Belevingen in
Heumarkt

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Heumarkt: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Keulen: Brauhaustour met drie "Kölsch"-proeverijen

1. Keulen: Brauhaustour met drie "Kölsch"-proeverijen

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de prachtige stad en de geschiedenis van Keulen te ontdekken, dan is deze populaire Brauhaustour een uitstekende keuze. Tijdens deze rondleiding is de gids vrij om te kiezen naar welke brouwerijen je gaat. Hierdoor kan de gids keuzes maken op basis van de groepsdynamiek, zodat iedereen tevreden is en een leuke tijd beleeft. Als je een nog persoonlijkere beleving wilt, dan kun je de optie met privégids kiezen. Deze twee uur durende tour begint bij het monument de Kreuzblume, voor de hoofdingang van de Dom. Na een aantal leuke feiten over de Dom en de Kreuzblume begin je met je dorstlessende reis langs drie verschillende Brauhäuser, waar je drie heerlijke varianten van het lokale bier proeft, zodat je zelf kunt bepalen welke het beste bij je past. Je leert niet alleen wat over de brouwerijen en de lokale brouwcultuur, je proeft ook het resultaat van honderden jaren brouwervaring. De tour voert je langs een aantal van de meest traditionele Brauhäuser van Keulen, zoals het 700 jaar oude Brauhaus Sion, maar ook jongere zoals Früh am Dom, het grootste Keulse Brauhaus.

...
Keulen: historische stadsspeurtocht

2. Keulen: historische stadsspeurtocht

De Keulse speurtocht voert je langs de mooiste bezienswaardigheden van de Rijnmetropool. Begin je avontuur bij het centraal station en ga vervolgens naar de kathedraal, het herkenningspunt van Keulen. Ontdek ook de Heinzelmännchen-fontein, de oude markt met het stadhuis, de Heumarkt, de Grote St. Martin-kerk, de Rijnpromenade en nog veel meer. Je stadsspeldoos bevat 16 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Volg duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen en vind je weg naar de verschillende bezienswaardigheden. Zodra je een raadsel hebt opgelost, krijg je een nummer dat aangeeft welke envelop je vervolgens moet openen. Je weet niet van tevoren in welke volgorde de Scavenger Hunt City Game-enveloppen geopend moeten worden. Veel plezier terwijl je gedetailleerde informatie krijgt over de historische achtergrond van elke attractie.

...
Keulen: hoogtepunten van de stad met lokale gids

3. Keulen: hoogtepunten van de stad met lokale gids

Ontdek de 2000 jaar oude door Rome gestichte stad Keulen en hoor meer over het belang ervan in de middeleeuwen. Luister naar waarom het momenteel belangrijk is als een diverse stad met een miljoen inwoners tijdens deze tour met een deskundige gids uit Keulen. Begin bij het ruitermonument "Heumarkt" en slenter door de charmante smalle steegjes van het historische centrum. Volg de Rijn naar het beroemde Ludwig Museum en bewonder de Philharmonic Hall en de prachtige Dom van Keulen. Ga vervolgens terug naar de Heinzelmännchenbrunnen en hoor over de legende. Reis naar de "Alter Markt" om de oude stadhuistoren te zien voordat je terugkeert waar je begon.

...
Keulen: Old Town Virtual Reality Tour

4. Keulen: Old Town Virtual Reality Tour

Verken de hoogtepunten van Keulen, zoals de beroemde oude stad, de romantische Hohenzollern-brug en de iconische Dom van Keulen. Loop door de oude binnenstad en leer alles over de rijke geschiedenis van Keulen vanuit je deskundige gids. Ervaar belangrijke stadia van de meer dan 2000 jaar oude stadsgeschiedenis van Keulen van dichtbij door middel van virtual reality-scènes op zes verschillende locaties. Gebruik de virtual reality-bril en vergelijk het verleden met het heden. Vang een glimp op van de Romeinse grens, wees getuige van de metropool van de Middeleeuwen, bekijk de buitenpost van de Franse en Pruisische overheersing en kijk naar de vernietiging die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd aangericht. Luister naar verhelderende verhalen uit die tijdsperioden die de ervaring nog verder verbeteren. Als je je virtual reality-bril eenmaal hebt afgezet, zie dan het schokkende contrast tussen nu en dan en ontdek dat sommige gebouwen niet meer zichtbaar zijn, terwijl andere bijna onaangeroerd bleven.

...
Keulen: privé-riksja-tour

5. Keulen: privé-riksja-tour

Begin uw privé-riksja-tour bij het officiële VVV-kantoor in het centrale deel van Keulen. Afkoelen of opwarmen met een verfrissend warm of koud drankje tijdens uw reis. Roll door Früh, Heinzelmännchenbrunnen, Dionysos Mosaic en Hohenzollernbreach. Laat uw deskundige chauffeur een prachtig panoramisch uitzicht op de kathedraal en de oostkant van de rivier onthullen. Besloten om je tour te beëindigen aan de rivier of in een ander deel van het stadscentrum, afhankelijk van wat je kiest, ga verder in het hogere deel van de stad of de rivier. Als je kiest om in de bovenstad te eindigen, ga je naar het huis van Johan Maria Farina om meer te weten te komen over de uitvinding van Eu de Cologne. Rijd langs het stadhuis en de toren van het stadhuis, voordat je doorgaat naar hei en levendige oude markt Als u ervoor kiest om bij de rivier te eindigen, neemt u mee op een reis naar het zuidelijke deel van de stad met stops bij het Chocolademuseum, de Crane-gebouwen en Yachthafen.

...
Keulen: groepswandeling met brouwerij en bierproeverij

6. Keulen: groepswandeling met brouwerij en bierproeverij

Bekijk Keulen vanuit veel verschillende perspectieven terwijl je enkele fascinerende anekdotes hoort over zijn geschiedenis en cultuur tijdens deze groepswandeling. Steek de beroemde Rijn over en bekijk de Dom van Keulen. Probeer een verfrissend lokaal biertje in een brouwerij. Begin bij het paardenstandbeeld op de Heumarkt en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over Keulen terwijl je de Rijn over de Deutzerbrug oversteekt. Bezoek de Hohenzollern-brug en passeer miljoenen liefdessloten. Passeer de Dom van Keulen en stop bij een van de typische brouwerijen van Keulen en proef een vers getapte Kölsch. Omcirkel de kathedraal terwijl je naar de oude stad slentert, de levendig gekleurde appartementen op de Alter Markt (oude markt). Eindig terug op de Heumarkt.

...

Sitemap Heumarkt

Wil je alle activiteiten in Heumarkt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Heumarkt

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 79 beoordelingen

Leuke manier om de biercultuur van Kölsch te leren kennen.

Max heeft het goed gedaan als gids. Hij weet veel van de brouwerijen. We hebben er drie bezocht. Het is leuk om meer te weten te komen over de etablissementen en de biercultuur van Kölsch. Ik zou deze tour aanbevelen, hoewel 29 euro vrij veel geld is, om eerlijk te zijn. We hebben 21 euro 50 uitgegeven, wat naar mijn mening redelijk is.

Sterk aanbevolen. Onze gids heeft ons met veel kennis en op een zeer aardige manier door de Keulen-brouwerijen en de oude binnenstad van Keulen geleid. De Kölsch was erg lekker. Ik wil met name vermelden dat de gids ons dichter bij de "levensstijl van Keulen" heeft weten te brengen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer

Heel interessant om op deze wijze kennis te maken met het oude centrum van Keulen en zijn oude brouwerijen