Heritage Village
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

Heritage Village: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in Heritage Village
Bekijk alle 527 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Heritage Village

Geweldig, niet alleen de Moskee, maar de gehele dag.

Leuke tour, met alle nationaliteiten door elkaar. Goede lunch in het Hilton hotel. min puntje, was dat we niet dichtbij het circuit (formule 1 ) stopte, maar alleen langsreden.

Dagtour naar Abu Dhabi vanaf Dubai Beoordeeld door Marcel, 26-01-2017

Geweldig, indrukwekkend, cultureel en leerzaam

Tijd van 8:00 (precies op tijd opgehaald !) en 14:30 terug in het hotel. Het is overigens wel een stuk rijden naar Hatta, zeker 1 tot 1,5 uur , maar wil je iets meer dan sandboarding, met buggy's crossen, aan kamelen snuffelen en ander toeristisch vermaak, dan is de Hatta safari echt een aanrader, we waren letterlijk de enigste bezoeker van de Hatta Village !(blijkbaar is dit nog niet zo populair (gelukkig maar !) In dit (gerestaureerde ) dorp kun je echt de sfeer proeven en leren hoe men vroeger heeft geleefd. Verder nog door de bergen gereden en uiteraard een stuk door de woestijn. Onze chauffeur heeft zich goed aangepast ivm onze kinderen (8 & 10) en het niet al te wild gemaakt in de woestijn. We vinden ook dat hij een flinke salaris verhoging moet krijgen ! beetje karige picknick (2 koude, kale hamburgers, een appel, een 150 grams bakje salade en een blikje fris) - Tip: neem zelf wat extra's mee.

Dubai panoramische Hatta Safari per 4WD Beoordeeld door Anton, 08-01-2017

Mooie dag met bezoek moskee als hoogtepunt.

Vanuit Dubai dagje Abu Dabi gedaan. Bezoek aan de moskee was één van de hoogtepunten van onze vakantie. Fotostops (Ferrari-world, ... hotel, dadelmarkt) waren ok. Lekker uurtje slapen in de bus op de heen- en terugweg. :-)

Bezienswaardigheden van Abu Dhabi in 1 dag vanuit Dubai Beoordeeld door Jolande, 07-01-2017

Prima tour gehad, veel gezien. Goede indruk van Dubai gekregen.

Prima tour. Je krijgt een goede indruk van de stad. Je moet wel goed opletten welke bushalte je moet nemen als je tussentijds uitstapt en later weer ergens anders wilt opstappen. Er staat bij de halte niet aaangegeven dat hier de bus stopt. Dat zou wel handig zijn. Verder liep de tour op 1 december 2016 erg uit, ivm grote verkeersdrukte. Waarschijnlijk veroorzaakt door de nationale feestdag, een dag later op 2 december. Maar de 2e dag, op de nationale feestdag, van de tour verliep probleemloos, mooi optijd allemaal.

Dubai: Hop on, hop off busticket voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door Jan, 11-12-2016

Leuke tocht en een uitstekend buffet en bediening

Goede informatie over het ophalen bij het hotel en dit gebeurde ook keurig op tijd. De dhow was keurig ingericht en het buffet wasa smaakvol en compleet. De bediening was erg attent en zorgde goed voor de gasten. De Egyptische dansshow op het einde van de tocht was een leuke verrassing.

Dubai: Dhow Rondvaart van 2 uur met Buffet Diner Beoordeeld door Alfred, 01-12-2016

Activiteiten in de buurt van Heritage Village


Heritage Village
4.8
Gebaseerd op 8 beoordelingen van GetYourGuide-klanten
Omslagfoto: Guilhem Vellut, CC BY 2.0