High Line
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

High Line Culinair & nachtleven: Onze meest aanbevolen

Manhattan: skylinebustour in de avond

1. Manhattan: skylinebustour in de avond

Ga mee met een avondtour per bus door New York en zie hoe de stad tot leven komt in het donker. Ga er eens lekker voor zitten terwijl de gids in de bus je feiten en interessante verhalen vertelt over de beroemde bezienswaardigheden die je passeert. Geniet van het avonduitzicht op beroemde plekken, waaronder Times Square, Chinatown, Greenwich Village, het Empire State Building, Little Italy en de Brooklyn Bridge, afhankelijk van de gekozen optie. Voel de sfeer van de metropool die bekend staat als de "city that never sleeps".

...
New York: Sightseeing-wandeltocht van 5 uur met proeverijen

2. New York: Sightseeing-wandeltocht van 5 uur met proeverijen

Je 5-uur durende wandeling begint op de wereldberoemde Wall Street, het oudste deel van Manhattan. Bewonder enkele van de meest iconische gebouwen van de stad langs de straat, passeer de sombere Ground Zero en bekijk het beroemde standbeeld Charging Bull buiten de New York Stock Exchange. Ga vervolgens naar Greenwich Village en loop door Five Points, Chinatown en Little Italy. Voel je ondergedompeld in de unieke en werkelijk levendige sfeer van deze enorm verschillende buurten van New York. Leer vanuit je informatieve gids over de fascinerende geschiedenis van deze gebieden en de mensen die hier wonen. Vervolg de tour naar het iconische Flatiron Building en ga vervolgens naar de High Line en Hudson Bay Yard. Neem daarna de metro naar Times Square en verken vervolgens 5th Avenue. Bewonder vanaf hier een selectie van bezienswaardigheden, waaronder de NBC Studios, het Museum of Modern Art, de St. Patrick's Cathedral en meer. Stop tijdens de tour bij 4 lokale eetgelegenheden en proef het allerbeste eten dat New York City te bieden heeft. Dompel jezelf onder in de traditionele smaken van de stad, waaronder een hotdog met alles erop en eraan, een authentieke New Yorkse pizzapunt, heerlijke dumplings uit Chinatown en een smakelijke Italiaanse cannoli.

...
Meatpacking District: Chelsea markt en de Highline Tour

3. Meatpacking District: Chelsea markt en de Highline Tour

Start je 2-uur durende tour voor de wereldberoemde Chelsea Market. Breng wat vrije tijd door in de markt, proef gebakken goederen en snacks en doe zelfs een beetje boodschappen. Hoor over de beruchte Death Avenue voordat je naar The Highline gaat, een lineair park gebouwd op een verhoogd gedeelte van een niet meer gebruikte spoorbaan van de New York Central Railroad. Geniet van een fantastisch uitzicht op Chelsea Piers en zie waar de noodlottige Titanic in 1912 zou aanleggen. Bewonder het luxe boetiekhotel Standard Hotel met 18 verdiepingen en andere lokale architectuur. Na een bezoek aan The Highline, ga je naar het hart van het Meatpacking District. Zie het Gansevoort Hotel en loop langs een aantal high-fashion flagship stores en enkele trendy bars.

...
NYC: Eten & historie Chelsea Market, Meatpacking & High Line

4. NYC: Eten & historie Chelsea Market, Meatpacking & High Line

Chelsea Market en de High Line zijn twee van de beste attracties van NYC. Deze voedsel- en geschiedenistour geeft je ongelofelijke inzichten en verhalen, een paar lekkere hapjes en een fantastisch uitzicht op NYC. De gidsen brengen het vermaak en je hoeft niet meer te lunchen. Oorspronkelijk was dit een residentiële buurt, maar al sinds 1840 zijn er markten. Mensen verhuisden in de jaren 1820 naar de huurkazernes in het Meatpacking District om te ontsnappen aan epidemieën die destijds raasden in New York. In 1900 stonden 250 slachthuizen en pakhuizen in de wijk; in de jaren 1930 produceerden die huizen het op twee na grootste volume aan karkasvlees in Amerika. Vijf meatpacking-bedrijven zijn nog steeds actief in de wijk. Maar tegenwoordig vind je er eerder boetieks en bars dan braadvlees, en de wijk ontwikkelt zich nog elke dag. Je eet onderweg een  taco in Japanse stijl, een VIP gebakjesproeverij van Las Delicias Patisserie (glutenvrije en veganistische opties beschikbaar), of een  stuk pizza van Filaga. Haal een donut bij  Doughnuttery en proef hete sauzen met een heuse hot sauce sommelier. Ga even op shopavontuur en krijg een inleiding en tasje bij  Artists & Fleas.

...
New York: High Line en Greenwich Village Combo Tour

5. New York: High Line en Greenwich Village Combo Tour

Combineer een wandeltocht van High Line New York's, gerangschikt een van de Top 10 Plaatsen van vorig jaar bezoeken, met een food tour van Greenwich Village. Begin door te lopen 40 voet boven Manhattan, het ervaren van de buurten van Chelsea en het Meatpacking District ver van het verkeer. Leer hoe deze oude industriële blauwe kraag gebieden een aantal van NYC's meest dure en trendy zijn geworden! De High Line is de thuisbasis van meer dan 225 soorten planten, waardoor het een kleine botanische tuin in de lucht. U zult zien hoe de verlaten spoorlijn het landschap van de westkant van Manhattan heeft getransformeerd, met behoud van een blik in haar industriële verleden. Op de top van de verbazingwekkende verhalen, de High Line is een kunstwerk op zich, met uitzicht op de dynamische wijken en cutting-edge architectuur eromheen. Dan ontdek de ongelooflijke smaak van Greenwich Village, en ontdek hoe het dorp zijn unieke karakter heeft behouden. Vanaf het Nederlands en het Engels koloniale periode, zijn Beat Poet en avant-garde kunst roots, heeft het dorp zich ontwikkeld tot de huidige hotspot van het centrum van Manhattan geworden. Slenter langs grote jazzclubs, pauzeren om lekkernijen uit artisanale chocolatiers proeven. Bezoek onafhankelijke boekhandels met een onmiskenbare bohemian stijl, en bladeren door de fantastische winkels.

...
New York City: privétour van een halve dag met brunch

6. New York City: privétour van een halve dag met brunch

Ontdek Manhattan in stijl aan boord van een luxe limousine en verken de meest iconische plaatsen van de stadsdelen. Nadat je om 9:00 uur door je persoonlijke chauffeur bent opgehaald, ga je genieten van een smakelijke brunch in Cookshop, een modern restaurant in de buurt van de High Line en Chelsea Market. Volg na Brunch wat vrije tijd om High Line Park te bezoeken, een voormalig spoorbaan die een verhoogd lijnpark is geworden. Ga vanaf daar verder met de tour naar Little Italy en Chinatown, twee karakteristieke en beroemde wijken van Manhattan die bekend staan om hun culturele diversificatie. 'S Middags brengt uw chauffeur u naar het Empire State Building, ooit het hoogste gebouw in New York. Stijg op naar de top van het gebouw en geniet van een panoramisch uitzicht over de skyline van de stad. Als u wilt, kunt u ook andere nabijgelegen attracties bezoeken, zoals het Rockefeller Center, de kathedraal van Saint Patrick of Time Square. Om 13:00 uur wordt u teruggebracht naar uw hotel.

...

Sitemap High Line

Wil je alle activiteiten in High Line ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.