Belevingen in
Hauptwache, Frankfurt am Main

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hauptwache, Frankfurt am Main: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Frankfurt: hop on, hop off Skyline of Express Tour

1. Frankfurt: hop on, hop off Skyline of Express Tour

Beleef een sightseeingtour door Frankfurt in een comfortabele dubbeldekkerbus. Als de weersomstandigheden het toelaten, dan blijft het dak van de bus open, zodat je de prachtige gebouwen en parken van de stad nog beter kunt bekijken. Bekijk deze bruisende wereldstad van een andere kant terwijl je naar uitleg in één van de 10 talen luistert. Je stapt in en uit de bus, zo vaak je maar wilt bij de haltes van de route, verspreid over de meest interessante gebieden van de stad. Kom meer te weten over Frankfurt's hoofdattracties in de bus, of verken zelf in je eigen tempo de mooie bezienswaardigheden van de stad. Maak een rit door het bruisende stadscentrum (Express City Tour), of langs het beroemde stadssilhouet van Frankfurt (Skyline Tour), welke allebei voor slechts één prijs beschikbaar zijn. Haltes: Paulskirche - Römer - Goethe-Haus - Main Tower - Alte Oper - Palmengarten - Senkenbergmuseum - Messe - Hauptbahnhof - Museumsufer - Eisener Steg - Alt Sachsenhausen - Untermainkai - Mainkai - Zoo Frankfurt - Hauptwache. Je kunt met de hop on, hop off-dagpas, zo vaak je maar wilt, bij elke van de 16 haltes, op- en afstappen.

...

Sitemap Hauptwache, Frankfurt am Main

Wil je alle activiteiten in Hauptwache, Frankfurt am Main ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hauptwache, Frankfurt am Main

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 552 beoordelingen

Bij mooi weer kregen we eerst een goed overzicht van de 1 uur durende stadstour ("Express City Tour") in een cabriolet dubbeldekker en kregen we basisinformatie over bezienswaardigheden en enkele lokale gebruiken. Perfect! Aangezien we het wat duurdere Combi-Ticket hadden geboekt ("Hop-On / Hop-Off Skyline" -> je kunt dan ook gebruik maken van de express tour), gebruikten we nog steeds de Hop-On / Hop-Off tour, om van A naar B te komen - het was praktisch voor ons (buiten het hoogseizoen).

Goede bustour om Frankfurt te ontdekken

Bus tour en audiogids waren geweldig. Er zijn maar weinig dingen die kunnen worden verbeterd: - Uitwisseling van tickets voor tickets van touroperators kan worden vermeden. - Kaart met bushaltes kan ook online worden verstrekt. - Het zou geweldig zijn om de mogelijkheid te geven om vooraf een toegangsticket voor MainTower te kopen, zodat een naadloze toegang mogelijk is. - Het verstrekken van exacte aankomsttijd van de volgende bus kan handig zijn om tijd te besparen.

Geweldige ervaring, geweldige prijs-kwaliteitverhouding, tickets die 24 uur geldig zijn

Geweldige ervaring, je kunt het gebruiken als een taxi in Frankfurt om van het ene naar het andere gebied te springen, het ticket is 24 uur geldig, wat geweldig is en je kunt in- en uitstappen zolang je wilt en ik zou willen voorstellen om de 3 euro extra om ook de andere lijn te krijgen.

De skyline route is niet echt een toegevoegde waarde na de exprestour. Ik zou het dan ook houden bij de exprestour en zelf de brug over te lopen voor een skyline blik. Tour is niet helemaal Coronaproof maar geeft wel een mooi beeld van Frankfurt.

makkelijke manier om het centrum te zien , met uitleg via koptelefoon. Jammer dat deze wel er verouderd zijn en aan vernieuwing toe zijn. Wellicht via app op telefoon???