Rondleiding

Wandeling van 1,5 uur door de oude binnenstad van Heidelberg

Wandeling van 1,5 uur door de oude binnenstad van Heidelberg

Activiteitenaanbieder: Heidelberg Marketing GmbH
Snel uitverkocht

Vanaf € 9 per persoon

Snel uitverkocht

Tijdens deze geleide wandeling van 1,5 uur hoor je spannende, romantische, grappige en interessante verhalen over het oude centrum van Heidelberg. Zie waarom Heidelberg wordt beschouwd als een van Duitslands mooiste steden, met een gekwalificeerde gids.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Duits, Engels
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Neem een kijkje achter de schermen van Heidelberg tijdens deze rondleiding
 • Kom van de gekwalificeerde gidsen meer te weten over Heidelberg en wat het te bieden heeft
 • Zie de Heilige Geestkerk, en de oudste universiteit van Duitsland met zijn studentengevangenis
 • Bekijk de betoverende steegjes en pleinen van het oude centrum van Heidelberg
 • Verken het Jesuitenviertel en loop over de hoofdstraat
Volledige beschrijving
Neem een kijkje achter de schermen van Heidelberg. Als je Heidelbergs spannende, romantische, grappige en altijd vermakelijke verhalen wilt ontdekken, maak dan deze geleide wandeling door het oude centrum en kom meer te weten van je gekwalificeerde gidsen. Betoverende steegjes en pleintjes, kleine tuinen, die onverwacht opduiken, musea en galerieën: het oude centrum van Heidelberg heeft vele facetten. Deze rondleiding ademt het verleden van de stad leven in, en voegt rijke details toe aan de contouren van de stad van vandaag. Of het nu de Heilige Geestkerk is, de Jesuitenviertel, de oudste universiteit van Duitsland met zijn studentengevangenis, of andere sightseeing-bezienswaardigheden: elke belangrijke plek in het oude centrum heeft een unieke sfeer en geschiedenis die het zeker de moeite waard is om enkele minuten in je op te nemen. De rondleiding komt ook langs de hoofdstraat, 1 van de langste voetgangerszones van Europa. Je maakt veel omwegen door de steegjes van de oude stad en bevestigt zo het oude gezegde "wie het platteland wil leren kennen, neemt de achterafstraatjes".
Inbegrepen
 • Rondleiding met een gekwalificeerde gids
 • Fooien
 • Toegang tot bezienswaardigheden
 • Maaltijden
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren

Goed om te weten

 • Alleen gevaccineerde, herstelde of negatief geteste mensen mogen deelnemen aan de rondleiding.
 • Gevaccineerde personen dienen een bewijs van volledige vaccinatiebescherming te kunnen tonen (vaccinatiecertificaat). Volledige vaccinatiebescherming wordt gegeven met één of twee vaccinaties, afhankelijk van het type vaccin. Er moeten ten minste 14 dagen verstreken zijn sinds de laatste vereiste vaccinatie.
 • Personen die hersteld zijn, hebben een bewijs nodig van een positieve PCR-test (of andere nucleïnezuurdetectie) die minstens 28 dagen en maximaal zes maanden oud is.
 • Niet-gevaccineerde of niet-herstelde mensen hebben een negatieve Covid-test (PCR-test, POC-antigeentest of zelftest onder toezicht) nodig van minder dan 24 uur oud als de 7-daagse incidentie van 50 wordt overschreden in de getroffen gemeente. Zelftesten die zonder toezicht worden uitgevoerd, worden niet geaccepteerd. Een overzicht van testfaciliteiten in Heidelberg is te vinden op: https://www.heidelberg.de/hd/testangebote+in+heidelberg.html. Denk eraan om vooraf een afspraak te maken voor de test.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 739 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Francesca was onze gids. Ze was zo deskundig en interessant om naar te luisteren; duidelijk erg gepassioneerd over Heidelberg (die er 11 jaar geleden vanuit Italië naartoe is verhuisd) en dit werd overgebracht door haar tournee. Ze is zacht gesproken en zeer gemakkelijk om naar te luisteren. Het was heerlijk dat er slechts 3 van ons waren op de Engelstalige tour, dus een heel intieme sfeer. De tour zou 1,5 uur duren, maar werd uiteindelijk 2 uur, Francesca wilde ons natuurlijk zoveel mogelijk informatie geven. Sterk aanbevolen, en nog beter als je Francesca krijgt!

Verder lezen

18 september 2020

Heel goed

Een zeer goede gids. Ik herinner me alleen de voornaam: Baerbel. Als niet-autochtonen konden we haar gemakkelijk begrijpen. Ze spreekt duidelijk en in 'hoch-deutsch'. Interessante verhalen over enkele hoogtepunten van Heidelberg. We zouden haar een fooi geven, maar ze verliet ons en de groep aan het einde van de rondleiding in de studentengevangenis.

Verder lezen

7 oktober 2018

Wir haben mit Frau Baumgärtner eine sehr freundliche und kompetente Reiseführern bekomme. Sie hatte bei Ihren Erklärungen/Erzählungen stets einen feinen Humor auf den Lippen, uns war keine Minute Langweilig wir hätten ihr gerne weiter zugehört. Die 1 1/2 Stunden waren wie im Flug vorbei. Herzlichen Dank dafür!

14 augustus 2022

Vertalen

Product ID: 7661