Hardangervidda National Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Eidfjord: Vøringfossen Waterfall Nature Tour met gids

1. Van Eidfjord: Vøringfossen Waterfall Nature Tour met gids

Ontdek de schoonheid van de natuurlijke landschappen van Noorwegen tijdens een ontspannen begeleide natuurtocht met vervoer vanuit Eidfjord. Rijd door het Hardangervidda National Park en de Måbø-vallei, bewonder de Vøringfossen-waterval vanaf een bergplateau en loop over een brug die boven een kloof hangt. Nadat je bent opgehaald bij de pier in Eidfjord, begin je aan de schilderachtige rit langs een van de mooiste routes van Noorwegen. Volg de rivier de Eio en ga de Måbø-vallei in, langs ruige bergen en over stenen bruggen. Kom aan op het bergplateau van de Hardangervidda en geniet van weidse uitzichten over het ontzagwekkende nationale park. Vanaf hier heb je ook vrij uitzicht op Vøringfossen, een indrukwekkende waterval van 182 meter die de Måbø-vallei in dondert. Geniet van uw vrije tijd om het panorama in u op te nemen, stop voor een stuk zelfgebakken cake in een plaatselijk hotel of sluit u aan bij de gids voor een gemakkelijke wandeling via een 47 meter brede loopbrug over een kloof. Vervolg de tour naar de uniek indrukwekkende Sysen Dam, waar je ook de op een na grootste gletsjer van Noorwegen kunt zien. Maak nog een laatste stop op een bergplateau om het schilderachtige landschap te waarderen, voordat je terugkeert naar Eidfjord.

Fjorden: privétrip met trein- en cruiserit

2. Fjorden: privétrip met trein- en cruiserit

Ga weg van Oslo en breng een dag door in de fjordenregio van Noorwegen. Geniet van de pittoreske bergplateaus, valleien, ravijnen, watervallen en fjorden. Berijd een trein op de beroemde Flam-spoorweg en spring op een cruise om langs de langste fjord van Noorwegen te varen. Uw privéchauffeur / gids vervoert u met comfortabel vervoer door de beste Noorse natuurlijke attracties. Om u niet te vermoeien met lange autoritten, combineren we de verschillende transportmiddelen. Geniet van een treinrit van een uur op de Bergen-spoorweg, stap dan over op de beroemde Flam-spoorweg en na een snelle lunch maak je een fjordcruise van 2 uur langs de twee takken van de langste fjord van Noorwegen - Sognefjord. Passeer Hardangervidda National Park en bezoek Geilo tijdens je reis. De totale duur van de tour is 15 uur.

4-daagse flexibele tour in fjord Oslo Bergen Ålesund Stavanger

3. 4-daagse flexibele tour in fjord Oslo Bergen Ålesund Stavanger

Ik leid de privétour voor mensen die in Zuid-Noorwegen reizen. Afhankelijk van uw tijd en vereisten, kan ik een goed reisplan voor de fjord met 4 dagen ontwerpen. De route kan verschillende activiteiten omvatten, zoals wandelen, vissen, kajakken, fietsen of gletsjerwandelingen. U kunt gewoon een dag boeken en mij een bericht sturen, uw vluchtgegevens doorgeven, hoeveel dagen u gaat reizen, de plaatsen waar u heen wilt en uw mogelijkheden voor buitenactiviteiten, en dan kan ik een meerdaags plan maken voor U kunt voor meer dagen boeken. Over het algemeen is het zeer flexibel en ontworpen volgens uw behoeften. de belangrijkste bezienswaardigheden zijn als volgt: Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund en Kristiansund. Sognefjord, Hardangerfjord, Geriangerfjord, Lysefjorden, Flåm, Voss, gudvangen, Odda, Eidfjord, Ulvik, steinsdalsfossen, vøringsfossen, tolltunga, preikstolen, kjeragbolten, Loen, stryn, Hellesylt, førde, Nigardsbreen-gletsjer, Trollstigen, Åndalsnes, Rampestreken, Molde, The Atlantische Weg, Måløy, Kannesteinen. Voor 1-4 personen kan ik een Toyota Corolla verzorgen, 5-8 blikken Toyota Van. We hebben ook Mercedes-Benz, maar we moeten over de prijs onderhandelen. De online vermelde prijs is dus slechts voor één dag. Kinderen zijn meer dan welkom. Laat me na het boeken weten hoeveel bagage je hebt, de leeftijd en lengte van de kinderen. We zijn in Bergen, dus als je een tour boekt vanuit Trondheim, ålesund, Oslo Stavanger, moet je minimaal een driedaagse tour boeken, dan is het voor ons de moeite waard om te rennen. Wij maken een volledig reisplan voor u, als u er uiteindelijk niet mee akkoord gaat, kunt u deze annuleren. Stuur mij alstublieft een bericht in plaats van mij rechtstreeks te bellen. Aangezien ik het grootste deel van de tijd aan het rijden ben en u niet kan antwoorden, stuur ik u het bericht terug nadat ik op de bestemming ben aangekomen.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Hardangervidda National Park

Andere activiteiten in Hardangervidda National Park

Wil je alle activiteiten in Hardangervidda National Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.