Citycard

HeidelbergCard: 1, 2 of 4 dagen

HeidelbergCard: 1, 2 of 4 dagen

Activiteitenaanbieder: Heidelberg Marketing GmbH

Vanaf € 27 per persoon

Met slechts één kaart die 1, 2 of 4 dagen geldig is, ontdek je de stad Heidelberg in jouw eigen tempo. Met de HeidelbergCard krijg je toegang tot het Heidelberg-kasteel, een kabelbaanrit naar het kasteel, vele kortingen en speciale aanbiedingen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 - 4 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Je belevenis

Highlights
 • Verken de stad in je eigen tempo met gratis ritten met het openbaar vervoer
 • Ontvang veel kortingen en speciale aanbiedingen op tours, bustours en boottochten
 • Krijg kortingen bij musea, winkels en restaurants
 • Gebruik je reisgids en stadsplattegrond in zakformaat
Volledige beschrijving
Je ontdekt de stad Heidelberg met één kaart: entreekaarten voor het kasteel van Heidelberg, een kabelbaan naar het kasteel, gratis gebruik van het openbaar vervoer en vele kortingen en speciale aanbiedingen zijn inbegrepen! Alle HeidelbergCARD-opties omvatten vele kortingen. Of het nu gaat om rondleidingen, cultuur, musea, restaurants of winkelen – met de HeidelbergCard profiteer je nog meer van de stad! Met de kaart kun je ook gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer. Met de HeidelbergCARD rijd je met de VRN-metrobussen, trams en geautoriseerde treinen van de stad, zitplaatsen in de tweede klas op de Deutsche Bahn: Regional-Express, Regionalbahn en S-Bahn - in de regio Heidelberg van Wabe 125 zone, gedurende de gekozen periode.
Inbegrepen
 • HeidelbergKAART
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer in Heidelberg
 • Ticket voor het kasteel van Heidelberg inclusief retourtje met de kabelbaan naar het kasteel
 • Combiticket (eenmalig gratis toegang tot het Universiteitsmuseum, de Studentengevangenis en de speciale tentoonstelling)
 • Heidelberg gids met stadsplattegrond
 • Veel kortingen bij restaurants, culturele attracties, winkels etc.
 • Extra toegangskaarten

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Haal uw kaart op bij het VVV-kantoor op het centraal station van Heidelberg. Je ontvangt ook je Heidelberg-gids met een stadsplattegrond. Openingstijden van het VVV-kantoor op het centraal station van Heidelberg: maandag - zaterdag 10.00 - 15.00 uur, Zon- en feestdagen gesloten

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat:
 • Het ticket voor het kasteel van Heidelberg is inclusief een retourtje met de kabelbaan naar Molkenkur (via het kasteel), een enkele toegang tot het kasteelterrein met de vatenkelder en een bezoek aan het Duitse Apotheekmuseum.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 190 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Reizen met het openbaar vervoer was geweldig. Alles verliep zonder problemen. Met het kasteelticket met kabelbaan zou het leuk zijn als je de rest van de weg tot aan de Königsstuhl als extra zou kunnen boeken. Helaas werkte dit niet en hadden we een compleet nieuw kaartje moeten kopen. onzin.

2 september 2020

Het viel me op dat bijna niemand een kaartje koopt in de bussen. Dit versnelt natuurlijk het proces (instappen - verdere reis). Ik heb ook geen inspecteur gezien in de vier dagen van gebruik. Fijn dat je je passagiers zo vertrouwt dat ze allemaal een kaartje uit de automaat halen, ga zo door

29 juli 2018

Goed maar uitbreidbaar

Alles ging goed en we konden de kaart goed gebruiken. Ik vind het echter ongelooflijk onpraktisch dat je de specifieke informatie over kortingen etc. niet kunt krijgen voordat je de kaart pakt, wat het plannen erg moeilijk maakte. Ook dat je de kaart persoonlijk moet ophalen bij het treinstation is een beetje onpraktisch, dus we moesten je extra betalen voor de eerste treinrit van buiten (hotel) naar het stadscentrum. Anders ging alles goed en het personeel was erg aardig en behulpzaam.

Verder lezen

21 juni 2015

Product ID: 5293