Ticket voor tentoonstelling Hermitage Museum Amsterdam

Product ID: 46727

Vanaf € 17,50 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Audiogids/koptelefoons
Nederlands, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk bezienswaardigheden uit het wereldberoemde Hermitage Museum in St. Petersburg
  • Bewonder kunst die door de Russische tsaren verzameld is
  • Ontspan in de prachtige tuin onder het genot van een hapje en drankje
  • Bezichtig het prachtige pand uit de 17e eeuw waar de Hermitage gehuisvest is
Overzicht
Bekijk de huidige tentoonstelling in het Hermitage Museum Amsterdam en kom meer te weten over de kunstrelatie tussen Rusland en Nederland.
Wat te verwachten
Verken de relatie tussen Nederland en Rusland in de kunst met een ticket voor de huidige tentoonstelling in de Hermitage.

Afhankelijk van het tijdstip van uw bezoek, kun je jezelf onderdompelen in de wereld van de beroemde zijderoute. De Hermitage is een van 's werelds meest beroemde musea, gesticht door Catharina de Grote in de 18e eeuw. De Amsterdamse vestiging geopend in 2009, gelegen aan de oevers van de rivier de Amstel, en met een roterende tijdelijke tentoonstelling die elke 6 maanden verandert.

Zie de huidige tentoonstelling, de "Spaanse kunst" tentoonstelling (Winter 2015/16 - Zomer 2016) dat het verhaal van de evolutie van Spanje van de 15de tot de 19de eeuw vertelt. De Hermitage in St. Petersburg was het eerste museum buiten Spanje om een ​​galerie uitsluitend gewijd aan de Spaanse kunst te openen, en de gevarieerde collectie omvat werken van toegepaste kunst, zoals majolica en wandtapijten, evenals schilderijen die de meesterwerken "De apostelen Peter en omvatten Paul "van El Greco," The Lunch "door Velazquez en Goya's" Portret van de Actrice Antonia Zárate. "

"Griekse en Scythische Gold '(zomer 2016 - Winter 2016/17) onderzoekt de vreedzame interactie van 2 oude culturen; de nomadische Scythen en Griekse kolonisten. De Scythen en Grieken ontmoet elkaar op de noordelijke kust van de Zwarte Zee, waar de Grieken begon de vestiging in de 7e eeuw BCE. Een wederzijds voordelige relatie werd opgericht vanaf het begin, de handel in graan voor goud. Zie prachtige schatten van juwelen en schilderijen, en leer het dramatische verhaal van de ontdekking van de Scythen graven.

De Hermitage collectie "Nederlandse Masters" komt in de herfst van 2017-Spring 2018, en zal vele meesterwerken voorzien van Rembrandt. Daarna is het de beurt van "European Neoclassicisme" (Spring 2018 - Winter 2018/19), het verkennen van de neoklassieke beweging in Europa, met overblijfselen uit de oudheid die inspiratiebronnen waren.

Ontdek de wereld van 'Catharina de Grote "(Winter 2018/19 - Zomer 2019), ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de Hermitage Amsterdam, en je ziet een boeiende tentoonstelling over het leven en de kunstcollecties van de langst regerende vrouwelijke leider van Rusland.

Tot slot, "Juwelen van de Hermitage Treasure Gallery" (zomer 2019 - Winter 2019/20) is een feestelijke sieraden tentoonstelling met topstukken uit de Schat Galerij van de Hermitage St. Petersburg. Admire juweeltjes van de Europese toegepaste kunst, zoals vazen, serviesgoed, tafeldecoraties, snuifdozen, spiegels en meubels.

Bedek foto: Janiek Dam
Inbegrepen
  • Toegang tot de huidige tentoonstelling in het Hermitage Museum
Niet inbegrepen
  • Audiotour (beschikbaar in het Nederlands en het Engels) voor ongeveer 4 EUR (denk eraan dat prijzen kunnen verschillen, afhankelijk van de tentoonstelling)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Hermitage Amsterdam, Amstel 51, Amsterdam Openbaar vervoer: neem tram lijn 9 naar het Waterlooplein, of Metrolijn 51, 53 en 54 naar het Waterlooplein (uitgang Nieuwe Herengracht). De bus stopt op de Weesperstraat en de groepsingang is op de Nieuwe Keizersgracht. Tegenover de hoofdingang aan de Amstel ligt een steiger voor boten. Groepen worden gevraagd om de steiger aan de Nieuwe Keizersgracht te gebruiken. Er zijn enkele betaalde parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt, mocht je met de auto willen komen. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn bij het Muziektheater, Waterlooplei- parkeergarage aan de Valkenburgerstraat en de Markenhoven-parkeergarage op de Anne Frankstraat (bij de ingang van de IJ-tunnel) (Openen in Google Maps)

Vanaf € 17,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Hermitage Amsterdam

Product ID: 46727