Haven van Rotterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Haven van Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 554 beoordelingen

Zeer leuke rondvaart. De bruisende haven ontdekken vanop het water is geweldig. De keuze tussen binnen en buiten maakt dat de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien bij een vooraf geplande uitstap. Wij hebben met 8 vrienden genoten op het buitendek van het magnifieke uitzicht op de haven met een heerlijk biertje en glaasje wijn. Zeker aan te raden!

Bij de spido-kassa was de tegoedbon (€100,-) die wij hadden van Getyourguide niet bekend. Hebben hemel en aarde bewogen om samen met een spido-leidinggevende de tegoedbon in te wisselen. Daarna konden we genieten van een prachtige rondvaart door de haven. Er mocht iets meer info worden verteld .

De informatie op de boot was minimaal en slecht te verstaan.

Ik ben niet erg opjectief: want ik ben een schippersdochter en kwam tot 50 jaar geleden heel vaak in de Rotterdamse havens. Voor mij was de rondvaart een feest van herkenning. Ik was er met mijn vriendin uit Marokko en wilde haar Nederland laten zien. Ik heb (persoonlijk) erg genoten.

Meer persoonlijke informatie was gewenst

De boottocht was goed. Ze draaien een bandje met info af. We hadden graag meer informatie gewild over de containeroverslag etc. Horeca was perfect! De boot was netjes.

Leuke rondvaart door de haven. Je ziet de hoogtepunten van Rotterdam. Ook indrukwekkend om zo dicht langs de zeecontainers te kunnen varen.