Kies data
Dingen om te doen

Hazyview

Hazyview: De beste dingen die je niet wil missen

Zuid-Afrika: dagsafari in nationaal park Kruger

1. Zuid-Afrika: dagsafari in nationaal park Kruger

Onder begeleiding van zeer ervaren gidsen kom je alles te weten over de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 vogelsoorten en 336 soorten bomen die je op deze 2 miljoen hectare kunt vinden. Naast natuurlijke rijkdommen herbergt het Krugerpark ook sporen van de historische aanwezigheid van de mens, inclusief rotstekeningen en archeologische vindplaatsen van de Bosjesmannen. Als de tijd het toelaat, wordt ten minste één van deze locaties bezocht tijdens je excursie.  Geniet vanuit een open safarivoertuig van een hete Afrikaanse dag: ruik het stof en het zonovergoten gras, luister naar de krekels en de kreet van de zeearenden. Maar je kunt ook een safari kiezen in een gesloten voertuig met airconditioning. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere reizigers en voor gezinnen met jonge kinderen.

Hazyview: ziplijnrit van 2,5 uur bij de Sabierivier

2. Hazyview: ziplijnrit van 2,5 uur bij de Sabierivier

Ervaar de sensatie van vrijheid terwijl je afglijdt langs de Sabierivier over de prachtige beboste vallei, naast het Nationaal park Kruger. Deze activiteit is leuk voor het hele gezin en is geschikt voor alle leeftijden en moeilijkheidsgraden. Ontmoet je gids voor een korte introductie in de Perry's Bridge Trading Post in Hazyview, voordat je naar het startpunt gaat. Glijd geleidelijk over de ziplijn, die tussen 70 en 230 m lang is, naar beneden in de dalbekken. Pauzeer onderweg op 10 verschillende platforms, geniet van het adembenemende uitzicht op het bos onder je en zie uit naar de lokale wilde dieren. Eenmaal onderaan ga je terug naar Perry's Bridge, waar je restaurants en winkels vindt.

Kruger National Park: privésafari van een hele dag met ophaalservice

3. Kruger National Park: privésafari van een hele dag met ophaalservice

Begin vroeg om optimaal te profiteren van de beste tijd van de dag om wild te spotten, aangezien de meeste wilde dieren vroeg op zoek gaan naar voedsel en water. Zie de dieren wanneer ze actiever zijn in de koele, vroege ochtenden en voordat ze wachten op de middaghitte onder schaduwrijke bomen of in hun holen. Klim aan boord van een open safarivoertuig en begin aan een gamedrive door het Kruger National Park. Ga op zoek naar de "Big 5" van Afrika en andere prachtige wezens in de wildernis, waar op 2 miljoen hectare een verscheidenheid aan dieren leeft, van leeuwen tot giraffen. Profiteer van het gemak van het ophalen van hotels in verschillende gebieden, waaronder Hazyview, Skukuza, Pretoriuskop, Phabeni Gate, Orpen Gate, Crocodile Bridge Gate, Phalaborwa Gate en Malelane Gate.

Kruger National Park Afternoon Safari

4. Kruger National Park Afternoon Safari

Zeer ervaren veldgidsen zijn gepassioneerd door de wildernis en zullen hun kennis van de 147 soorten zoogdieren, meer dan 500 soorten vogels en 336 soorten bomen die deze 2 miljoen hectare ruimte hun thuis maken, delen. De geregistreerde aanwezigheid van de mens - inclusief rotstekeningen van rotstekeningen en archeologische vindplaatsen - worden bewaard, samen met de natuurlijke rijkdommen van het park. Als de tijd het toelaat, zal er tenminste één worden meegenomen in de reis. Vanuit een Open Safari Vehicle ruik je het stof en het in de zon verwarmde gras, luister je naar de krekels en de kreet van de Fish Eagles en geniet je van de hitte van een Afrikaanse dag. Een safari wordt ook aangeboden in een gesloten voertuig met airconditioning. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere gasten en voor gezinnen die met jonge kinderen reizen. Deze safari van een halve dag is beschikbaar voor diegenen die beperkte tijd hebben of die 's middags het Kruger National Park willen bezoeken.

Van Johannesburg: 2-daagse safari naar het Kruger National Park

5. Van Johannesburg: 2-daagse safari naar het Kruger National Park

Ga op zoek naar de legendarische natuur van Zuid-Afrika tijdens een spannende tweedaagse safari in het Kruger National Park. Dag 1: Profiteer van het ophalen bij OR Tambo International Airport of uw hotel in Johannesburg en reis vervolgens via een panoramische route naar Kruger National Park. Ga naar je accommodatie in Hazyview buiten het Kruger National Park om je op te frissen voor je 2 uur durende gamedrive in de avond. Zoek naar majestueuze leeuwen, luipaarden en andere grote katten die op jacht zijn. Keer terug naar het kamp om te genieten van een diner rond het kampvuur. Dag 2: Word vroeg wakker voor een gamedrive in de ochtend wanneer de dieren het meest actief zijn. Zoek naar grote katten die op weg zijn naar huis van hun nachtelijke jacht, en hyena's die op zoek zijn naar overblijfselen. Keer terug naar het kamp voor het ontbijt en een laatste kans om dieren in het wild tegen te komen voor de rit terug naar Johannesburg.

Van Hazyview: Blyde River Canyon Hoogtepunt & Bootcruise

6. Van Hazyview: Blyde River Canyon Hoogtepunt & Bootcruise

Begin met ophalen bij je hotel in Hazyview. Baan je een weg naar "God's Window", dat een prachtig uitzicht biedt op het landschap van Lowveld. Reis vervolgens naar Burke's Luck potholes waar je de pracht van de Blyde River en de Truer River zult zien die samenkomen en de rotsen vormen tot gebogen geërodeerde formaties. Ga verder naar de Drie Rondavels, een oud geologisch wonder dat lijkt op de ronde hutten van de nabijgelegen stammen. Ga verder naar Swadini Aventura, waar u zult genieten van een boottocht en de kans krijgt om meer te weten te komen over de rijke vegetatie, vogels, dieren en het zeeleven van de regio. Na een ontspannende cruise keert u terug naar uw hotel.

Kruger National Park Ochtend Safari

7. Kruger National Park Ochtend Safari

Na het ophalen van je hotel of accommodatie in Hazyview ga je naar het Kruger National Park, het grootste wildreservaat van Zuid-Afrika, en een van de meest gerespecteerde ter wereld. Uw zeer ervaren veldgids zal gepassioneerd zijn over de wildernis en hun kennis van de 147 soorten zoogdieren delen, meer dan 500 soorten vogels en 336 soorten bomen die van deze 2 miljoen hectare ruimte hun huis maken. Leer over de geregistreerde aanwezigheid van de mens, inclusief rotstekeningen van rotstekeningen en archeologische vindplaatsen, die samen met de natuurlijke rijkdommen van het park worden bewaard. Als de tijd het toelaat, bezoekt u ten minste één van deze geweldige locaties tijdens uw reis. Vanuit een Open Safari-voertuig ruik je het stof en het in de zon verwarmde gras, luister je naar de krekels en de kreet van de Fish Eagles en geniet je van de hitte van een Afrikaanse dag. Op verzoek is er ook een safari in een gesloten voertuig met airconditioning beschikbaar. Dit is een aangename en comfortabele optie, vooral bij zeer warm weer, voor oudere gasten en voor gezinnen die met jonge kinderen reizen.

Kruger National Park: 3-uur durende wandelsafari

8. Kruger National Park: 3-uur durende wandelsafari

De wandeling zelf is een ontspannen 3-uur durende excursie om te genieten van de lucht en de vredige omgeving van de wildernis. Klanten worden met een safarivoertuig van de poort naar een vooraf bepaalde locatie getransporteerd waar de wandeling diep in het park plaatsvindt. Grijp de kans om te leren dierensporen te identificeren. Leer van je gidsen terwijl ze hun kennis van de bush gebruiken om dieren zoals neushoorns, olifanten en leeuwen te volgen - ze zullen alles vertellen over de natuurlijke wonderen en fascinerende feiten over de Afrikaanse bush. Zie, voel en raak de planten aan, inclusief bomen en bloemen. Lees meer over het medicinale gebruik en andere feiten over de planten in Kruger en hoe vorige generaties ervan afhankelijk waren om te overleven. Na een volledige 3 uur wandelen, leren en informatie uitwisselen nemen de gidsen je terug naar de gate voor je transfer terug naar hun hotel.

Hazyview: boottocht Blyde River & rondleiding Reptile Park

9. Hazyview: boottocht Blyde River & rondleiding Reptile Park

Deze excursie begint met een bezoek aan het Kinyonga Reptile Park, de thuisbasis van vele soorten slangen, kikkers en andere interessante reptielen, dat eveneens dient als centrum voor reptiel-gerelateerd onderzoek en onderwijs. In Kinyonga leer je meer over de reptielen, amfibieën en spinachtigen van Zuid-Afrika, waarvan er velen bedreigd worden. Na het middageten ga je aan boord van een boot bij de Blydepoort Dam, waar vanaf je een prachtig uitzicht op de bergen hebt. Deze 1,5 uur durende excursie in een spectaculaire omgeving is onvergetelijk - met een beetje geluk spot je wilde dieren op de oevers en zo nu en dan komt er een nijlpaard  of een krokodil langs!

Van Hazyview: Panorama Tour Hoogtepunten

10. Van Hazyview: Panorama Tour Hoogtepunten

Vanuit Hazyview begint de tour terwijl deze naar de stad Graskop en het meest zuidelijke punt van de Blyde River Canyon klimt. De Panorama-route omvat een spectaculair landschap, met een adembenemend uitzicht op de Blyde River Canyon en uit over het eindeloze Lowveld en daarbuiten. Voor gasten die weinig tijd hebben of voor degenen die willen deelnemen aan een kortere tour, biedt deze optie de mogelijkheid om enkele van de bekendere attracties van de regio te bezoeken. Bezoek het beroemde en prachtige God's Window en Pinnacle Rock. Op de terugweg naar Hazyview bezoekt u de prachtige watervallen van Lissabon en de watervallen van Berlijn.

Sitemap Hazyview

Wil je alle activiteiten in Hazyview ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hazyview

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 281 beoordelingen

We hielden absoluut van onze dagsafari in het Kruger National Park. We werden om 5.30 uur opgehaald en bij zonsopgang naar het park gebracht. Onze gids Edward Thembo was een zeer geweldige gids. Hij vertelde ons interessante leuke feiten en verhalen. We luisterden graag naar zijn 19-jarige ervaringen. Wat ook heel goed was, was het feit dat hij ons meenam naar plaatsen waar waarschijnlijk de big 5 te vinden was. Hij zag zelfs een luipaard in de struiken en niemand anders kon dat! Hij reed letterlijk voorbij en keerde achteruit. Het was prachtig want het liep recht voor ons uit! Of gids maakte de safari eigenlijk zo leuk en een mooie ervaring. Eerlijk gezegd had hij zo'n geweldige lach en maakte de reis zo plezierig. Heel erg bedankt! Als je ooit boekt, vraag dan naar Edward Thembo! ️

We zijn meer dan blij dat we deze safari hebben gedaan. We hebben de ochtendsafari uitgebreid geëvalueerd, daarom houd ik het nu wat korter. Naar onze mening is het ook mogelijk om slechts twee ochtendsafari's te doen, omdat we de pech hadden om bijna geen dieren te zien in de middaghitte. Desalniettemin hebben we er geen spijt van dat we aan deze ervaring hebben deelgenomen en zouden het op elk moment opnieuw doen. Onze gids Heyn had zoveel ervaring en kennis dat hij ons kon overbrengen dat we echt heel veel mee konden nemen. Naast alle geweldige dieren, hebben we de Big Seven echt gezien en zijn we meer dan blij dat het geluk aan onze kant was. Bedankt Heyn voor deze ervaring.

Geweldige ervaring met een gids die er alles aan doet om je zoveel mogelijk dieren te laten zien. Wij hebben 4 van de 5 gespot. Zo mooi daar. Wel erg koud in de morgen en erg warm in de middag; veel laagjes mee dus

De tour was geweldig en we voelden ons te allen tijde veilig. de gidsen waren geweldig, alles voor, tijdens en na uitgelegd. Ik was met mijn 3 en 7 jaar oude dochters en ze genoten echt van elk moment van de tour

Het is een goede optie als je weinig tijd hebt. We toerden het in één dag en zagen de big five. En de beste chauffeur. aan te bevelen