Kies data
Hanoi

Vervoer

Hanoi Vervoer: Onze meest aanbevolen

Privévervoer vanaf Nội Bài International Airport

1. Privévervoer vanaf Nội Bài International Airport

Profiteer van een zorgeloze aankomst of vertrek met deze privétransfer vanaf de luchthaven van Hanoi. Ontmoet je vriendelijke bestuurder als je vliegtuig landt en voorkom de hoofdpijn van het navigeren in een nieuwe stad. Je professionele chauffeur wacht met een gepersonaliseerd bord om je naar je hotel naar keuze te brengen. De service is ook beschikbaar vanaf je hotel in Hanoi naar de luchthaven. Geef bij het reserveren het volgende op: vluchtvluchtnummer  Aankomsttijd  hotelinformatie.Je transfer zal binnen 24 uur na reservering worden bevestigd. Je ontvangt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. Een tot twee dagen vóór de transfer moet je de exacte ophaaltijden en locatie opnieuw bevestigen (het telefoonnummer van de contactpersoon wordt vermeld op je reischeque). Je moet 2 uur van tevoren op de luchthaven zijn voor internationale vluchten en een uur voor de binnenlandse vluchten voor inchecken. Als je internationale vertrekvlucht om 9:30 uur is, is de ophaaltijd in de lobby van het hotel om 6:30 uur

Transfer enkele reis tussen Hanoi & Ha Long met limousinebus

2. Transfer enkele reis tussen Hanoi & Ha Long met limousinebus

Reis comfortabel tussen Hanoi en Ha Long met een transfer van 4 uur tussen de 2 steden.Je sluit je aan bij het eerste reisbedrijf in Hanoi dat investeerde in vooraanstaande limousines om je rond te leiden. Vandaag kunnen veeleisende reizigers het wonder ontdekken van de minder drukke wegen, in luxueus comfort. Je ervaart een luxe limousine die is ontworpen om completer te zijn met gepersonaliseerde apparatuur. Geniet van ruime, comfortabele stoelen met een breder zitvlak dat 0,5 m meer is dan de standaard van Hyundai County. De bus overtreft je verwachtingen met zijn perfecte kwaliteit.Hier krijgt veiligheid de voorkeur en alle veiligheids- en comfortapparatuur verkeren in goede staat. Voel je veilig bij een bedrijf met een geldige licentie voor de service. Wanneer je de optie kiest om van Ha Long naar Hanoi te reizen, wordt je om 7:30 uur opgehaald bij je hotel. Je reist op snelweg 5B en pauzeert 20 minuten. Je blijft dan via de snelweg 18 rijden voordat je om 11:20 uur op de internationale afdeling van Tuan Chau aankomt.  Als je ervoor kiest om van Hanoi naar Ha Long te reizen, halen de chauffeur en reisleider je om 11:30 uur op bij Tuan Chau International. Je reist dan naar Hanoi via de snelweg 18 en Highway 5B, met onderweg een pauze van 20 minuten. Je arriveert om 15:30 uur in Hanoi en wordt afgezet bij je hotel in de oude wijk van Hanoi.

Hanoi: privétransfer naar de internationale luchthaven Noi Bai

3. Hanoi: privétransfer naar de internationale luchthaven Noi Bai

Geniet van een zorgeloze aankomst of vertrek met een privétransfer naar de luchthaven van Noi Bai. Ontmoet je vriendelijke chauffeur en vermijd de hoofdpijn van het navigeren door een nieuwe stad. Je chauffeur wacht met een persoonlijk uithangbord tot je aankomt, voordat hij je naar je hotel in het stadscentrum van Hanoi brengt. Deze privétransfer van 50 minuten tussen de internationale luchthaven Noi Bai en het stadscentrum van Hanoi is ook beschikbaar van uw hotel naar de luchthaven en is een ideale en gemakkelijke manier om door Hanoi te reizen. Als uw vlucht vertraging heeft, zal uw lokale chauffeur op de hoogte zijn van uw bijgewerkte schema en op u wachten.

Van Hanoi: driedaagse Sapa-trekking met limousinetransfer

4. Van Hanoi: driedaagse Sapa-trekking met limousinetransfer

Dag 1: Je wordt tussen 6.45 en 7.00 uur opgehaald bij het ontmoetingspunt. De limousineminivan stopt voor een paar pauzes voordat hij om 12:30 uur in Sapa aankomt. Eenmaal daar ontmoet je enkele lokale leden van de etnische minderheidsgemeenschap van de H'mong-, Dzao- en Tay-stammen, in hun kleurrijke traditionele kostuums. Geniet van een Vietnamese lunch en check daarna in bij je hotel. 14:30: Begin je gemakkelijke trektocht naar het dorp Cat Cat, de thuisbasis van de etnische minderheid Black H'mong en gelegen aan de voet van de berg Fansipan (de hoogste berg in Vietnam). Je lokale gids laat je kennismaken met het lokale dagelijkse leven en je trekt naar de vallei. De twee uur durende trektocht beslaat ongeveer 4 km (2,3 mijl). In de middag transfer terug naar Sapa voor het diner op eigen gelegenheid. Geniet daarna van wat vrije tijd. Dag 2: Na het ontbijt maak je een uitdagende trektocht van 15-17 kilometer naar de afgelegen dorpen: maak eerst een tocht van 5 kilometer langs rijstterrassen naar het Black H'mong-dorp Lao Chai. Trek vervolgens naar het dorp Ta Van, de thuisbasis van de etnische minderheid van Dzao. Volgende afgelegen trektocht naar Y Linh Ho en Ban Ho Village, die je het gebied brengen dat niet veel toeristen en het echte lokale leven van de bergstammen brengt. Terug naar je hotel om te genieten van wat vrije tijd om Sapa op eigen gelegenheid te ontdekken. In de avond keert u terug naar uw hotel en heeft u nog een overnachting. Dag 3: Na het ontbijt bent u 's ochtends vrij en gemakkelijk om de stad Sapa zelf te ontdekken. Of u kunt zelf Fansipan Peak bezoeken als u het Fansipan Ticket wilt kopen, neem dan contact op met de hotelreceptionist voor ondersteuning of neem een luie ochtend na een zware dag ervoor. Om 11.30 uur uitchecken en lunchen. Om 14.30 uur ben je op weg terug naar Hanoi en arriveer je rond 21.00 uur bij je hotel.

Hanoi: vervoer van/naar Cat Ba

5. Hanoi: vervoer van/naar Cat Ba

Geniet van een voordelige en tijdbesparende transfer tussen de oude wijk van Hanoi en het eiland Cat Ba, beroemd om zijn zanderige baaien en uitgestrekte jungle-natuurpark. Je wordt opgehaald bij je hotel in de oude wijk van Hanoi en afgezet bij je accommodatie in Cat Ba of vice versa. Uw ticket bevat een bus naar de veerbootterminal, een speedbootticket en vervoer per auto naar uw hotel eenmaal op het eiland. Zorg tijdens de reis voor gratis mineraalwater en snacks en maak gebruik van de wifi aan boord. Kies uit drie dagelijkse vertrektijden: 07.30 uur, 10.30 uur en 14.00 uur. Je reist aan boord van een 35-persoons touringcar met airconditioning.

Van Hanoi: privétransfer heen en terug naar Halong Bay

6. Van Hanoi: privétransfer heen en terug naar Halong Bay

Onze chauffeur haalt u op het door u gewenste tijdstip op bij uw hotel in het ophaalgebied en zet u af op de door u gewenste plaats in Ha Long. U kunt kiezen tussen een 1-daagse retourservice voor de best mogelijke reis. Uw transfer wordt binnen 24 uur na boeking bevestigd en u ontvangt een reisvoucher om aan de chauffeur te tonen. Een tot twee dagen voor je transfer moet je de exacte ophaaltijden en locatie opnieuw bevestigen (het contactnummer staat op je reisvoucher).

Privétransfer van Hanoi naar en van het stadscentrum van Hanoi

7. Privétransfer van Hanoi naar en van het stadscentrum van Hanoi

Boek een privétransfer van Hanoi luchthaven vooraf van uw aankomst met Charming Vietnam Travel en ervaar een kwaliteitsservice die veilig, betrouwbaar en betaalbaar is. Deze privétrans transfer van 50 minuten tussen de internationale luchthaven Noi Bai en het centrum van Hanoi is 24 uur per dag en het hele jaar door beschikbaar. Uw chauffeur ontmoet u terwijl u een bord met uw naam erop vasthoudt. Als uw vlucht vertraging heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, want uw lokale chauffeur zal op de hoogte zijn van het schema en op u wachten. Houd er rekening mee dat de service ook rechtstreeks beschikbaar is voor Ha Long Bay voor reizigers die een cruise hebben geboekt en per privéauto naar Ha Long Bay willen reizen. De prijs van het verzenden is goedkoper omdat er geen parkeertarief op de luchthaven vereist is. De prijs van het ophalen op de luchthaven is duurder omdat de chauffeur parkeergelden moet betalen en langer moet wachten. Als uw vlucht vertraging heeft, kan dit veel tijd kosten.

Halong Bay Cruise: 3 dagen en 2 nachten met Rosa Cruise 3 Star

8. Halong Bay Cruise: 3 dagen en 2 nachten met Rosa Cruise 3 Star

Dag 1: Hanoi – Halong Bay – Gia Luan Habour – Ba Trai Dao eilandje (L/D) 07:30 - 08:30: onze gids en bus halen je op bij je hotel in de oude wijk van Hanoi. 08:30: Vertrek naar Halong Bay voor 3,5 uur. 10:00: Aankomst in de provincie Hai Duong en een korte pauze van 20 minuten. 11:30: Aankomst in de haven van Tuan Chau, Halong Bay. 12:00 - 12:30: Transfer per speedboot naar de grote boot en geniet van een welkomstdrankje, een korte introductie over cruise- en veiligheidsrichtlijnen. Check je hut in. 12:30: Geniet van Vietnamese zeevruchten en vegetarische lunch, terwijl je vaart in de prachtige baai en de fascinerende rotsformaties in de baai bewondert. – Vaar verder door het eilandje Con Vit (eendeneilandje), het eilandje Thumb en de haven van Gia Luan, die tot het Cat Ba-gebied behoorde. – Ontdek het lagune-natuurgebied dat toebehoorde aan de baai van Lan Ha. Laat het anker vallen om te zwemmen of gewoon te zonnebaden op onze cruise (privé, wilde en frisse lucht). – Op weg terug naar het slaapgedeelte – Ga kajakken en zwemmen op Ba Trai Dao Islet 17.30: Terug om te cruisen en te ontspannen op de boot 18:00: Deelname aan de kookles onder leiding van chef-kok en gids. Je hebt de kans om Vietnamese traditionele gerechten te oefenen, zoals loempia's of de beroemde keuken van Vietnam. 19:15: Tijd voor het diner, genietend van speciale BBQ-zeevruchten tijdens de cruise. 21:00: Avondamusement: spel spelen op de cruise: kaartspel, schaken, inktvisvissen en overnachting op de Rosa Cruise. Dag 2: Rosa Cruise – Viet Hai Village – Van Boi Beach – Lan Ha Bay (O/L/D) 06.30 uur: 's Morgens vroeg opstaan zonsopgangers kunnen genieten van Tai Chi-lessen op het zonnedek. 07.00 uur: Ochtendzicht op het landschap van de baai met een kopje thee of koffie. Ontbijten. 08:00: Transfer naar de dagelijkse cruise en begin te cruisen naar een van de meest afgelegen en ongerepte gebieden van Halong Bay. 09:30 Aankomst in de haven van Viet Hai, geniet van een fietstocht van 5 km door de prachtige jungle naar het dorp Viet Hai. 12:00: Terug de dagelijkse cruise en lunch. In de middag zijn de activiteiten om de Lan Ha Bay te verkennen. 13:15 Kajakken en zwemmen in het zeegroene water in Lan Ha Bay. 16:30 – 17:00 Afscheid van de bemanningen en kom terug naar de grote boot 19.15 - 21:00: Geniet van een diner op cruise. Avondentertainment: spel spelen op de cruise en overnachten op de Rosa Cruise. Dag 3: Rosa Cruise – Donkere en Heldere Grot – Hanoi (O/L) 06.30 uur: 's Morgens vroeg opstaan zonsopgangers kunnen genieten van Tai Chi-lessen op het zonnedek. 07.00 uur: Ochtendzicht op het landschap van de baai met een kopje thee of koffie. 7.00: Geniet van het ontbijt. 08:15 Je bent bij de receptie om Dark & Bright Cave te bezoeken bij de tender naar het kleine drijvende huis en daar kun je de grot verkennen op een lokale bamboeboot (roeien door de lokale bevolking) 9:30: Kom terug naar de grote boot en check uit en geniet van een fantastische cruise op de baai. 10:00: Geniet van de lunch tijdens de cruise. 12:00: Rosa Cruise landt in de buurt van Tuan Chau Marina, toeristen nemen afscheid van zeilers en beëindigen de cruise. 16:00 – 17:00: Aankomst in Hanoi eindigt uw reis.

2-daagse Sapa Tour Trekking Homestay met nachtbus vanuit Hanoi

9. 2-daagse Sapa Tour Trekking Homestay met nachtbus vanuit Hanoi

Nacht 1: Hanoi - Sapa - slapen in de bus 21.30 uur: wees klaar op het ontmoetingspunt (Tran Quang Khai-straat 204 - 5 minuten lopen van het Hoan Kiem-meer) om op de Sleeper-bus naar Sapa te stappen. Slaap in de bus met enkele stops onderweg. (enkele slaapplaats of kajuit voor 2 personen). Dag 1: Trek naar Cat Cat dorp in de ochtend, Trek naar Lao Chai - Ta Van in de middag en overnachting bij homestay. (Maaltijd inbegrepen: ontbijt, lunch en diner) 4.00 uur: Aankomst in Sapa-stad, je blijft in de bus tot 6.00 uur, de lokale gids haalt je daar op naar het hotel voor het ontbijt. 8.30 uur: gids neemt je mee naar het Cat Cat-dorp met terrasvelden en Black H'Mong-mensen met waterval, dagelijks landbouwwerk en breiworkshops... 12.00 - 14.00 uur: lunch in het restaurant en maak een rugzak klaar voor een lange trektocht (10 km door de Muong Hoa-vallei met de Fansipan-berg en de prachtige beek en dorpen) 17.00 uur: Aankomst Ta Van dorp en de gastheer in homestay verwelkomt je met een lekkere snack. Inchecken bij een gastgezin (schone en redelijk comfortabele matras). U kunt ontspannen met een kopje bier en meekoken met de gastheer om hun cultuur te begrijpen. Dineren in alle rust in de bergen met een aantal lokale geesten uitgenodigd door de gastheer. Dag 2: Trek naar het dorp Giang Ta Chai - Sapa-moment - Hanoi. (Maaltijd inbegrepen: ontbijt, lunch) 7.30 uur: ontbijt bij zonsopgang met pannenkoek, brood of noedels met kip of rundvlees + kopje koffie of thee en begin dan aan de trektocht naar Giang Ta Chai - heel weinig reizigers daar. trek door bamboebos en ga naar de mooie brug om op de bus terug naar Sapa te stappen voor de lunch. 13.45 - 14.30 uur: Stap op de bus terug naar Hanoi. Je wordt afgezet bij 204 Tran Quang Khai. Reis eindigt.

Expressbus Hanoi naar/van Tam Coc - Ninh Binh

10. Expressbus Hanoi naar/van Tam Coc - Ninh Binh

Om 07:30 - 08:15 uur: De expressbus met gids haalt je op bij hotels in de oude wijk van Hanoi en neemt de Express Way naar Ninh Binh. Onderweg stop je 20 minuten voor een snel ontbijt en een kop koffie. De eerste stop is in Ninh Binh City met de oude straat Hoa Lu, en dan ga je rechtstreeks naar Tam Coc, waar je zelf kunt varen of Tam Coc en de buurt kunt verkennen. Om 17:15 - 17:30 uur: De expressbus met gids haalt je op in Tam Coc (het Long hotel of het Long travel office) en rijdt naar Hanoi. Neem onderweg een pauze en laat je afzetten bij hotels in de oude wijk van Hanoi. De bus komt rond 19:30 uur aan in Hanoi.

  • Transfers
  • Citycards
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Hanoi

Wil je alle activiteiten in Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hanoi

De overdracht werkte perfect. Zelfs het eerste contact was zeer betrouwbaar en professioneel. We wisten precies waar de chauffeur ons op het vliegveld zou opwachten en hoewel de vlucht vertraging had, wachtte hij nog steeds op ons. We werden begroet met een fles water en veilig naar het centrum gebracht. De chauffeur sprak goed Engels en maakte ook een praatje met ons. We waren absoluut tevreden met de service en zouden het op elk moment opnieuw boeken.

Zeer correcte prijs. Uitstekende chauffeur. Na vertraging van het vliegtuig meer dan een uur op de luchthaven gewacht op onze aankomst. Zeer goede service. Om opnieuw te beginnen.

Goede organisatie, op tijd, zeer comfortabele bus. Twee pauzes tijdens de reis. Houd er bij het plannen van uw maaltijden rekening mee dat u niet in de bus mag eten.

We boekten last minute dus ik verwachtte geen vlotte rit.. Ik had het mis.. er was een man met een bordje.. we kwamen terecht in een transferbus... uitstekend

Makkelijk geboekt en de chauffeur stond ons netjes op te wachten (wij hadden 1 uur vertraging). Mvg, Fam. Werleman