Harlem

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Harlem

Möchten Sie alle Aktivitäten in Harlem entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Harlem

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.406 beoordelingen

Super geweldig. Maar kijk eens naar de vertrekdata van de bootbeurs, we wisten toen nog niet dat ze slechts eenmaal per dag om 10.30 uur vertrokken, wat we misten. Om je voucher in te wisselen, kun je de ticketagenten in Times Square zien, de Big Bus-klantenservice leek nooit hun exacte locatie te hebben, wat eigenlijk heel vervelend werd. Hoewel de busgidsen vriendelijk genoeg waren om ons een lift te geven om een ticketbon te vinden. * Als je een Empire State-bouwpas hebt, kun je je tickets eigenlijk niet inwisselen bij de agenten. In plaats daarvan moet je hun agent zien bij Madame Tussauds New York, Times Square, in Big Bus lijn 3. Ik wist hier niets van dus het kostte veel van onze tijd in de stad, maar de boekingsdatum maakte hen niet uit, dus we konden de tickets op een andere dag verzilveren, wat cool was omdat we al een hele dag in de bussen hadden doorgebracht.

Mooie ervaring, we voelden ons welkom bij de gospeldienst in de Canaan Baptist Church. En hebben daarna genoten (in de regen!) van een rondwandeling door Harlem, mooie architectuur, en interessante feiten over Harlem verteld door onze gids.

Geweldige tour met een fantastische gids (Darren??) Kan de historie van de stad met heel veel humor vertellen. Wij hebben er van genoten!

We gebruiken de grote bus en stoppen onderweg bij verschillende haltes om de bezienswaardigheden beter te leren kennen.

Een hele mooie boot toer alleen kwam het bij ons met bakken uit de lucht. Maar bij mooi weer zeker heel erg genieten.