Heritage Village

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Heritage Village

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.267 beoordelingen

Erg leuke dag gehad naar Abu Dhabi. Op tijd opgehaald, goede gids en veel gezien. Helaas was het paleis dicht wat wel erg jammer was. Hiervan wel netjes ruim vooraf op de hoogte gesteld. In de plaats naar een ford in Abu Dhabi geweest wat alleen niet heel bijzonder was. De moskee is wel zeer de moeite waard te bezoeken. Groot voordeel dat dit met kleine groep was. Daardoor hoefde we niet lang te wachten en konden we de grootste druktes voorblijven en was er genoeg tijd voor het maken van foto's.

We hadden een dagtrip vanuit Dubai naar Abu Dhabi. Top geregeld! Onze gids Noor was zeer vakkundig, uiterst beleefd, dacht goed mee en beantwoorde iedere vraag. Wij waren met 5 personen (plus gids) en hebben genoten van dit uitstapje met zeer indrukwekkende bezoeken aan de grote Moskee, het Paleis en de Towers (en even voor foto's langs het Louvre). Absoluut voor herhaling vatbaar.

Topdag gehad! We gingen met 6 in een luxe ruime auto op pad. Onze reisleider Rizwan was netjes op tijd en heeft tijdens de reis heel veel verteld. Ook in de moskee en bij de andere stops veel uitgelegd en verteld. Wil je veel zien op 1 dag boek dan deze excursie! En als je geluk hebt dan is Rizwan je reisleider. Wat een top vent!

Informatieve gids die details vertelt en langs alle wachtrijen omheen gaat. Hierdoor nauwelijks hoeven te wachteb. Deze combi van moskee, paleis en torens is zeker een aanrader. Elk iets wat je gezien moet hebben.

Super goed geregeld nergens hoeven wacht konden zo overal doorlopen en de kleine mini bus is ook top alles gaat veel sneller als zo’n groote bus