Kies data

Hell's Revenge

Hell's Revenge: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4 rondleiding

1. Moab: self-drive 2,5 uur durende Hells Revenge 4x4 rondleiding

Geniet van de basisroute van Hell's Revenge naar de Colorado-rivier met uitzicht op Arches National Park. Dit veilige, maar spannende avontuur is geweldig voor alle vaardigheidsniveaus, van beginner tot expert. Ontmoet je gids net buiten Moab. Na de veiligheidsinstructies, laad je op en ga je rechts naar de Hells Revenge Trailhead. Geniet van de spanning van de versteende zandduinen en het prachtige landschap van rode rotsheuvels en met sneeuw bedekte bergen terwijl je je gids volgt. Elke tour is inclusief water en snacks en is gegarandeerd adembenemend! U-Drive tours zijn gezinsvriendelijk, met een minimum leeftijd van 3 jaar. Alle bestuurders moeten minstens 18 jaar oud zijn en een geldig rijbewijs tonen.

Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

2. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinestoot op de Hell's Revenge Trail of Moab. Bestuur een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u een professionele gids volgt. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve dat het op slickrock staat! Rijd over versteende rotsbergen die op zandduinen lijken. Hoewel het bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zo korrelig als schuurpapier; en in tegenstelling tot al het andere dat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 5 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy's besturen als ze een geldig rijbewijs hebben en comfortabel kunnen rijden op terrein met steile hellingen en kliffen. Elk voertuig is geschikt voor maximaal 4 personen.

Moab: off-road Hell's Revenge Trail privé jeeptour

3. Moab: off-road Hell's Revenge Trail privé jeeptour

Verken de Hell's Revenge Trail tijdens een privé off-road jeeptour. Bewonder het prachtige landschap, waaronder dat van Arches National Park en de machtige Colorado-rivier terwijl je chauffeur door het ruige terrein navigeert. Begin met het ophalen van uw accommodatie in Moab. Begin je offroad-avontuur bij de trailhead met een spannende klim op een steile rots. Je chauffeur navigeert over een verscheidenheid aan hellende en rotsachtige obstakels op een hobbelige maar spannende reis door het landschap. Maak een stop om fascinerende oude voetafdrukken van dinosaurussen te spotten in levendige rode rotsen. Vervolg de reis naar een schilderachtig uitzicht, waar u kunt genieten van het fantastische uitzicht op Arches National Park en de Colorado-rivier. Bekijk de uitgestrekte Abyss Canyon en de imposante Angel's Arch. Ga dan terug naar het startpunt van het avontuur.

Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

4. Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

Ontdek het wereldberoemde Hells Revenge-pad en wees getuige van de prachtige rotsachtige terreinen terwijl je op maat gemaakte 4x4-voertuigen rijdt met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Kies uit een tour van 2 of 3 uur die geschikt is voor elke leeftijd. Voel je op je gemak, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die jouw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort. 2 uur durende tour: Ervaar de versteende "achtbaan" zandduinen en ga naar de Colorado River met uitzicht. Bekijk het La Sal-gebergte, sta 1000 voet boven de Colorado-rivier en kijk van een afstand naar Arches National Park. Deze tour bevat één obstakel: Hells Gate. 3 uur durende tour: Maak kennis met het grootste deel van Hells Revenge Trail over trilling-obstakels zoals Slick Rock, Hells Gate, Mickeys Hot Tub, Car Wash Hot Tub, Escalator, Cowboy Hill, Really Steep Hill en de Colorado River Overlook met een adembenemend uitzicht.

Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

5. Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

Verken het achterland en rijd door de beroemde Hells Revenge Trail en Fins N'Things Trails op een 4,5 uur durende reis op nieuwe, gemakkelijk te besturen UTV/SXS-voertuigen. Kies om te rijden, passagier te zijn of beide. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-routes te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het recreatiegebied Sand Flats. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige landschap in het achterland dat barst van schoonheid en opwinding. Sta 300 meter boven de Colorado-rivier en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Alle vaardigheidsniveaus zijn welkom, van beginner tot expert, en het is een avontuur dat perfect is voor het hele gezin.

Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

6. Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

Ontdek de wereldberoemde Hells Revenge Fins N 'Things Trails en zie prachtige rotsachtige terreinen terwijl je rijdt op speciaal gebouwde 4x4-voertuigen met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Deze tour van 5 uur is leuk en veilig voor alle leeftijden. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-paden te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het Sand Flats Recreation Area. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige, achterlandachtige landschap dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 1000 voet boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Wees gerust, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die uw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort.

Sitemap Hell's Revenge

Wil je alle activiteiten in Hell's Revenge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.