Dagtocht

Nationaal Park Nuuksio: Halfaags Uitstapje vanaf Helsinki

Nationaal Park Nuuksio: Halfaags Uitstapje vanaf Helsinki

Vanaf € 56 per persoon

Bezoek Nationaal Park Nuuksio, één van Finlands top natuurattracties, en geniet van een tocht die geleid wordt door een professionele bioloog. Je zult hoge naaldbossen, kleine bosmeren en eeuwenoude kliffen bedekt door mossen en korstmossen zien.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek Finlands natuurlijke schoonheid met een bioloog als gids
 • Bezoek een uniek nationaal park vol hoog bos, verschillende meren, eeuwenoude kliffen en zeldzame fauna
 • Doe mee aan milieuvriendelijk reizen
Volledige beschrijving
Als je van plan bent om Helsinki te bezoeken, zorg er dan voor dat je een halve dag doorbrengt in Nationaal Park Nuuksio, dat binnen de grenzen van het gebied van Helsinki ligt. Het duurt ongeveer anderhalf uur om het park vanaf het stadscentrum met het openbaar vervoer te bereiken. Je zult verzamelen in het centrum van Helsinki, om vanaf daar met een openbare trein naar het centrum van Espoo te reizen, waar je vervolgens een lokale bus zult nemen naar de ingang van het park. Het park staat in de top 10 van natuurbezienswaardigheden in Finland en is een must-see. Om het meeste uit je bezoek te halen doe je er het beste aan om je door een ervaren gids en professionele natuurkenner te laten leiden. Geniet van de schilderachtige schoonheid van het bos vol hoge naald- en andere bomen, die soms rond enorme oerrotsen groeien, in een gebied dat rijk aan mossen en varens is. Je zult langs verschillende kleine bosmeren komen, en kunt ook een pauze maken om even te zwemmen. Het bos wordt bewoond door allerlei dieren, waaronder zeldzame soorten zoals de Siberische vliegende eekhoorn, die in Europa alleen te vinden is in Finland en Estland. Met een bioloog als gids zul je door het hoge bos trekken, leren over de natuurlijke kenmerken van Finland, van schilderachtig uitzicht genieten en hopelijk wat wilde dieren spotten.
Inbegrepen
 • Deelnamekosten (tourprijs)
 • Vervoer terug (kaartje voor het openbaar vervoer, EUR 12)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Rautatientori (Stationsplein)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • BioGeo-Traveller is milieuverantwoord en geeft de voorkeur aan kleine gezelschappen, daarbij voor zover mogelijk gebruik makend van de meest milieuvriendelijke openbare vervoersmiddelen.
 • Een andere optie zou zijn om elkaar te ontmoeten bij de ingang van het park in Nuuksionpää.
 • Maximale afmetingen van de groep: 8 personen. Kinderen onder de 16 jaar kunnen, onder begeleiding van tenminste 1 volwassene, gratis meedoen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 116 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een echt mooie wandeling door een prachtig park. De gids was geweldig en zeer goed geïnformeerd en we liepen in een tempo dat geschikt was voor mijn vrouw, zoon en ik. We hebben allemaal genoten van ons dagje uit en zijn erg blij dat we deze tour hebben gemaakt. Openbaar vervoer was zeer gemakkelijk te gebruiken, schoon en een efficiënte manier om te reizen.

Verder lezen

14 januari 2020

We waren blij dat Mikhail onze gids was. Hij was erg aardig en deskundig. Hij liet ons niet alleen veel schilderachtige gebieden in Nuuksio National Park zien, maar gaf ons ook veel informatie en cultuur over Helsinki. Nuuksio Nationaal Park is erg mooi met verschillende soorten bomen, bloemen, bessen. We waren verbaasd over de meren, de frisse lucht en de onvervuilde omgeving. We hebben genoten van de reis. Heel erg bedankt, Mikhail.

Verder lezen

1 augustus 2019

Het was een mooie tour en Mikhail was een geweldige gids. We hielden echt van wandelen door het bos; veel mooie uitzichten, unieke geografische ligging en zeer interessante flora en fauna. Mikhail is zeer goed geïnformeerd over de planten en dieren daar en hij was erg enthousiast om ons er alles over te vertellen. Hij was rondom een fantastische wandelgenoot en trakteerde ons zelfs op heerlijke rijstwafels (een lokale snack).

Verder lezen

5 juli 2019

Georganiseerd door

Product ID: 34713