Het Laatste Avondmaal
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Het Laatste Avondmaal Activiteiten: Onze meest aanbevolen

Milaan: voorrangstickets voor het Laatste Avondmaal

1. Milaan: voorrangstickets voor het Laatste Avondmaal

Milaan staat bekend om veel dingen, maar het Laatste Avondmaal is misschien wel de meest bijzondere schat. Zijn roem en schoonheid maken het echter moeilijk om kaartjes te vinden om het te zien. Met deze exclusieve skip-the-line tickets heb je direct toegang tot een van de meest gekoesterde meesterwerken van Italië, zonder stress of zorgen. U ontvangt niet alleen tickets, maar een coördinator zal u ontmoeten voor de ingang van de kapel van Santa Maria Delle Grazie. Ze helpen u ook met alle invoer- en administratieve logistiek op locatie. Eenmaal binnen sta je er alleen voor om zowel de schoonheid van dit schilderij als het interieur van de kapel te verkennen en ervan te genieten, zoals je hartje begeert.

...
Milaan: toegangsticket voor het laatste avondmaal en rondleiding

2. Milaan: toegangsticket voor het laatste avondmaal en rondleiding

Bekijk het Laatste Avondmaal van Leonardo Da Vinci tijdens een kleine begeleide groepsreis. Leer van een professionele en deskundige lokale gids. Geniet van 15 minuten gegarandeerde toegang met het beroemde fresco in een intieme setting. Ontmoet je gids op Piazza Santa Maria delle Grazie voor een korte introductie en uitleg van het schilderij en de kerk die het thuis noemt - de 15e-eeuwse Santa Maria delle Grazie, nu een UNESCO-werelderfgoed. Ga naar binnen zonder bij de ingang te wachten en zie zelf een van de belangrijkste kunstwerken ter wereld tijdens deze gezinsvriendelijke tour. Leer insidergeheimen over de ontbrekende ogen, de structuur van het schilderij en de complottheorieën eromheen.

...
Milaan: Leonardo's Vineyard Ticket met optie voor rondleiding

3. Milaan: Leonardo's Vineyard Ticket met optie voor rondleiding

Terwijl je Leonardo's Vineyard verkent, dompel je jezelf onder in de levensstijl van Leonardo da Vinci, iconisch voor vele kunstwerken, waaronder de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal. Leonardo's Vineyard werd hem in 1498 geschonken door Ludovico Sforza, een voormalige hertog van Milaan, die hem de opdracht gaf om Het Laatste Avondmaal te creëren. De wijngaard werd al snel een van Leonardo's meest bewonderde bezittingen. Met een lange lijst van wijnmakers in zijn familie, genoot hij nog vele jaren van het telen van zijn eigen druiven en het creëren van zijn eigen wijnen. Toen hij zijn woonplaats in Milaan verliet, bleef hij voor de wijngaard zorgen en liet hij deze zelfs genereus na in zijn testament aan twee van zijn bedienden. Tegenwoordig kunnen bezoekers dit verborgen juweeltje herontdekken tijdens een Italiaanse of Engelse rondleiding, onder leiding van een deskundige lokale gids. Als u liever op uw gemak de omgeving verkent, kunt u kiezen voor een toegangsticket en audiogids, die u waardevolle inzichten in de geschiedenis van de attractie bieden. Met beide opties kunt u door het huis, de wijngaard, de tuin en de kassen slenteren en zelfs de originele wijnstokken bewonderen die vele jaren geleden opnieuw zijn aangeplant.

...
Milaan: Ambrosiana Gallery & Da Vinci's Codex Atlanticus Tour

4. Milaan: Ambrosiana Gallery & Da Vinci's Codex Atlanticus Tour

Volg de sporen die Leonardo Da Vinci heeft achtergelaten tijdens zijn periode in Milaan tijdens een rondleiding door de Ambrosiana Gallery. Leer meer over zijn meest verborgen geheim, de Codex Atlanticus, een verzameling aantekeningen van Leonardo Da Vinci die het genie van de grote kunstenaar vertegenwoordigt. Begin aan een begeleide reis van 1,5 uur in de Pinacoteca Ambrosiana. Volg je gids door de belangrijkste kamers terwijl ze talloze vragen beantwoorden, waaronder hoeveel pagina's er in de Atlantische Codex zijn. Leer meer over Leonardo in al zijn mysterie, samen met andere meesterlijke artiesten zoals Raphael. Upgrade uw tour naar een privétour met uw eigen gids, alleen voor u en uw groep. Kies de relevante optie bij het boeken en selecteer uw taalvoorkeur.

...
Milaan: wandeltour hoogtepunten & ticket Laatste Avondmaal

5. Milaan: wandeltour hoogtepunten & ticket Laatste Avondmaal

Geniet van een wandeling langs de hoogtepunten van Milaan, voorrangstoegang tot Het Laatste Avondmaal en een wandeling over het dak van de Duomo. Bekijk wereldberoemde attracties en maak kennis met prachtige pareltjes in deze rondleiding van 3 uur. De lokale partner zal voorgeboekte tickets verstrekken waarbij alles inbegrepen is en je de rijen kunt overslaan; je zal de ruimte betreden met je gids, je groep en slechts één andere kleine reisgroep, zodat je optimaal van jouw tijd voor het meesterwerk kunt genieten. Vervolgens begin je aan een wandeling waarbij je een dieper inzicht in de stad wordt verschaft. Kom meer te weten over het huis van de opera van Milaan, het wereldberoemde Teatro alla Scala, terwijl je je verwondert over de indrukwekkende façade. De rondleiding eindigt bij de meest indrukwekkende bezienswaardigheid van allemaal: de verbluffende Dom van Milaan. Je bezoekt de Duomo samen van binnen om meer te ontdekken, inclusief het ondergrondse baptisterium. Dit meesterwerk van de gotische bouwstijl houdt al eeuwenlang bezoekers in haar ban en het dakterras is op zichzelf al fascinerend. Je zult Milaan op haar best te zien krijgen met een deskundige, Engelssprekende gids die hartstochtelijk over de stad kan vertellen. Alle kaartjes zijn inclusief – je hoeft je dus geen zorgen te maken over onaangekondigde kosten en ander gedoe en je helemaal concentreren op het ontdekken van delen van deze zinderende, prachtige stad waaraan de meeste bezoekers voorbij lopen.

...

Sitemap Het Laatste Avondmaal

Wil je alle activiteiten in Het Laatste Avondmaal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Het Laatste Avondmaal

De moeite waard!

Onze gids was geweldig! Ik kon haar Engels heel duidelijk begrijpen en ze was zeer goed geïnformeerd over details tijdens al onze stops, het maakte de tour buitengewoon interessant. Alleen het Laatste Avondmaal is absoluut de moeite waard! Er waren zoveel details en veel verhalen achter het schilderij dat ik nooit wist totdat ik op deze reis ging. De duomo was absoluut adembenemend en onze gids gaf ons enkele leuke feiten over enkele van de artefacten binnenin. Mijn enige klacht was dat de tour zei dat hij eindigde op het dak van de duomo, maar de gids vertrok op dat moment nadat hij ervoor had gezorgd dat we de rij konden overslaan. Het dak was nadat de tour om 12.00 uur was afgelopen en het duurde ongeveer 20 minuten om daar te komen. Boek dus geen vervoer binnen een uur na het einde van de tour.

Mooi georganiseerde en plezierige tour. De details die tijdens het bezoek aan het Laatste Avondmaal werden verstrekt, maakten de ervaring zinvoller. Enige kritiek is dat op basis van het bedrag dat ik heb betaald, toegang op het dak bij de Duomo had moeten worden opgenomen. Het is eigenlijk veel kosteneffectiever (zoals slechts een extra $ 3) om de toegang op het dak met de kerktoegang te kopen dan om ze apart te kopen.

Zeer mooie gids, erg leerzaam. Om de Cène te zien, gewoon een droom! We hadden echter de kathedraal en de kelder moeten bezoeken, dus de tour duurde slechts 2 uur in plaats van 3. Dit is de reden van mijn tarief. . .

De rondleiding was goed en interessant. De tour is een beetje lang en erg lang bij Sforza Palace; nog meer van het centrum van Milaan laten zien.

Ondanks de epidemie voldeed het bezoek aan alle verwachtingen