Hard Rock Cafe, Keulen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Hard Rock Cafe, Keulen

Wil je alle activiteiten in Hard Rock Cafe, Keulen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hard Rock Cafe, Keulen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.541 beoordelingen

erg leuk om te doen. wij hebben gekozen voor een hotel op het mediapark. aankomst met de auto meteen in een parkeergarage. met de lift rechtstreeks naar de receptie.(parkeerkosten hier zo'n 22 euro per 24 uur). ideaal net buiten het drukke centrum en de Dom binnen 15 a 20 minuten aan te lopen. hier ligt ook de vvv van koln waar je de kolnkarte kunt ophalen/verkrijgen. voor een gezin van 4 ben je 19 euro kwijt voor een dag. zogenaamde grupkarte. ideaal voor het ov met metro binnen het centrum. ideaal en ook nog eens kortingen op rondvaarten , de kabelbaan over de rijn en andere attracties. beslist een aanrader.

Ik kan alleen de Köln Card aanbevelen. Ik kocht het 48-uurs ticket en het leverde heel goed voor ons op. Zonder constant na te denken over welke zone u moet betalen, stapt u in de trein en vertrekt u. Bewaard in restaurants en tijdens het winkelen of tijdens een boottocht. De volgende keer dat ik 100% boek, wordt mijn vakantie een stuk eenvoudiger.

Zeer praktische kaart, makkelijk te gebruiken voor al het openbaar vervoer. De prijs is redelijk € 38 voor 48 uur voor 4 personen. Dankzij de kaart kregen we korting bij het Chocolademuseum (20%) en het Farina Parfummuseum (-50% toegang tot het museum en 10% voor aankopen)

Het was een heel bijzondere avond. De service was erg aardig, de sfeer was erg goed, het eten was uitstekend. Alles zeer goed gepresenteerd. Een lust voor het oog.

Zeer lekker en voldoende eten!! Vriendelijke bediening. Leuke setting.