Haven van Amsterdam

Haven van Amsterdam: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: Skyline rondvaart

1. Amsterdam: Skyline rondvaart

Maak een rondvaart door de Amsterdamse grachten door de haven en het IJ. Wees getuige van architectonische wonderen zoals het Filmmuseum Eye en de imposante Adam Toren, terwijl je onder begeleiding van een downloadbare audiogids langs de Oostelijke Eilanden en iconische monumenten vaart. Het bijzondere karakter van deze rondvaart begint bij de voormalige NDSM-scheepswerf, schuin tegenover het Centraal Station in Amsterdam-Noord. De NDSM-werf is een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Het vrije karakter, de postindustriële gebouwen en de creatieve sfeer vormen het decor waar cultuur, zelforganisatie en stedelijke ontwikkeling samenkomen. Vaar vanaf deze vaarlocatie een stukje door de Amsterdamse haven (waar je normaal nooit komt) en zie zodra je het IJ opvaart onder andere het futuristische gebouw van Filmmuseum Eye en de imposante Adam Toren. Vaar langs de Oostelijke Eilanden met het Muziekgebouw aan 't IJ en de Passenger Terminal Amsterdam waar jaarlijks veel grote zeecruiseschepen aanmeren. De moderne en nieuwe architectuur langs het Amsterdamse IJ is het best te bewonderen vanaf het water. Je enthousiaste schipper vertelt je natuurlijk over alles wat er te zien is tijdens de rondvaart. Bij mooi weer geniet je op het panoramadek van het schip, waar je vrij uitzicht hebt op de skyline van Amsterdam. Bij slecht weer heb je het comfort van het luxe interieur van het schip, waar je kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Amsterdam Cruise Port: enkele reis van/naar Amsterdam

2. Amsterdam Cruise Port: enkele reis van/naar Amsterdam

Geniet van een veilige en betrouwbare transfer tussen Amsterdam en Cruisehaven Amsterdam. Beleef een comfortabele reis in een Mercedes-voertuig. Een vriendelijke chauffeur zal je ontmoeten en begroeten in je hotel. Uw chauffeur begeleidt u en uw bagage naar het voertuig. Reis gemakkelijk in een privévoertuig rechtstreeks vanuit het hotel of vanuit de cruisehaven. Laat uw chauffeur u vlot door het verkeer navigeren. Geniet van een zorgeloze rit zonder je zorgen te maken over hotelshuttles of taxi's. Wanneer u aankomt bij de passagiersterminal Amsterdam, wacht uw chauffeur op het ontmoetingspunt met een bordje met uw naam erop. Als je aankomt met een riviercruise wordt je opgehaald in de lobby van de boot.

Amsterdam: privétransfer van hotel naar cruisehaven enkele reis

3. Amsterdam: privétransfer van hotel naar cruisehaven enkele reis

Sla de stress over om uw transfer van uw hotel in Amsterdam of een ander adres in Amsterdam naar de cruise-/haventerminal in Amsterdam te regelen. U wordt bij de receptie van uw hotel of een andere plaats in Amsterdam opgehaald door een professionele chauffeur. Uw chauffeur, die u helpt uw bagage te dragen, spreekt Engels en draagt een pak met stropdas. Dus ontspan en geniet, want je wordt vervoerd in een luxe Mercedes sedan of Mercedes minivan met airconditioning, WiFi, flessen water en leren stoelen. Max. 1 grote en 1 handbagage toegestaan per persoon.

Amsterdam: privétransfer enkele reis van cruisehaven naar hotel

4. Amsterdam: privétransfer enkele reis van cruisehaven naar hotel

Sla de stress over om uw transfer van de cruisehaven in Amsterdam naar uw hotel in Amsterdam te regelen. U wordt opgehaald door een professionele chauffeur. Uw chauffeur, die u helpt uw bagage te dragen, spreekt Engels en draagt een pak met stropdas. Dus relax en geniet want je wordt vervoerd in een luxe Mercedes sedan of Mercedes minibus met airconditioning, WiFi, flessen water en leren stoelen. Max. 1 grote en 1 handbagage toegestaan per persoon.

Amsterdam: Excursie aan wal incl. wandeltour & grachtenrondvaart

5. Amsterdam: Excursie aan wal incl. wandeltour & grachtenrondvaart

Maak van je excursie een buitengewoon Amsterdams avontuur met Layovers Amsterdam! Neem onze exclusieve rondvaart & wandeltour en ontdek het beste van deze bruisende stad in slechts 3-4 uur. Voel de opwinding terwijl je op een boot met glazen bovenkant door historische waterwegen glijdt en iconische monumenten en architectonische wonderen ziet. Onze gids komt je persoonlijk ophalen (en na de rondleiding weer afzetten) in de haven van Amsterdam en zorgt ervoor dat je het meeste uit je tijd in Amsterdam kunt halen. Onder leiding van onze deskundige gidsen onthul je tijdens onze privétour met gids de verborgen juweeltjes en boeiende geschiedenis van de stad. We zijn een klein lokaal bedrijf, dat elke tour aanpast aan je persoonlijke interesses om je de best mogelijke ervaring te geven binnen je overstaptijd. Wees gerust, we begrijpen de waarde van je tijd. Layovers Amsterdam, een handelsnaam van Dutch Flower Tours, is toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke reiservaringen die voldoen aan jouw behoeften. Mis dus niets van het zien van Amsterdam door aan boord van het schip te blijven - boek vandaag nog je onvergetelijke Amsterdam avontuur met Layovers Amsterdam en maak herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven. We raden je aan om je tour minstens twee dagen van tevoren te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Amsterdam Airport (AMS): Transfer naar Amsterdam Cruise Port

6. Amsterdam Airport (AMS): Transfer naar Amsterdam Cruise Port

Comfortabele privétransfer van Amsterdam Schiphol Airport naar/van Amsterdam Cruise Port. Alle voertuigen met volledige vergunning en verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Ze spreken Engels. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst op de luchthaven\haven.

Cruisehaven Amsterdam: privétransfer naar hotels in Amsterdam

7. Cruisehaven Amsterdam: privétransfer naar hotels in Amsterdam

Comfortabele privétransfer van Amsterdam Cruise Port naar/van Amsterdamse hotels. Alle voertuigen hebben een volledige vergunning en zijn verzekerd. Onze auto's zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen voor een reis naar elk deel van de wereld onder alle weersomstandigheden, inclusief extra bevestigingen voor sport- en andere uitrusting. Op verzoek voor uw toeristen hebben wij kinderzitjes voor alle leeftijden. Voertuigen zijn van binnen en van buiten schoon; onze chauffeurs zijn altijd goed gekleed en hebben altijd aandacht voor onze gasten. Ze spreken Engels. Ze zullen je ontmoeten met een naambordje; hulp bij bagage en bij aankomst in de haven.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Haven van Amsterdam: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Haven van Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Haven van Amsterdam bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.