Kies data

Dingen om te doen Hazyview

Hazyview: De beste dingen die je niet wil missen

Kruger National Park: privésafari van een hele dag met ophaalservice

1. Kruger National Park: privésafari van een hele dag met ophaalservice

Begin vroeg om optimaal te profiteren van de beste tijd van de dag om wild te spotten, aangezien de meeste wilde dieren vroeg op zoek gaan naar voedsel en water. Zie de dieren wanneer ze actiever zijn in de koele, vroege ochtenden en voordat ze wachten op de middaghitte onder schaduwrijke bomen of in hun holen. Klim aan boord van een open safarivoertuig en begin aan een gamedrive door het Kruger National Park. Ga op zoek naar de "Big 5" van Afrika en andere prachtige wezens in de wildernis, waar op 2 miljoen hectare een verscheidenheid aan dieren leeft, van leeuwen tot giraffen. Profiteer van het gemak van het ophalen van hotels in verschillende gebieden, waaronder Hazyview, Skukuza, Pretoriuskop, Phabeni Gate, Orpen Gate, Crocodile Bridge Gate, Phalaborwa Gate en Malelane Gate.

Hazyview: ziplijnrit van 2,5 uur bij de Sabierivier

2. Hazyview: ziplijnrit van 2,5 uur bij de Sabierivier

Ervaar de sensatie van vrijheid terwijl je afglijdt langs de Sabierivier over de prachtige beboste vallei, naast het Nationaal park Kruger. Deze activiteit is leuk voor het hele gezin en is geschikt voor alle leeftijden en moeilijkheidsgraden. Ontmoet je gids voor een korte introductie in de Perry's Bridge Trading Post in Hazyview, voordat je naar het startpunt gaat. Glijd geleidelijk over de ziplijn, die tussen 70 en 230 m lang is, naar beneden in de dalbekken. Pauzeer onderweg op 10 verschillende platforms, geniet van het adembenemende uitzicht op het bos onder je en zie uit naar de lokale wilde dieren. Eenmaal onderaan ga je terug naar Perry's Bridge, waar je restaurants en winkels vindt.

Kruger National Park: gamedrive van een hele dag met pick-up

3. Kruger National Park: gamedrive van een hele dag met pick-up

Houd Afrika's Big 5 in de gaten terwijl je het Kruger National Park verkent in een open safarivoertuig. Doe mee aan een safari van een hele dag, compleet met pick-up van je hotel of een van de poorten van het park en ga op pad om de wilde dieren van Zuid-Afrika te ontdekken met behulp van een lokale gids. Begin vroeg met een pick-up van uw accommodatie of de gate van uw keuze en haal het meeste uit uw tijd in een van Afrika's grootste wildreservaten. Stap in een open voertuig en rijd over de vele wegen van het park in een gebied dat bekend staat om zijn rijke planten- en dierenleven. Je ervaren safarigids neemt je mee naar enkele van de beste plekken om dieren te zien. Spot enorme kuddes herbivoren en pas op voor de grote katachtigen die op ze jagen. Zoek naar cheeta's, impala's, zebra's, gnoes en vele andere dieren. Een volledige dag in het park verhoogt ook uw kansen om Afrika's Big 5 te zien, de leeuw, luipaard, neushoorn, olifant en buffel. Het gebied is ook rijk aan vogels, waaronder de Afrikaanse zeearend, de neushoornvogel, de ijsvogel en nog veel meer. Leer tijdens het rijden over het park, zijn geschiedenis en de lokale bewoners die dit gebied vroeger hun thuis noemden. Geniet gedurende de dag van 2 stops, één voor het ontbijt en één voor de lunch, en geniet van enkele van de stevige gerechten die beschikbaar zijn in de vele rustkampen van het park (kosten niet inbegrepen). Uw Afrikaanse safari-ervaring komt tot een einde met een terugreis naar uw ophaallocatie.

Hazyview: privé Kruger-safari van een hele dag

4. Hazyview: privé Kruger-safari van een hele dag

Je dag begint wanneer je wordt opgehaald bij Hazyview vanwaar je naar het Kruger National Park gaat. Tijdens uw ervaring heeft u exclusief gebruik van het voertuig voor u en uw groep. De eerste sessie van uw safari duurt ongeveer 3 uur en u zult de dieren en het plantenleven zien en leren kennen. Na je eerste ochtendsafari geniet je van een ontbijtstop van ongeveer 45 minuten. Zodra uw ontbijtpauze is voltooid, vervolgt u uw safari en verkent u de rivieren van het Krugerpark en de berggebieden. U zult natuurlijk nog 3 uur lang vele andere dieren ontdekken. Na deze verkenning is er nog een pauze van 1 uur waarin je lunch kunt kopen. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw hotel terwijl u onderweg geniet van de laatste waarnemingen van het park.

Zuid-Afrika: dagsafari in nationaal park Kruger

5. Zuid-Afrika: dagsafari in nationaal park Kruger

Onder begeleiding van zeer ervaren gidsen kom je alles te weten over de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 vogelsoorten en 336 soorten bomen die je op deze 2 miljoen hectare kunt vinden. Naast natuurlijke rijkdommen herbergt het Krugerpark ook sporen van de historische aanwezigheid van de mens, inclusief rotstekeningen en archeologische vindplaatsen van de Bosjesmannen. Als de tijd het toelaat, wordt ten minste één van deze locaties bezocht tijdens je excursie.  Geniet vanuit een open safarivoertuig van een hete Afrikaanse dag: ruik het stof en het zonovergoten gras, luister naar de krekels en de kreet van de zeearenden. Maar je kunt ook een safari kiezen in een gesloten voertuig met airconditioning. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere reizigers en voor gezinnen met jonge kinderen.

Van Hazyview: Blyde River Canyon Hoogtepunt & Bootcruise

6. Van Hazyview: Blyde River Canyon Hoogtepunt & Bootcruise

Begin met ophalen bij je hotel in Hazyview. Baan je een weg naar "God's Window", dat een prachtig uitzicht biedt op het landschap van Lowveld. Reis vervolgens naar Burke's Luck potholes waar je de pracht van de Blyde River en de Truer River zult zien die samenkomen en de rotsen vormen tot gebogen geërodeerde formaties. Ga verder naar de Drie Rondavels, een oud geologisch wonder dat lijkt op de ronde hutten van de nabijgelegen stammen. Ga verder naar Swadini Aventura, waar u zult genieten van een boottocht en de kans krijgt om meer te weten te komen over de rijke vegetatie, vogels, dieren en het zeeleven van de regio. Na een ontspannende cruise keert u terug naar uw hotel.

Kruger National Park Ochtendsafari

7. Kruger National Park Ochtendsafari

Nadat je bent opgehaald bij je hotel of accommodatie in Hazyview, ga je naar Kruger National Park, het grootste wildreservaat van Zuid-Afrika en een van de meest gerespecteerde ter wereld. Uw zeer ervaren veldgids zal gepassioneerd zijn door de bush en hun kennis delen over de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 soorten vogels en 336 soorten bomen die van deze ruimte van 2 miljoen hectare hun thuis maken. Kom meer te weten over de geregistreerde aanwezigheid van de mens, inclusief rotstekeningen van de Bosjesmannen en archeologische vindplaatsen, die samen met de natuurlijke rijkdommen van het park bewaard zijn gebleven. Als de tijd het toelaat, bezoekt u tijdens uw reis minstens één van deze geweldige locaties. Ruik vanuit een Open Safari-voertuig het stof en het door de zon verwarmde gras, luister naar de krekels en het gehuil van de visarenden en geniet van de hitte van een Afrikaanse dag. Op verzoek is ook een safari in een gesloten voertuig met airconditioning mogelijk. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere gasten en voor gezinnen die met jonge kinderen reizen.

Van Johannesburg: 2-daagse safari in Kruger National Park

8. Van Johannesburg: 2-daagse safari in Kruger National Park

Ga op zoek naar de legendarische wilde dieren van Zuid-Afrika tijdens een spannende tweedaagse safari in het Kruger National Park. Dag 1: Profiteer van het ophalen op de internationale luchthaven OR Tambo of uw hotel in Johannesburg en reis vervolgens via een panoramische route naar het Kruger National Park. Ga naar uw accommodatie in Hazyview buiten het Kruger National Park om u op te frissen voor uw 2 uur durende gamedrive in de avond. Zoek naar majestueuze leeuwen, luipaarden en andere grote katten die op jacht zijn. Keer terug naar het kamp om te genieten van het diner rond het kampvuur. Dag 2: Word vroeg wakker voor een ochtend gamedrive wanneer de dieren het meest actief zijn. Zoek naar grote katachtigen die op weg zijn naar huis van hun nachtelijke jacht, en hyena's die op zoek zijn naar overblijfselen. Keer terug naar het kamp voor het ontbijt en een laatste kans om dieren in het wild te ontmoeten voordat je terugrijdt naar Johannesburg.

Kruger National Park Afternoon Safari

9. Kruger National Park Afternoon Safari

Zeer ervaren veldgidsen zijn gepassioneerd door de wildernis en zullen hun kennis van de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 soorten vogels en 336 soorten bomen die deze 2 miljoen hectare ruimte hun thuis maken, delen. De geregistreerde aanwezigheid van de mens - inclusief rotstekeningen van rotstekeningen en archeologische vindplaatsen - worden bewaard, samen met de natuurlijke rijkdommen van het park. Als de tijd het toelaat, zal er tenminste één worden meegenomen in de reis. Vanuit een Open Safari Vehicle ruik je het stof en het in de zon verwarmde gras, luister je naar de krekels en de kreet van de Fish Eagles en geniet je van de hitte van een Afrikaanse dag. Een safari wordt ook aangeboden in een gesloten voertuig met airconditioning. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere gasten en voor gezinnen die met jonge kinderen reizen. Deze safari van een halve dag is beschikbaar voor diegenen die beperkte tijd hebben of die 's middags het Kruger National Park willen bezoeken.

Hazyview: boottocht Blyde River & rondleiding Reptile Park

10. Hazyview: boottocht Blyde River & rondleiding Reptile Park

Deze excursie begint met een bezoek aan het Kinyonga Reptile Park, de thuisbasis van vele soorten slangen, kikkers en andere interessante reptielen, dat eveneens dient als centrum voor reptiel-gerelateerd onderzoek en onderwijs. In Kinyonga leer je meer over de reptielen, amfibieën en spinachtigen van Zuid-Afrika, waarvan er velen bedreigd worden. Na het middageten ga je aan boord van een boot bij de Blydepoort Dam, waar vanaf je een prachtig uitzicht op de bergen hebt. Deze 1,5 uur durende excursie in een spectaculaire omgeving is onvergetelijk - met een beetje geluk spot je wilde dieren op de oevers en zo nu en dan komt er een nijlpaard  of een krokodil langs!

Beschikbare activiteiten

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Avonturen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Meerdaagse tours
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Hazyview

Wil je alle activiteiten in Hazyview ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hazyview

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 337 beoordelingen

Onze gids Edward arriveerde vroeg in de ochtend op tijd in ons hotel. En in één oogopslag, Edward heeft fantastisch werk geleverd! Hij was uitstekend in het spotten van dieren. We voelden ons altijd veilig en hij maakte deze dag onvergetelijk. We hebben veel gepraat over dieren, het Krugerpark en ook enkele interessante nevenfeiten zoals cultuur en land. We waarderen het enorm om hem als gids te hebben! De rondreis was goed georganiseerd. Het is altijd een goede keuze om een begeleide Kruger Tour te doen. De gidsen zijn goed verbonden en weten waar ze de beste observatiepunten kunnen vinden. We kregen de Big 5 na een paar uur (vóór 10.00 uur) en vele, vele andere wilde dierenervaringen meer! We raden deze rondreis echt aan!

We zijn meer dan blij dat we deze safari hebben gedaan. We hebben de ochtendsafari uitgebreid geëvalueerd, daarom houd ik het nu wat korter. Naar onze mening is het ook mogelijk om slechts twee ochtendsafari's te doen, omdat we de pech hadden om bijna geen dieren te zien in de middaghitte. Desalniettemin hebben we er geen spijt van dat we aan deze ervaring hebben deelgenomen en zouden het op elk moment opnieuw doen. Onze gids Heyn had zoveel ervaring en kennis dat hij ons kon overbrengen dat we echt heel veel mee konden nemen. Naast alle geweldige dieren, hebben we de Big Seven echt gezien en zijn we meer dan blij dat het geluk aan onze kant was. Bedankt Heyn voor deze ervaring.

de safari was zo goed !! om 11 uur hadden we alle big five al gezien, later vonden we nog een leeuw en daarnaast een luipaard en nog veel meer spannende dieren! onze gids "pleasure" vond soms dieren (zoals neushoorns en een leeuw) van een enorme afstand achter struiken, geen idee hoe. ongelooflijk! hij kwam ons op tijd ophalen, was erg vriendelijk en bovenal gaf hij ons altijd veel informatie en beantwoordde onze vragen. we hebben een geweldige, onvergetelijke en zeer geslaagde dag gehad en zouden deze safari aan iedereen aanraden en keer op keer boeken! heel erg bedankt!

Beste vrienden, het was een goede ervaring, alles was in orde, de persoon die aan het roer stond van Jesolo was erg goed, je kon zien dat hij dit werk met passie deed... en dan zijn de dieren van dichtbij prachtig... . alles ok zeker om opnieuw gedaan te worden, misschien nog een paar dagen. Groeten aan iedereen ‍♂️

Geweldige ervaring met een gids die er alles aan doet om je zoveel mogelijk dieren te laten zien. Wij hebben 4 van de 5 gespot. Zo mooi daar. Wel erg koud in de morgen en erg warm in de middag; veel laagjes mee dus