Kies data

Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail

Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Van Bangkok: privéautohuur naar de provincie Kanchanaburi

1. Van Bangkok: privéautohuur naar de provincie Kanchanaburi

Verlaat de drukke stad Bangkok voor een dag om Kanchanaburi te verkennen, een stad vol prachtige natuur en historische bezienswaardigheden uit de periode van de Tweede Wereldoorlog. Geniet van een privétour met de flexibiliteit om uw bezoek te ontwerpen op basis van 3 routes. Na een lange dag sightseeing, wordt u 's nachts teruggebracht naar uw hotel in Bangkok. Programma 1: Autoverhuur alleen in Kanchanaburi City bezienswaardigheden Bezoek met dit programma de Kanchanaburi War Cemetery, de belangrijkste begraafplaats voor slachtoffers van Japanse gevangenschap tijdens de bouw van de Thailand-Birma-spoorweg, en de echte brug over de rivier de Kwai. Lees meer over de beruchte spoorweg in het Death Railway Museum en JEATH War Museum. Programma 2: Autoverhuur naar Kanchanaburi City bezienswaardigheden en Erawan-watervallen Naast de bezienswaardigheden die worden bezocht in programma 1, kun je met dit programma ook Erawan-watervallen verkennen en wat vrije tijd doorbrengen met zwemmen. Programma 3 - Autoverhuur naar Kanchanaburi City bezienswaardigheden en Hellfire Pass Naast de bezienswaardigheden die worden bezocht in programma 1, neemt dit programma je ook mee naar de Hellfire Pass, een spoorlijn over de voormalige Birma-spoorweg, ook vaak de Death Railway genoemd, in Thailand.

3-daagse Khwae Yai, drijvende markt en Erawan-watervallen

2. 3-daagse Khwae Yai, drijvende markt en Erawan-watervallen

In de vroege ochtend op de eerste dag om 07:30 uur ontmoet je de gids en chauffeur in je hotellobby in Bangkok. Eerst bezoek je de drijvende markt van Damnoen Saduak. Dicht bij de markt ga je aan boord van een snelle longtailboot die je ongeveer een half uur door de smalle khlongs naar de markt brengt. Kijk naar de boeren die fruit en vele soorten lokale producten verkopen in hun boten. Als je wilt, kun je met een van de waterfietsen de markt verkennen (optioneel). Na deze geweldige ervaring, vervolg je je reis naar de Hellfire Pass, waar je meer zult zien en leren over de geschiedenis bij het Hell Fire Pass Memorial en wandel je door de pas. Daarna reis je per longtailboot naar de Jungle Raft, een uniek, drijvend hotel in het midden van de jungle, gemaakt van hout en bamboe. River Kwai Jungle Rafts Resort biedt een unieke accommodatie, direct aan de stromende rivier de Kwai Noi. Alle drijvende kamers zitten in een drijvende bamboelodge die in de historische Kwai Noi-rivier ligt, omgeven door weelderige groene bergen en jungle. In je 'floatel' stroomt de historische Kwai Noi-rivier onder je bed door. De muren zijn gemaakt van lokale bamboe en er is houten meubilair, dat de leefstijl van de Mon reflecteert. Na het ontbijt op dag 2 neemt je gids je per longtailboot terug naar je privévoertuig. Na nog eens 45 minuten tot 1 uur bereik je het nationaal park Erawan, dit zijn de mooiste watervallen in Thailand: de Erawan-watervallen. De waterval bestaat uit 7 plateaus. Via een smal pad door de jungle kun je naar het bovenste niveau wandelen. Op de top heb je ruim de tijd om de natuurlijke vissenspa's te ontdekken, natuurlijke glijbanen te zien en te zwemmen. Na de lunch wordt je naar het Pungwaan Resort en Spa gebracht en heb je de rest van de middag vrije tijd om de stad Kanchanaburi te verkennen of gewoon te loungen bij het zwembad van je hotel met een prachtig uitzicht over de rivier. Op dag 3 na het uitchecken vanuit het hotel, bezoek je één van de hoogtepunten van dit gebied: de brug over de rivier de Khwae Yai, het geallieerde kerkhof en het JEATH oorlogsmuseum. In de vroege namiddag ga je terug naar Bangkok, dit duurt ongeveer 2 uur.

  • Meerdaagse tours
  • Transfers
  • Dagtochten

Sitemap Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail

Wil je alle activiteiten in Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hellfire Pass Memorial Museum and Walking Trail

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 40 beoordelingen

Echt de beste ervaring om Kanchanaburi te zien. Een privetour voor ons 2, uitstekende uitleg en een mooie accomodaties en activiteiten. Zeker een aanrader!