Hidropark

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Alcúdia

Hidropark: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

    1. Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

    Geniet van een dagje spetteren op de verschillende waterglijbanen en zwembaden in het Hidropark op Mallorca. Maak van elke zomerdag een onvergetelijke ervaring en een mooie herinnering.Het park in Alcudia is ideaal gelegen voor diegenen die verblijven in de resorts van Alcúdia, Ca'n Picafort en Puerto Pollença. Glij door de spiraal naar beneden en maak een superslalom, probeer over gigantische waterballen te lopen, spetter in de golfslagbaden en meer. Je kunt ontspannen in de zon, altijd in het zicht van de kinderen, die drijfboten, springkastelen en superjumpers hebben om mee te spelen. 

    Overzichtelijk waterpark met voor diverse leeftijden wat leuks. Veel beveiliging bij alle grote glijbanen. Soms moet je wel langer dan een half uur wachten bij het eten/drinken. Vooral als er in het laagseizoen grote (school)groepen zijn. Behoorlijk aan de prijs voor toeristen.

Sitemap Hidropark

Wil je alle activiteiten in Hidropark ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hidropark

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 36 beoordelingen

Geweldige bestemming voor het hele gezin! Er is voor elk wat wils! Met name het grote aantal strandwachten geeft u een zeer goed gevoel van veiligheid! Het is echter te bekritiseren dat naast de zeer hoge toegangsprijs, nog eens 5, - € per ligstoel / parasol wordt geïncasseerd! Met een gezin dat al geld kost!!!!

Geweldig park! Vermijd toch op zaterdag, want er zijn veel mensen. De omgeving is prachtig, er zijn verschillende attracties geschikt voor alle leeftijden en families. We kunnen onze maaltijd echter niet binnen het park meenemen.

Vrij klein, overzichtelijk waterpark. Voor baby's tot tieners is er voor elk wat wils. Maar er zijn geen echt gewelddadige adrenaline-glijbanen.

Geweldige glijbanen, prijzen voor eten duur, beter iets in te pakken. Golfslagbad geweldig!

Warm welkom, restaurants en bars binnen, interessante glijbanen.