Kies data
Heidelberg

Activiteiten voor het hele gezin

Heidelberg Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Heidelberg: rondvaart van 50 minuten op de rivier de Neckar

1. Heidelberg: rondvaart van 50 minuten op de rivier de Neckar

Bekijk Heidelberg vanuit een ander gezichtspunt en vaar over de rivier de Neckar. Leun achterover en ontspan terwijl je langs het water glijdt, onder de oude brug met een uniek uitzicht op het kasteel van Heidelberg. Kies ervoor om een drankje of een snack te kopen en leg de beste hoogtepunten in een korte tijd vast. Ga richting de oude brug en geniet van het eerste uitzicht op het kasteel van Heidelberg. Bewonder de gedeeltelijk herbouwde structuur, genesteld op een heuvel en uitkijkend over de oude stad. Daarna vaart het schip langs de Neuenheimer rivieroever, met zijn majestueuze villa's en de beroemde Philosophenweg. Ervaar de ommekeer van het schip bij de Wielblinger Wehrsteg en rijd stroomopwaarts langs het historische stadhuis terug naar de pier. Als je trek krijgt, zijn snacks en drankjes te koop, aangezien je de belangrijkste hoogtepunten in één zoete reis ziet.

Heidelberg: Märchensuche, zelfgeleide tourspel voor gezinnen

2. Heidelberg: Märchensuche, zelfgeleide tourspel voor gezinnen

Je begint je avontuur in het centrum of vlakbij het strand. Het adres, waar te beginnen, ziet u in de boeking. Onze app in de Duitse taal zal u vanaf dat moment begeleiden. Het is een tocht van ongeveer 3 kilometer. Je gaat de omgeving verkennen en probeert bepaalde plekken te vinden. Je lost als team kleine taken en uitdagingen op en verzamelt punten. Je ontdekt plekken waar exclusieve en ongepubliceerde sprookjes zich verstoppen. Je zult behoren tot de kleine kring van mensen, die naar deze grote sprookjes mogen luisteren. Dit is geen grap. Deze sprookjes zijn nooit gepubliceerd door de twee broers Grimm. U vindt ze en kunt ze direct of later beluisteren. Verwacht een interactief avontuur. Je bepaalt zelf de starttijd en je hebt geen tijdsdruk. Deze app-rondleiding met veel interactieve inhoud is perfect voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Veel plezier! Je zou ook kunnen overwegen om deze missie op de fiets op te lossen. Speciale aanbieding: als het weer plotseling niet geschikt is voor jou en je avontuur of je wilt verzetten om andere redenen: geen probleem. Nadat u een reservering heeft gemaakt, kunt u binnen 48 uur na de oorspronkelijk geboekte starttijd starten. Bonus: we hebben een aantal extra taken en raadsels toegevoegd die je op elk moment kunt oplossen nadat je je geboekte evenement hebt voltooid.

Heidelberg: Old Town Tour voor Schoolkinderen

3. Heidelberg: Old Town Tour voor Schoolkinderen

Ervaar het hart van de oude stad van Heidelberg met zijn trifecta van de stad, de bergen en rivieren in een familie-vriendelijke manier. Wandel door de kronkelende straatjes langs oude barokke gebouwen en hoor informatie en anekdotes over de geschiedenis van de stad. Dompel jezelf onder in het middeleeuwse centrum van Heidelberg en bezoek de imposante kerk van de Heilige Geest; lopen langs het Rathaus, zie de Stadtmodell en volg de sporen van hoog water aan de Brückenaffe. Luister naar de verhalen van dagen lang vervlogen, zie het huis waar Friedrich Ebert is geboren en langs de Hexenturm en de Universiteitsbibliotheek met zijn Skriptorium.

  • Andere belevingen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Activiteiten voor het hele gezin in Heidelberg

Welke andere activiteiten dan Activiteiten voor het hele gezin zijn de moeite waard in Heidelberg?

Andere onmisbare dingen om te doen in Heidelberg:

Wat zijn de beste Activiteiten voor het hele gezin in Heidelberg?

Sitemap Heidelberg

Wil je alle activiteiten in Heidelberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.