Helsinki
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Helsinki Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

Helsinki: privéwandeling met een lokale gids

1. Helsinki: privéwandeling met een lokale gids

Verken Helsinki met een vriendelijke local die passie heeft voor de stad en met liefde alle tips en suggesties met je deelt die je helpen het meeste uit je bezoek te halen. Kies uit privéwandelingen van 2-6 uur. Je ontmoet je gids bij jouw accommodatie en gaat eropuit om vertrouwd te raken met de buurt. Ontdek de beste plekken om te eten en te winkelen, de makkelijkste manieren om van A naar B te komen en de beste dingen om te zien en doen. Tegen het einde van de rondleiding vind je met meer gemak je weg door de stad en kun je erop vertrouwen dat je alle nodige informatie hebt om echt van je verblijf te genieten.

...
Helsinki: panoramische bustour

2. Helsinki: panoramische bustour

Neem deze populaire sightseeingtour in Helsinki met de bus en ontvang veel informatie over Helsinki in 1 uur en 45 minuten. De tour bevat geluidseffecten en audiogidscommentaar in 10 talen. Je ziet de interessantste delen van Helsinki, waaronder het historische centrum, het regeringspaleis, het stadhuis, het parlement, de Finlandia-hal en het prachtige operahuis. Maak een tussenstop bij de Temppeliaukiokerk (Rotskerk) of het Sibeliusmonument (als de kerk gesloten is).  Luister naar de verhalen in de taal van je keuze:  Chinees, Engels, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Russisch, Spaans of Zweeds. Het is een geweldige kans voor personen die Helsinki voor het eerst bezoeken, en het is ideaal voor als je weinig tijd hebt.

...
Helsinki: sightseeing-tour van 5 uur Helsinki & Suomenlinna

3. Helsinki: sightseeing-tour van 5 uur Helsinki & Suomenlinna

Ontdek Helsinki's historische monumenten met een lokale gids en bezoek onder andere het Olympisch Stadion waar in 1952 de Olympische Zomerspelen werden gehouden. Bekijk het monument van componist Jean Sibelius en wandel over de promenade van Esplanade Park. Bezoek de oude markthal en bewonder de grootste orthodoxe kerk van West-Europa, de Oespenski-kathedraal. Pak daarna de veerboot naar het kasteel van Suomenlinna, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Wandel naar de Koningspoort en bekijk de kerk die voor de Russische troepen gebouwd werd. Bezoek de kazerne en de Grote Binnenplaats, het herdenkingsgraf van Augustin Ehrensvärd op de binnenplaats werd ontworpen door koning Gustav III van Zweden.

...
Helsinki: 3 uur durende kustexcursie met kleine groepswandeling

4. Helsinki: 3 uur durende kustexcursie met kleine groepswandeling

Welkom in Helsinki. Geniet van de ultieme wandeltocht in deze stad voor passagiers van cruiseschepen. Ontmoet uw gids en kleine groepsreis (maximaal 12 personen) direct bij het dok en begin Helsinki te ontdekken met een gespecialiseerde lokale gids. Luister terwijl je gids intieme kennis van de stad deelt en aankomt op het Senaatsplein, een belangrijke site gehuld in historisch erfgoed. Passeer de uitbundige kathedraal van Helsinki en neem vervolgens de charme van lokale Finnen in hun alledaagse hoogtijdagen in u op. Bewonder de klassieke gevels van de Rock Church en de Finlandia Hall voordat je geniet van de felgekleurde huizen van de wijk Mannerheim, een schilderachtige wijk aan de gracht. Luister naar verhalen over gevarieerde architectuur, een levendige cafécultuur en een overvloed aan pittoreske natuurlijke geneugten en ga dan verder door het groene Esplanade Park tussen luxe huizen en cafés in neorenaissancestijl. Poseer voor foto's naast het marktplein en doorzoek het landschap naar het presidentieel paleis en duik vervolgens in de levendige sfeer van de voedselmarkt in Helsinki. Sluit uw tour op de markt af als u de tijd heeft en geniet van lokaal eten of sluit u aan bij uw gids om u op tijd voor het vertrek van uw schip bij het dok achter te laten. Alle details worden verzorgd.

...
Helsinki: begeleide wandeltocht door de stad

5. Helsinki: begeleide wandeltocht door de stad

Verken de schoonheid van Helsinki tijdens een begeleide wandeling. Bekijk de populairste bezienswaardigheden in Helsinki, zoals het Senaatsplein, de kathedraal van Helsinki en de Uspenski-kathedraal. Ontmoet je gids in het oudste gedeelte van het centrum van Helsinki op het neoklassieke Senaatsplein. Ga naar de imposante kathedraal van Helsinki en de torenhoge Uspenski-kathedraal. Ga verder naar bezienswaardigheden zoals de Oude Markthal en Esplanadi Park. Bewonder het prachtige standbeeld van Havis Amanda. Luister terwijl je gids een fascinerende context biedt voor alle bezienswaardigheden die je ziet.

...
Helsinki: 2 uur durende kerstwandeling met gids

6. Helsinki: 2 uur durende kerstwandeling met gids

Kom in de kerststemming tijdens deze wandeltocht met een lokale deskundige gids. Bezoek de kerstmarkt en bekijk de meest magische decoraties en displays in de stad. Helsinki is op elk moment van het jaar een leuke stad om te bezoeken, maar tijdens de kerstperiode is het absoluut betoverend. Volg je lokale gids op een feestelijke, hartverwarmende tour terwijl je de mooiste displays in de stad bezoekt. Leer het verhaal achter de kerstboom en luister naar magische verhalen over kerstspreuken en kerstlegendes in Helsinki. Bezoek een grote en prachtige kerstmarkt en probeer lokale seizoensgebonden lekkernijen. Duik de kerstperiode in met deze vrolijke, feestelijke en magische ervaring.

...

Sitemap Helsinki

Wil je alle activiteiten in Helsinki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Helsinki

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 186 beoordelingen

Ik had maar een dag om rond te dwalen in Helsinki, en ik moet zeggen dat de gids (Sussy) een heel warm, geduldig, professioneel en deskundig persoon was :) Ze namen een dag voor de reis contact met me op en vroegen me naar mijn voorkeuren, zodat ze konden de reis dienovereenkomstig aanpassen. Ik heb genoten van hun inzichten over de stad Helsinki, evenals van de kleine rondleiding aan het einde die we deden in het Helsinki Museum, waar ze me verhalen vertelden over de geschiedenis van Helsinki en de evolutie van ontwerpperspectieven - ik heb er echt van genoten! Ik wil ze nogmaals bedanken voor hun diensten en hun inzichten en aanbevelingen :)

Ik had een korte rondleiding door de stad en ze was ongelooflijk informatief over de geschiedenis, de architectuur en de bevolking van Estland. Ik kon alle foto's maken die ik wilde, maar liet ons tijd over voor MoveOn en alle hoogtepunten van de stad te zien. Ik vertelde haar zelfs een heel specifiek soort souvenir dat ik zocht en ze vond de exacte winkel en gaf ons de tijd om snel te zoeken naar wat ik nodig had. Zou deze tour ten zeerste aanbevelen voor hoe behulpzaam en soepel het ophalen en overhandigen van de fee aan de Estse gids ging?

Het is echt een van de gemakkelijkste tours die ik in lange tijd heb gedaan volgens mijn voorkeur. We kwamen om ongeveer 13.00 uur in Helsinki aan en alle rondleidingen namen af, dus dit was handig en gemakkelijk en bracht ons genoeg informatie over de 3 jaar. De gids mridul was ook leuk en zeer flexibel en meegaand zoals we waren met een 6-jarige?

Onze gids was Jenifer, ze was briljant. Ze gaf ons inzicht in Helsinki dat we nooit alleen zouden hebben meegemaakt?

Jennifer was deskundig en erg enthousiast. Ze deed haar uiterste best en keek nooit naar de klok.