Harrods

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Harrods

Wil je alle activiteiten in Harrods ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Harrods

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.306 beoordelingen

De bus was fijn op tijd en duidelijk te vinden. We namen de metro en konden zo voor de halte uitstappen. Prachtige tocht door heel Londen, we gingen in de avond waardoor alles mooi verlicht was. Hartje zomer dus een heerlijk briesje boven op het open dak. Genoeg tijd om alles te bekijken en een enthousiaste gids die alles wist te benoemen. Zeker de moeite waard als je in Londen bent!

Leuke manier om Londen te zien als je weinig tijd hebt! Door het donker is niet alles even goed te zien. Gids vertelt leuk en leerzaam! Kom op tijd om overdekt boven te kunnen zitten, aangezien het savonds best koud en regenachtig is in de bus.

Door de demostraties waren sommige wegen afgesloten maar in plaats daarvan hebben ze ons mooie andere plekken laten zien en duurde de toer selfs iets langer! John deed het super leuk! Wel warm aankleden!

De gids gaf duidelijke commentaren, met af een toe een grap. Bij foto momenten werd dit op tijd aangekondigd en de bus rijd dan even wat langzamer. Prima dus!

Waanzinnig om Londen op deze manier te zien... mooi verlicht en alle mooie gebouwen met een stukje geschiedenis. Absoluut een aanrader