Hell's Revenge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hell's Revenge: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4-rondleiding

  1. Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4-rondleiding

  Geniet van de basisroute van Hell's Revenge naar de Colorado-rivier met uitzicht op Arches National Park. Dit veilige, maar spannende avontuur is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, van beginner tot expert. Ontmoet je gids net buiten Moab. Na veiligheidsinstructies, laad je op en ga je rechts naar de Hells Revenge Trailhead. Geniet van de spanning van de versteende zandduinen en het prachtige landschap van rode rotsheuvels en met sneeuw bedekte bergen terwijl je je gids volgt. Elke tour is inclusief water en snacks en is gegarandeerd adembenemend! U-Drive tours zijn gezinsvriendelijk, met een minimum leeftijd van 3 jaar. Alle bestuurders moeten minstens 18 jaar oud zijn en een geldig rijbewijs tonen.

 • Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

  2. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

  Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinekick op de Hell's Revenge Trail van Moab. Rijd een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u op het spoor bent met een professionele gids. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve het staat op slickrock! Rijd over versteende bergen stenen die lijken op zandduinen. Hoewel dit bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zanderig als zandpapier; en in tegenstelling tot alles wat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 4 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Als u niet wilt rijden, leun achterover en ontspan u zoals de gids doet (maximum 3 passagiers per gids). Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy'...

 • Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

  3. Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

  Ontdek het wereldberoemde Hells Revenge-pad en wees getuige van de prachtige rotsachtige terreinen terwijl je op maat gemaakte 4x4-voertuigen rijdt met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Kies uit een tour van 2 of 3 uur die geschikt is voor elke leeftijd. Voel je op je gemak, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die jouw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort. 2 uur durende tour: Ervaar de versteende "achtbaan" zandduinen en ga naar de Colorado River met uitzicht. Bekijk het La Sal-gebergte, sta 1000 voet boven de Colorado-rivier en kijk van een afstand naar Arches National Park. Deze tour bevat één obstakel: Hells Gate.

 • Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

  4. Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

  Ontdek de wereldberoemde Hells Revenge Fins N 'Things Trails en zie prachtige rotsachtige terreinen terwijl je rijdt op speciaal gebouwde 4x4-voertuigen met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Deze tour van 5 uur is leuk en veilig voor alle leeftijden. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-paden te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het Sand Flats Recreation Area. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige, achterlandachtige landschap dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 1000 voet boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Wees gerust, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die uw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuige...

 • Moab: breng je eigen jeep-rondleiding mee

  5. Moab: breng je eigen jeep-rondleiding mee

  Heeft u uw eigen 4×4, maar bent u niet bekend met de paden in Moab of de mogelijkheden van uw voertuig? Huur een gids om u te navigeren door een van de vele paden die Moab biedt. Beleef een van de beste vierwielige avonturen van je leven!

  Laat je adrenaline pompen met schijnbaar onbegaanbare, onmogelijk steile beklimmingen, bloedstollende afdalingen en prachtige uitzichten op de La Sal Mountains en Grandstaff Canyon. Begeef je op paden die beter geschikt zijn voor het gezin en neem je camera mee voor een fantastisch uitzicht. Stop onderweg om het meest spectaculaire uitzicht in Grand County te waarderen. Geniet van het mooiste landschap van Moab vanaf het uitzicht op de Colorado-rivier, hoog boven de beroemde rivier de Colorado-rivier.

 • Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

  6. Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

  Verken het achterland en rijd door de beroemde Hells Revenge Trail en Fins N'Things Trails op een 4,5 uur durende reis op nieuwe, gemakkelijk te besturen UTV/SXS-voertuigen. Kies om te rijden, passagier te zijn of beide. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-routes te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het recreatiegebied Sand Flats. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige landschap in het achterland dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 300 meter boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Alle vaardigheidsniveaus zijn welkom, van beginner tot expert, en het is een avontuur dat perfect is voor het hele gezin.

 • Moab: privé extreme buggyrit van 3 uur

  7. Moab: privé extreme buggyrit van 3 uur

  Maak een adrenaline-pompende rit door het schilderachtige en uitdagende Hells Revenge-terrein tijdens een privétour van 3 uur, alleen voor 2 passagiers, in een op maat gemaakte buggy met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Bereid je voor op een aantal ongelooflijke trucs door enkele van de moeilijkste terreinen van Moab. Ervaar de rit door Hells Revenge Safari Route, Escalator en Hells Gate. Het is een wilde en krachtige rit, dus rijders moeten een open geest en een avontuurlijke geest hebben. Voel u gerust, wetende dat ritten worden geleverd met zeer ervaren chauffeurs die uw veiligheid als prioriteit stellen. De voertuigen zijn door de chauffeurs zelf gebouwd en speciaal ontworpen voor deze rotsachtige terreinen, met de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort.

 • Moab: Jeeptour bij zonsondergang

  8. Moab: Jeeptour bij zonsondergang

  Voel je je een beetje aan de avontuurlijke kant? Neem je vrienden en familie mee op een You-Drive-tour bij zonsondergang. Volg een deskundige gids op een van de beroemdste jeeproutes in Moab - Hell's Revenge. Navigeer door hoge, steile beklimmingen en bloedstollende afdalingen terwijl je een van de mooiste landen ter wereld in je opneemt, allemaal met een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Geen ervaring nodig. Alle tour-jeeps zijn uitgerust met 37-inch banden, 3,5-inch liften en kluisjes - allemaal gebouwd en onderhouden door Jeepers. Populair bij zowel ervaren offroaders als beginners, deze vierwielige ervaring is als geen ander. Neem je rookie-echtgenoten, nerveuze echtgenotes, opa's en vriendinnen mee op een veilige, avontuurlijke rit in een privéjeep.

 • Moab: zelfrijdende jeeptour

  9. Moab: zelfrijdende jeeptour

  Voel je je een beetje brutaal wakker? Avontuurlijk? Op zoek naar spanning? Neem je vrienden en familie mee en maak een ritje in een jeep door het pad genaamd Hell's Revenge.

  Manoeuvreer op en rond steile hellingen en spannende afdalingen. Terwijl je rijdt, kun je genieten van een van 's werelds mooiste landen terwijl de rotsen en heuvels verdwijnen in de zonnige skyline. Je gids brengt je naar enkele van de beste uitzichtpunten op het parcours en helpt je bij elke stap van de weg te navigeren, zodat je vol vertrouwen en veilig van je rit kunt genieten. Ervaring is niet nodig. Alle tour-jeeps zijn uitgerust met 37-inch banden, 3,5-inch liften en kluisjes - allemaal gebouwd en onderhouden door Jeepers.

  Populair bij zowel ervaren offroaders als beginners, deze vierwielige ervaring is als geen ander. Neem je rookie-echtgenoten, n...

Sitemap Hell's Revenge

Wil je alle activiteiten in Hell's Revenge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.