Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Privétour

Heidelberg: 2 uur durende misdaadtour met gekostumeerde gids

Heidelberg: 2 uur durende misdaadtour met gekostumeerde gids

Vanaf € 249 per groep tot 25

Geniet van een griezelige tour van 2 uur door Heidelberg en ontdek het duistere verleden van de stad.Hoor gruwelijke en enge verhalen van je gekostumeerde gids en verken de beroemde bezienswaardigheden in de oude stad.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Duits, Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Leer interessante feiten over authentieke misdaden uit de archieven van Heidelberg
 • Geniet van een spannende tour door de oude binnenstad van Heidelberg
 • Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder het stadhuis, het marktplein, de kerk van de Heilige Geest, de oude en nieuwe universiteit en meer
 • Bekijk het verleden van Heidelberg van dichtbij
Volledige beschrijving
Ontdek de duistere kant van de romantiek met de commissaris en ontdek spectaculaire strafzaken uit de oude binnenstad van Heidelberg. Neem een kijkje achter de romantische, pittoreske gevels en ontdek menselijke kloven en criminele intriges. Luister naar griezelige verhalen over oude dames die katten slachtten en ze als vlees verkochten, studenten die een respectabele bewaker doodden en een antiekhandelaar die het zwaard van de Hölzerlips tientallen keren aan nietsvermoedende toeristen verkocht. Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude stad, waaronder het stadhuis, het marktplein, de kerk van de Heilige Geest, de jezuïetenkerk, de oude universiteit, de nieuwe universiteit, de Sint-Pieterskerk, de oude brug en Marstall. Een gids in historisch kostuum met hoogwaardige rekwisieten vertelt de eerder genoemde spannende anekdotes.
Inbegrepen
 • Rondleiding
 • Gids
 • Overdrachten
 • Persoonlijke uitgaven
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Alle deelnemers ouder dan 16 jaar moeten een geldig EU óf Zwitsers Covid-19-certificaat overleggen, bestaande uit: ofwel bewijs van volledige vaccinatie (alleen vaccins van Moderna, Pfizer/BioNTech, Johnson&Johnson en AstraZeneca worden geaccepteerd), ofwel bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve sneltest die niet meer dan 48 uur voor aanvang van de activiteit is afgenomen. Non-EU/Zwitserse vaccinatiebewijzen of bewijzen van Covid-19-infectie moeten worden ingewisseld bij een officiële instantie in Zwitserland. Alleen EU/Zwitserse certificaten worden geaccepteerd.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden overleggen. Deelnemers die zwanger zijn, borstvoeding geven of niet kunnen worden gevaccineerd moeten een negatieve test, die niet meer dan 24 uur voor aanvang van de activiteit is afgenomen, én een bewijs van medische complicaties (indien van toepassing) overleggen. Scholieren jonger dan 18 jaar mogen een bewijs van reguliere schooltesten overleggen in plaats van een vaccinatiebewijs. Deelnemers die jonger zijn dan 7 jaar en niet op school zitten hebben geen bewijs van vaccinatie of een negatieve test nodig

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Heidelberg oude stad (69.117), door het standbeeld van Madonna bij Kornmarkt

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 /5

gebaseerd op 16 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  3,7/5
 • organisatie
  3,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Tour does not match the topic

The guide was knowledgable and helpful, however the tour did not match the topic of "Crime". I have done plenty of other Crime tours in other cities which were all very interesting and well played by the guide. This was not the case here. The tour was more a "generic" city tour explaining sth. about the places visited. Roleplay in the tour itself was "tried" by the guide but was not very convinceable.

Verder lezen

30 mei 2017

Vertalen

Der Nachtwächter konnte seine Rolle gut ausfüllen. Er hat die Informationen so erzählt, als ob er wirklich selbst dabei gewesen wäre und diese erlebt hatte.

22 november 2021

Vertalen

6 oktober 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 32565