Havana
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Havana

Havana: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Havana

Vorige week de oldtimer tour gedaan in Havana. De tour was leuk en aardige gids die veel vertelde. Wat ik wel een punt van kritiek vond is het maken van de foto's, het plein waar de foto's werden gemaakt is enorm groot en dan is het erg jammer als je een foto hebt waar ineens een touringcar naast geparkeerd staat en mensen zo dicht op de auto staan, in je foto dus. Op een andere foto is de voorkant van de auto niet gefotografeerd en op nog een andere foto schijnt de zon door de auto (al deze foto nog het beste is). Achteraf had ik dus zelf misschien ook eerder terug moeten kijken op de camera en dan kunnen vragen om een nieuwe foto. Ik was ook alleen, dus in die zin ook lastiger om foto's te laten maken. Maar dat die andere auto's, bussen en mensen "in de weg stonden" was niet nodig geweest Nu dus maar aan de slag met photoshop :-)

Nadat de planner ons een andere locatie had opgegeven om af te spreken begonnen wij wel twijfels te krijgen. Beter bekeken was het op loopafstand ipv dat wij een taxi moesten nemen. Wij hebben de kookervaring met Jorge en Tina gedaan. Veel uitleg gekregen over de gang van zaken momenteel in Cuba. Heerlijk gegeten en heel veel gesproken over de economie en veranderingen in cuba. Iets heel anders dan groen kijken. Zeker een aanrader!

Havana: Cubaanse kookervaring Beoordeeld door Anoniem, 15-10-2019

Wonderful experience with Tina and Jorge. We went to the local market and cooked a nice Cuban meal. Also got some insights about the Cuban food distribution system. Learned a lot and met great Cuban people. The kitchen was very nice in casa Fina. My wife was sick and could not join, she was very sorry to miss this event.

Havana: Cubaanse kookervaring Beoordeeld door antonio, 14-02-2020

Onze guide was Eric. Een cubaan met australisch accent. Heel veel gelachen en hij wist ons de juiste plekken te laten zien. Het was niet onze eerste keer in havanna.. maar zeker de beste ervaring op de fiets!

Havana per e-bike Beoordeeld door Anoniem, 15-10-2019

Nice walk through a beautiful part of Havana. Our guide was very knowledgeable and I loved the lunch at the end of the tour. Highly recommended!

Ontdek Oud Havana: wandeltocht in kleine groep met lunch Beoordeeld door Anoniem, 23-02-2020