High Line
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap High Line

Wil je alle activiteiten in High Line ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over High Line

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 471 beoordelingen

Super geweldig. Maar kijk eens naar de vertrekdata van de bootbeurs, we wisten toen nog niet dat ze slechts eenmaal per dag om 10.30 uur vertrokken, wat we misten. Om je voucher in te wisselen, kun je de ticketagenten in Times Square zien, de Big Bus-klantenservice leek nooit hun exacte locatie te hebben, wat eigenlijk heel vervelend werd. Hoewel de busgidsen vriendelijk genoeg waren om ons een lift te geven om een ticketbon te vinden. * Als je een Empire State-bouwpas hebt, kun je je tickets eigenlijk niet inwisselen bij de agenten. In plaats daarvan moet je hun agent zien bij Madame Tussauds New York, Times Square, in Big Bus lijn 3. Ik wist hier niets van dus het kostte veel van onze tijd in de stad, maar de boekingsdatum maakte hen niet uit, dus we konden de tickets op een andere dag verzilveren, wat cool was omdat we al een hele dag in de bussen hadden doorgebracht.

Beste manier om te zien wat er overal in de stad gebeurt.

Ik kreeg het 3-daagse uptown, midden in de stad, het centrum, 1 uur cruise- en nachtpakket met toegang tot een museum plus 1 uur gratis fietsen rond het park. Zeker de moeite waard om te doen - ik verbleef in Manhattan Time Square. Ik was er 5 dagen, maar tijdens mijn pakketperiode kon ik niet alles terug doen wat ik wilde dus ... Ter info, als je hetzelfde doet en nog een dag wilt "verlengen", ga gewoon naar de Big Bus kantoor en ontvang een upgrade voor $ 20 in plaats van nog een dagkaart te kopen.

Geweldige manier om de stad te zien

Ik kwam op zaterdagmiddag 13 juli bij de Big Bus @ M&M-winkel. Gids Gavin was geweldig, de toppen. Veel interessante details geleerd over NYC. Zijn kennis van elke hoek was echt indrukwekkend. Toen, ramp, de bus kapot ging en nadat hij ons alle informatie over de Staten Island Ferry had gegeven, veranderden we van bus en verloren onze geweldige gids. Zou deze rondleidingen aanraden. Zie alles zonder te lopen!

Geweldige tour met een fantastische gids (Darren??) Kan de historie van de stad met heel veel humor vertellen. Wij hebben er van genoten!

We gebruiken de grote bus en stoppen onderweg bij verschillende haltes om de bezienswaardigheden beter te leren kennen.