpoppentheater Thang Long in Hanoi is geworteld in een kunstvorm die uit de 11e eeuw komt. De traditie van het waterpoppentheater komt uit een tijd waarin de rijstvelden overstroomd waren en de dorpelingen elkaar vermaakten door tot de taille in het water te staan en poppen op het wateroppervlak te laten spelen. Door lange stokken te gebruiken en de poppenspelers achter een scherm te verbergen leek het alsof de poppen over het water bewogen.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Hanoi

Welke topattracties zijn een must-see in Hanoi?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Hanoi?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Ha Long Bay

Overzicht activiteiten in Hanoi

Wil je alle activiteiten in Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hanoi

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 483 beoordelingen

Ticket online geboekt, alles werkte perfect. Alleen hadden we de hele bevestigingsmail moeten lezen. Toen we aankwamen, gelukkig te vroeg, lieten ze ons weten dat we onze vouchers niet ter plaatse konden krijgen. Deze moeten we ophalen. We zochten toen verwoed naar het kantoor, vonden het na 2 mislukte pogingen en waren er op tijd. Het theater was mooi en indrukwekkend. Een van onze mooiste ervaringen in Hanoi.

Een geweldige show met enkele maren, zoals het feit dat toegang is toegestaan zodra de show is begonnen (30 minuten te laat), de geluidsisolatie sinds de buitendeuren open waren en het geluid van een andere show buiten gefilterd. een gebrek aan respect voor het publiek en vooral de kunstenaars. En hoewel het het gebruik van de flitser verbood, gebruikten ze het herhaaldelijk zonder hen te vermanen.

De daadwerkelijke waterpoppenshow is geweldig, maar ik zou mensen NIET aanraden om tickets te kopen via je gids. De kaartjes waren zwaar gemarkeerd. Ik werkte met 300% en de stoelen waren niet speciaal. Er was geen extra service en het was in ieder geval niet eenvoudiger door via dit bedrijf te boeken. Zeer grote verspilling van geld!

Briljante show, zeker een bezoek waard. Ik zou aanraden om de stoelen in de eerste 4 rijen te krijgen. Zoals iemand anders hier heeft opgemerkt, kun je de kaartjes voor £ 7,00 bij de kassa krijgen, dus was ik teleurgesteld over de kosten hier, omdat we de prijzen altijd redelijk vinden.

Ze liegen! Er bestaat geen voorrang hier. Je kan net zo goed aan de inkom je ticket kopen, er was plaats genoeg.