High Line
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

High Line: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in High Line
Bekijk alle 432 tickets en tours

Op wandeltocht door de High Line in NYC

In 2009 werd een milieuvriendelijk park aangelegd op een verlaten treinspoor in de West Side van Manhattan. Je kunt de High Line zelf verkennen, een gratis tour nemen of een privétour boeken voor een uitgebreidere ervaring.

Ontdek de geschiedenis van New York City

Het gebied rond de High Line is al meer dan een eeuw een kernplaats voor kunst en industrie, van het historische Meatpacking District tot cultureel Chelsea.

Foto: David Berkowitz @Flickr (CC BY 2.0)

Leer over duurzame architectuur

Het park is een ultiem voorbeeld van de herbestemming van nutteloos geachte stadsruimte, en een inspiratie voor de rest van de stad.

Foto: David Berkowitz @Flickr (CC BY 2.0)

Bezoek een evenement

Op de website (thehighline.org/activities) vind je een lijst van de activiteiten die plaatsvinden, van een tuiniersworkshop tot een klassiek concert!

Foto: edenpictures @Flickr (CC BY 2.0)

Spot het Vrijheidsbeeld

Ter hoogte van 10th Ave, vlakbij W 17th Street, heb je een prachtig uitzicht over de stad. Draai je om en kijk of je het Vrijheidsbeeld kunt zien in de verte.

Pak een maaltijd mee

Rond W 16th Street worden seizoenslekkernijen verkocht, en in het buitencafé Terroir at The Porch kun je dineren met een prachtig zicht op de Hudson.

High Line: Onze tips

Wanneer gaan?

Het park is het hele jaar door leuk, maar een wandeling in de zomer is ideaal. 's Zomers blijft het ook langer open, zodat je de skyline van Manhattan prachtig verlicht kunt bekijken.

Plan je bezoek

Check de Twitter van de High Line om zeker te weten dat de vaste dinsdagtour niet is geannuleerd wegens slecht weer, of boek een privétour zodat hij hoe dan ook doorgaat.

Hoe kom je binnen?

Er zijn 11 ingangen tussen het noordelijkste punt op W 34th Street en het eind op W 14th Street. De ingangen zijn voorzien van trappen, liften en/of verhogingen.

Tips & informatie

 • Wanneer bezoeken
  1 dec tot 1 maart: 7:00 – 19:00 1 apr tot 31 mei: 7:00 – 22:00 1 juni tot 30 sep: 7:00 – 23:00 1 okt tot 30 nov: 7:00 – 22:00
 • Toegangsprijzen
  Gratis!
 • Heb ik een gids nodig?
  Gewoon wandelen is prima, maar een gids kan je een stuk meer inzicht geven.
 • Hoe kom ik er?
  Neem de metro of wandel naar de West Side. Je vindt de High Line ter hoogte van 10th Avenue.
 • Extra tips
  Zin in sterren kijken? Ga op dinsdagavond naar de High Line en zoek de telescoop van de Amateur Astronomers Association!

Wat anderen zeggen over High Line

Zeker doen! Je krijgt een heel andere kijk op NY.

Zeer enthousiaste gids! Goede fietsen. Een onvergetelijke ervaring. Minpuntje: er stond een verkeerd verzamelpunt op onze voucher, waardoor we te laat waren.

New York City 3 uur Bike & Boat Tour Beoordeeld door Ingrid, 27-08-2016

Activiteiten in de buurt van High Line


High Line
4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen van GetYourGuide-klanten