Rondleiding

Nationaal Park Nuuksio: Halfaags Uitstapje vanaf Helsinki

Activiteitenaanbieder: BioGeo-Traveller

Nationaal Park Nuuksio: Halfaags Uitstapje vanaf Helsinki

Activiteitenaanbieder: BioGeo-Traveller

Vanaf € 56 per persoon

Bezoek Nationaal Park Nuuksio, één van Finlands top natuurattracties, en geniet van een tocht die geleid wordt door een professionele bioloog. Je zult hoge naaldbossen, kleine bosmeren en eeuwenoude kliffen bedekt door mossen en korstmossen zien.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Je belevenis

Highlights
 • Ontdek Finlands natuurlijke schoonheid met een bioloog als gids
 • Bezoek een uniek nationaal park vol hoog bos, verschillende meren, eeuwenoude kliffen en zeldzame fauna
 • Doe mee aan milieuvriendelijk reizen
Volledige beschrijving
Als je van plan bent om Helsinki te bezoeken, zorg er dan voor dat je een halve dag doorbrengt in Nationaal Park Nuuksio, dat binnen de grenzen van het gebied van Helsinki ligt. Het duurt ongeveer anderhalf uur om het park vanaf het stadscentrum met het openbaar vervoer te bereiken. Je zult verzamelen in het centrum van Helsinki, om vanaf daar met een openbare trein naar het centrum van Espoo te reizen, waar je vervolgens een lokale bus zult nemen naar de ingang van het park. Het park staat in de top 10 van natuurbezienswaardigheden in Finland en is een must-see. Om het meeste uit je bezoek te halen doe je er het beste aan om je door een ervaren gids en professionele natuurkenner te laten leiden. Geniet van de schilderachtige schoonheid van het bos vol hoge naald- en andere bomen, die soms rond enorme oerrotsen groeien, in een gebied dat rijk aan mossen en varens is. Je zult langs verschillende kleine bosmeren komen, en kunt ook een pauze maken om even te zwemmen. Het bos wordt bewoond door allerlei dieren, waaronder zeldzame soorten zoals de Siberische vliegende eekhoorn, die in Europa alleen te vinden is in Finland en Estland. Met een bioloog als gids zul je door het hoge bos trekken, leren over de natuurlijke kenmerken van Finland, van schilderachtig uitzicht genieten en hopelijk wat wilde dieren spotten.
Inbegrepen
 • Bezoek aan Nuuksio National Park
 • Gids
 • OV-kaartje (€ 11 voor retourticket)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoetingspunt is op het Spoorplein bij het standbeeld van Aleksis Kivi.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Deze tour is milieuvriendelijk en verplaatst zich bij voorkeur in kleine groepen, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van het meest milieuvriendelijke openbaar vervoer
 • Maximale groepsgrootte: 8 personen. Kinderen onder de 16 jaar, vergezeld van minimaal 1 volwassene, mogen gratis mee
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 176 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Nuuksio National Park is een prachtig natuurgebied met ongerepte bossen, meren met bezoekersverblijven om te parkeren, picknicks. Mikael is nu een academische gids die veel te vertellen heeft over de omgeving en een ervaren wandelaar met veel kennis van het gebied, zodat hij de trekking aan uw behoeften kan aanpassen. Hield van onze dag met Mikael in Nuuksio! Welkome pauze van de stad.

Verder lezen

18 maart 2022

Een echt mooie wandeling door een prachtig park. De gids was geweldig en zeer goed geïnformeerd en we liepen in een tempo dat geschikt was voor mijn vrouw, zoon en ik. We hebben allemaal genoten van ons dagje uit en zijn erg blij dat we deze tour hebben gemaakt. Openbaar vervoer was zeer gemakkelijk te gebruiken, schoon en een efficiënte manier om te reizen.

Verder lezen

14 januari 2020

We waren blij dat Mikhail onze gids was. Hij was erg aardig en deskundig. Hij liet ons niet alleen veel schilderachtige gebieden in Nuuksio National Park zien, maar gaf ons ook veel informatie en cultuur over Helsinki. Nuuksio Nationaal Park is erg mooi met verschillende soorten bomen, bloemen, bessen. We waren verbaasd over de meren, de frisse lucht en de onvervuilde omgeving. We hebben genoten van de reis. Heel erg bedankt, Mikhail.

Verder lezen

1 augustus 2019

Product ID: 34713