Datums kiezen

Ontdek het beste van
Hervey Bay

Onze aanbevelingen voor Hervey Bay

Vanuit Hervey Bay: Afgelegen K'gari Tour per boot met lunch

1. Vanuit Hervey Bay: Afgelegen K'gari Tour per boot met lunch

Tijdens deze dagexcursie vaart u door de Great Sandy Strait langs de ongerepte oevers van K'gari (voorheen Fraser Island). Ontdek dolfijnen, schildpadden, doejongs, vogels en dingo's terwijl je geniet van een lichte ochtendthee met thee, koffie, warme chocolademelk, plakjes en koekjes. Een amfibievaartuig brengt u naar de afgelegen westelijke kant van K'gari, dat op de Werelderfgoedlijst staat, en rijdt rechtstreeks het strand op om ervoor te zorgen dat u droog en comfortabel blijft. Geniet van het kristalheldere water van Wathumba Creek tijdens een scala aan activiteiten, waaronder snorkelen met schildpadden, kajakken, slangen, strandwandelingen of een zandduinklimmen. Na een heerlijke lunch geserveerd op de boot, gaat de tour verder naar Awinya of Bowarrady Creek. Geniet van de gevarieerde natuurlijke omgeving en een verscheidenheid aan wateractiviteiten. Elk jaar tijdens het walvisseizoen, van half juli tot oktober (officiële seizoensdata variëren van jaar tot jaar), moet je op je hoede zijn voor bultruggen en ervaar de sensatie van het dichtbij en persoonlijk komen met deze majestueuze wezens terwijl ze genieten van het kalme, heldere water bij de kust. K'gari. Als de omstandigheden ideaal zijn, hebben gasten de mogelijkheid om een onderdompeling in een bultrugwalvis mee te maken. Het vriendelijke en ervaren personeel geeft tijdens de tour deskundig commentaar en serveert afternoontea: een antipastischotel met kaas, cabana, crackers, ingelegde uien en dipsaus. De tour eindigt met een ontspannende cruise terug naar de Hervey Bay Marina.

Hervey Bay 4-uur durende walvisexcursie

2. Hervey Bay 4-uur durende walvisexcursie

Deze walvisspotcruise van een halve dag vertrekt tweemaal daags vanuit de Hervey Bay Marina op de luxe 20 meter lange catamaran Tasman Venture. Ervaar een rustige cruise over de Great Sandy Strait en langs ruige eilanden voordat je langs de ongerepte westkant van K'gari (voorheen Fraser Island) dat op de Werelderfgoedlijst staat, vaart. De catamaran is speciaal ontworpen voor het spotten van walvissen en biedt heldere kijkdekken, kijkvensters onder water en een uniek uitkijkplatform op waterniveau voor de ultieme persoonlijke ervaring. Geniet van unieke en persoonlijke ontmoetingen met de majestueuze bultruggen en bewonder hun enorme omvang en atletisch vermogen. Vriendelijk, ervaren personeel geeft tijdens de tour deskundig commentaar en serveert 's ochtends of' s middags thee en een heerlijke antipastischotel.

Hervey Bay: ultieme ervaring om walvissen te spotten

3. Hervey Bay: ultieme ervaring om walvissen te spotten

Deze walvisexcursie wordt geleid door gecertificeerde mariene natuuronderzoekers die een deskundige interpretatie geven van het verbazingwekkende walvisgedrag dat je tegenkomt. Als exclusief lid heb je ook contact met een walvisonderzoeker aan boord. Luister naar live walvisliedjes met onderwaterhydrofoons en leer de nieuwste walvisfeiten en -bevindingen. Drankjes, snacks en souvenirs zijn allemaal verkrijgbaar aan boord. Je vaart comfortabel op het nieuwste, ultramoderne schip van Hervey Bay, de Ocean Defender. Geniet van een snelle, soepele rit met panoramisch uitzicht op het water vanaf naar voren gerichte stoelen die veel schaduw bieden. Tijdens deze tour met kleine groepen zijn er uitstekende fotomomenten. De Ocean Defender is milieuvriendelijk, heeft een volledige vergunning en voldoet aan alle voorschriften voor walvisbescherming. Geniet van de wetenschap dat uw ticket walvisonderzoek, marien onderwijs en het behoud van de oceaan in Australië en de rest van de wereld ondersteunt.

Hervey Bay: cruise bij zonsondergang naar Great Sandy Marine Park

4. Hervey Bay: cruise bij zonsondergang naar Great Sandy Marine Park

Ontspan tijdens een rustige avondcruise van Hervey Bay naar het Great Sandy Straits Marine Park. Dit is het perfecte voorgerecht voor je komende avond. Er gaat niets boven het kijken naar de zonsondergang op zee en de ervaring om in de schemering terug te keren naar de haven. Geniet van een gratis glas champagne terwijl je geniet van de veranderende kleuren van de baai. Houd je ogen open voor dolfijnen en andere dieren in het wild die in de schemering het Marine Park bezoeken. Leun achterover, ontspan en geniet van de zonsondergang. Vroeg in de avond is een speciale tijd om op het water te zijn als het zeeleven van de haven naar buiten komt om te spelen. U zult zien dat de rust van het water het avondlicht perfect reflecteert, en de lichten van Hervey Bay die in de verte fonkelen betoverend.

Hervey Bay: schilderachtige Fraser Island-pleziercruise

5. Hervey Bay: schilderachtige Fraser Island-pleziercruise

Spring aan boord van de boot in Hervey Bay en vaar naar het door UNESCO beschermde Fraser Island, bekend om zijn witte zandstranden en helderblauwe water. Vaar langs de westkust van het eiland en bewonder het adembenemende uitzicht op de kustlijn. Hoogtepunten van de reis zijn Pelican Banks, Moon Point, Big Woody Island en meer (afhankelijk van de getijden). Terwijl je door de oceaan glijdt, kijk uit voor dolfijnen, zeeschildpadden en de mysterieuze doejong. Ga zonnebaden op het dek terwijl u geniet van de bezienswaardigheden, of koel af met een duik in de zee. Veel plezier in het ingebouwde gieknet van de boot, dat een veilige ruimte biedt om in het water te spelen. Aan het einde van een magisch avontuur van 3 uur keert u terug naar de haven in Hervey Bay.

Vanuit Hervey Bay: 1/2 dag K'gari Fraser Island Strandcruise

6. Vanuit Hervey Bay: 1/2 dag K'gari Fraser Island Strandcruise

Deze tocht vertrekt vanuit de Great Sandy Straits Marina in Hervey Bay. Je reist naar K'gari (Fraser Island), over het prachtige, heldere water. Kijk onderweg uit naar Australische wilde dieren zoals dolfijnen, schildpadden en doejongs. Tijdens de overtocht wordt er thee geserveerd. Arriveer in de beschermde wateren aan de westkust van K'gari of Pelican Banks, afhankelijk van het seizoen en het weer. Stranden aan de westkant van Fraser Island zijn veel afgelegener en ongerepter. Pelican Bank is een zandbank aan de Great Sandy Strait die volmaakt is door het heldere water. Zwem, kajak, wandel, speel en verken deze prachtige locatie. Je krijgt een Aussie BBQ lunch als je terugvaart van K'gari. Deze bestaat uit lokale ingrediënten zoals biefstuk, worstjes, Hervey Bay garnalen, groene salade, Griekse salade, aardappelsalade en verse broodjes. Koude drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar.

Fraser Island (K'gari): afgelegen eiland en walviservaring

7. Fraser Island (K'gari): afgelegen eiland en walviservaring

Tijdens deze dagexcursie vaart u door de Great Sandy Strait langs de ongerepte oevers van K'gari (voorheen Fraser Island). De snelle en comfortabele catamaran van 20 meter is perfect voor een klein aantal passagiers en zorgt voor een intieme, persoonlijke rondleiding. Spot dolfijnen, schildpadden, doejongs, vogels en dingo's terwijl je geniet van een lichte ochtendthee. Een amfibievaartuig brengt je naar de westelijke kant van K'gari, dat op de Werelderfgoedlijst staat, en rijdt rechtstreeks het strand op om ervoor te zorgen dat je droog en comfortabel blijft. Geniet van het kristalheldere water van Wathumba Creek tijdens een scala aan activiteiten, waaronder snorkelen met schildpadden, kajakken, slangen, strandwandelingen of een zandduinklimmen. Na een heerlijk lunchbuffet geserveerd op de boot, gaat de tour verder naar Awinya of Bowarrady Creek. Geniet van de gevarieerde natuurlijke omgeving en een verscheidenheid aan wateractiviteiten. Kijk uit naar bultruggen en ervaar de sensatie van het dichtbij en persoonlijk ontmoeten van deze majestueuze wezens terwijl ze dartelen in het kalme, heldere water bij K'gari. Bewonder hun pure atletische vermogen terwijl ze met een spectaculaire bres uit het water exploderen, of sta versteld als je oog in oog komt te staan terwijl ze vlak naast de boot spioneren. Wees een van de weinigen die het geluk heeft een intieme, meeslepende walviservaring te ervaren waarmee je dichter bij deze wezens kunt komen dan ooit tevoren terwijl je met ze zwemt in hun eigen natuurlijke omgeving (afhankelijk van de omstandigheden). Het vriendelijke en ervaren personeel geeft tijdens de tour deskundig commentaar en serveert afternoontea. De tour eindigt met een ontspannende cruise terug naar de Hervey Bay Marina.

Eco-zeilen op Fraser Island 4 uur

8. Eco-zeilen op Fraser Island 4 uur

Breng een ochtend door met het verkennen van de natuurlijke omgeving voor de kust van Fraser, ontdek speels zeeleven en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Blue Dolphin Marine Tours onverslaanbare zee- en avonturentours in Queensland op een comfortabel zeilschip dat meerdere prijzen heeft gewonnen. Op dit 4-uur durende avontuur vaar je over de kalme wateren van de Great Sandy Strait en verken je de ongerepte westkust van het in de Werelderfgoedlijst opgenomen Fraser Island en het maagdelijke Pelican Bank. Je gaat naar dé speeltuin van de dolfijnen en de kans is groot dat je ook nog tuimelaars, Australische sousa-dolfijnen en zelfs Indische zeekoeien, vissen en schildpadden tegenkomt. Er zal ruim de tijd zijn om in de uitnodigende wateren bij Fraser Island of Pelican Bank te zwemmen, het gieknet aan de achterkant van de boot uit te proberen, je evenwicht uit te dagen of simpelweg te ontspannen op de exclusieve AquaMat.

Hervey Bay: Schildpadden Ontdekking Eco Tour

9. Hervey Bay: Schildpadden Ontdekking Eco Tour

Duik diep in de natuur terwijl je over de blauwste ondiepten vaart en de wilde dieren en unieke schoonheid ontdekt die de Great Sandy Straits omringen op deze 3,5 uur durende Turtle Discovery Tour. Begin je eco-tour aan boord van een 10 meter lang schip met glazen bodem. Reis door de spectaculaire waterwegen van het Great Sandy Marine Park, met eilandstops bij Round Island, Big Woody Island of Pelican Banks. Bekijk de prachtige koraalriffen onder je door de glazen panelen. (Als de getijden het toelaten). Geniet van de tijd die je doorbrengt op de eilanden waar je kunt zwemmen of snorkelen in kristalhelder water, een spelletje strandcricket kunt spelen of van de gelegenheid gebruik kunt maken om te ontspannen op de zandstranden en van het uitzicht te genieten. Ga stiekem naar je eigen hoekje van een beeldschoon strand. Wandel daar waar het kristalblauwe water het witte zand en het spinifexgras ontmoet. Kijk tijdens het varen uit naar schildpadden, dolfijnen, doejongs, zeevogels en mogelijk een rifhaai of doejong. Kijk op de kalender voor de vertrektijden, want deze kunnen variëren door de getijden. Check 20 minuten voor vertrek in bij ons Hervey Bay Eco Marine Tours kantoor in Shop6/17 Buccaneer Drive Urangan Qld 4655. Snorkeluitrusting is te huur voor $10 per set, te betalen bij het inchecken.

Hervey Bay Champagne Zonsondergang Zeil

10. Hervey Bay Champagne Zonsondergang Zeil

Een luxe jacht nodigt je uit om achterover te leunen en te ontspannen tijdens een heerlijke boottocht bij zonsondergang met een glaasje bubbels. Neem het panoramische uitzicht op Hervey Bay en het in de Werelderfgoedlijst opgenomen Fraser Island in je op. Kijk hoe een spectaculaire zonsondergang een gouden gloed over de Great Sandy Strait werpt. Je ervaart een 90-minuten durende boottocht over de kalme wateren van Hervey Bay en rond Fraser Island. Kies je favoriete drankje uit de bubbelwijn, het bier, de wijn en frisdranken die beschikbaar zijn. Geniet van heerlijke kleine hapjes, ga lekker zitten en kom helemaal tot rust. Deze zalige boottocht met bubbels biedt het perfecte decor voor een magische zonsondergang in een tropisch paradijs.

Alle activiteiten

21 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Hervey Bay

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Hervey Bay?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Fraser Island

Andere activiteiten in Hervey Bay

Wil je alle activiteiten in Hervey Bay bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hervey Bay

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.969 beoordelingen

Dit was meer dan geweldig, mijn vrienden en ik vond het geweldig, we waren met Cassie en Tony en twee jongens (kan hun namen niet onthouden, sorry, maar ze waren ook geweldig!). Het was meer dan waar voor je geld, kreeg de hele dag heerlijk eten en deed zoveel activiteiten en leerde zoveel. We konden niet gelukkiger zijn, we gingen dinsdag 23 januari, zo hartelijk dank aan het hele team, je hebt onze reis echt gemaakt xx

Op zijn zachtst gezegd verrast, was de prijs-kwaliteitverhouding geweldig. We wisten niet dat er zoveel activiteiten bij betrokken waren. De bemanning zelf was fenomenaal. Grote dank aan Cassie en Jack, die erg geduldig waren met ons gebrek aan kajakvaardigheden. Het eten aan boord was heerlijk en deze reis was zeer goed gepland, waardoor we op elke plaats voldoende tijd hadden.

Een must-do als je in de buurt bent en geen tijd hebt voor een 4WD-tour. Helemaal geweldig en een hele aardige en goed georganiseerde crew! Er waren sandwiches, kip en salades om te eten, maar ook zoete snacks in de ochtend en crackers met kaas in de middag.

Super georganiseerd, super aardige bemanning. Geweldige tour, ik kan het alleen maar aanbevelen - het eiland is een droom :) Het wordt niet voor niets paradijs genoemd. De tijd vloog voorbij.

Deze dag was echt geweldig. De bemanning was geweldig en deed er alles aan om ervoor te zorgen dat we een geweldige dag hadden. Ik raad deze activiteit ten zeerste aan.