Kies data

Heian-heiligdom

Heian-heiligdom: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Higashiyama | Kyoto: Sakura Season privé-riksja-tour

1. Higashiyama | Kyoto: Sakura Season privé-riksja-tour

Verken de traditionele wijk Higashiyama vanuit het comfort van een riksja met een gids en bekijk de beroemde kersenbloesems. Ontdek waarom het het favoriete seizoen is onder de lokale bevolking. Bewonder de goed bewaarde houten herenhuizen en loop door de levendige geisha-wijk in het Gion-gebied. Zie de kersenbloesems terwijl ze delen van de lucht en het stadsbeeld roze schilderen. Reis terug in de tijd terwijl je gids je door de historische wijk trekt, vol met traditionele gebouwen en winkels. Ontmoet je gids op de afgesproken ontmoetingsplaats. Kies overdag uit de goed afgeronde 70 minuten tot de 120 minuten durende tour inclusief een stop om te wandelen tussen de kersenbloesems bij de Kiyomizu-Dera-tempel, die op de Werelderfgoedlijst staat.

Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

2. Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

Verken de historische stad Kyoto en zijn tempels en heiligdommen. Met deze privétour kun je je eigen reisroute kiezen, zoals dit voorbeeld. Volg je gids naar de Kinkakuji-tempel, het Gouden Paviljoen of het Arashiyama-bamboebos. Ga daarna naar de Fushimi Inari-schrijn, een beroemde plek vanwege de duizenden Torii-poorten. Maak een foto van de god van de landbouw in Fushimi Inari Shine. Stop voor de lunch voordat je de Kiyomizu-tempel bezoekt en ervaar de sfeer van de beroemdste wijk van Kyoto terwijl je door Ninenzaka en Sannenzaka dwaalt. Bezoek daarna, als je tijd hebt, de wijk Gion, het beroemde geisha-gebied. De tour eindigt bij je hotel of een locatie naar keuze.

Kioto: fietstocht van 3,5 uur met kleine groep

3. Kioto: fietstocht van 3,5 uur met kleine groep

Ontdek het ware Kioto al fietsend door de straten van de culturele hoofdstad van Japan op deze halfdaagse fietstocht. Met een bestaan van ruim 1200 jaar ligt de geschiedenis op straat voor het oprapen, dus doe net als de locals en spring op de fiets om het allemaal te ontdekken. Begin de dag met een fietstocht langs de rivier de Kamo, terwijl je geniet van het uitzicht op de binnenstad en voorbijrijdt aan de weelde van traditionele restaurants aan de oever. Houd halt bij de tempel Heian Jingu, in 1894 gebouwd om het 1100-jarige bestaan van de stad te vieren. Vervolgens volg je al fietsend de ouderwetse kanaaltjes om bij de indrukwekkende Nanzenjitempel uit te komen. Bewonder het uitgestrekte terrein van de tempel waarbij één bouwwerk in het oog springt: een prachtige aquaduct tegen de achtergrond van de Higashiyama-bergen. Dit is een van de voornaamste Zentempels in heel Japan, dus vorm je een beeld van de omgeving voordat je weer op je fiets springt en het Filosofenpad afgaat. Dit pad, zonder twijfel het populairste wandelpad van Kioto, wordt geflankeerd door honderden kersenbomen elk jaar in april die bol staan van de bloesem. Rond die tijd is het helemaal een spektakel, maar in de rest van het jaar is het ook heel mooi. Het is een geweldige plek om de rust en schoonheid van het gebied op je in te laten werken en dat is precies wat Nishida Kitaro deed, één van de grootste filosofen van Japan, die met zijn dagelijkse gang naar de universiteit van Kioto dit pad van een naam voorzag. Fiets terug naar het station van Kioto langs een mooi kanaal met oude theehuizen en traditionele badhuizen, tussen kersenbomen en ouderwetse smalle weggetjes. We eindigen deze stadstocht door Kioto weer bij het drukke station.

Kyoto: Private Rickshaw Tour of Gion and Higashiyama Area

4. Kyoto: Private Rickshaw Tour of Gion and Higashiyama Area

Verken de traditionele wijk Higashiyama vanuit het comfort van een riksja met een deskundige gids. Bewonder de goed bewaarde houten herenhuizen, bekijk enkele van de beroemdste tempels van Kyoto en loop door het levendige geishadistrict in het gebied Gion. Kom meer te weten over de Japanse cultuur, erfgoed en gewoonten tijdens deze aanpasbare privétour. Ontmoet je gids op de geplaveide straten bij de Kodaiji-tempel in Higashiyama, een nationaal aangewezen historisch gebied. Reis terug in de tijd terwijl je gids je door de historische buurt trekt, vol met traditionele gebouwen en winkels. Stop om foto's te maken op de mooiste plekken op elke locatie. Kies uit 4 verschillende tourduren die bij je schema passen, van de inleidende tour van 45 minuten tot de uitgebreide tour van 3 uur en 10 minuten. Met de langere tours ga je door de rijkdom aan bezienswaardigheden in Higashiyama en het noordelijke deel van Gion. Passeer treurwilgen langs een schilderachtige rivier, verken oude tempels en reis door de straten van deze geweldige buurt.

  • Rondleidingen
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Heian-heiligdom

Wil je alle activiteiten in Heian-heiligdom ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Heian-heiligdom

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 186 beoordelingen

Super leuk!

Mijn vrienden en ik vonden het een hele leuke tour. Onze gids was Yuta en hij kon veel uitleggen over alles wat we zagen.

Super lieve en goede guide. Sprak goed Engels en veel gezien in een korte tijd