Datums kiezen

Ontdek het beste van
Hilton Head Island

Onze aanbevelingen voor Hilton Head Island

Hilton Head Island: boottocht met gids om dolfijnen te spotten

1. Hilton Head Island: boottocht met gids om dolfijnen te spotten

Geniet van de schoonheid van Hilton Head vanuit het perspectief van het water tijdens een volledig vertelde boottocht. Geniet van close-up ontmoetingen met dolfijnen en kom meer te weten over hun gewoonten, eetpatronen en meer met een lokale gids. Terwijl je de waterwegen van het eiland verkent, leer je over de geschiedenis van het gebied en de omliggende eilanden uit de vertelling van je gids. Hoor over oesters, spartinagras, getijden, modderige modder en meer. Let niet alleen op dolfijnen, maar ook op andere dieren in het wild, waaronder pelikanen, visarenden, pijlstaartroggen, reigers, schildpadden en meer die je onderweg kunt zien.

Hilton Head Eiland: Dolfijn cruise bij zonsondergang

2. Hilton Head Eiland: Dolfijn cruise bij zonsondergang

Ontdek de ongelooflijke natuur van Hilton Head Island met een cruise om dolfijnen te spotten bij zonsondergang. Zoek naar Atlantische tuimelaars in open water voordat je naar de zonsondergang op het eiland Daufuskie gaat kijken. Vaar naar de open oceaan op zoek naar Atlantische tuimelaars tijdens een geweldige rondvaart. Het spotten van dolfijnen is gegarandeerd tijdens deze cruise. Nadat je deze dieren in open water hebt gezien, reis je naar Daufuskie Island en omhoog Bull Creek naar Dolphin Hole om de ondergaande zon te zien. Bewonder het ongelooflijke landschap van zoute estuaria bij zonsondergang. Luister naar live commentaar van je deskundige kapitein en stel de bemanning al je vragen. Bier, wijn, snacks en drankjes zijn gedurende de hele reis te koop.

Hilton Head Eiland: Dinner Cruise bij zonsondergang

3. Hilton Head Eiland: Dinner Cruise bij zonsondergang

Menu Voorgerecht: - Heirloom tomaten panzanella salade Keuze uit 1 voorgerecht:- Vis: zwartgeblakerde mahi-mahi - Kip: geroosterde kipfilet - Varkensvlees: berbere gekruide varkenslende - Vegetarisch/vegan: verse pasta primavera Dessert: - Key lime pie of kruimelloze chocoladetaart

Hilton Head Island: dolfijncruise en natuurtour

4. Hilton Head Island: dolfijncruise en natuurtour

Vaar op een cruise met 14 passagiers in de omliggende wateren van Hilton Head Island en ontmoet tuimelaars en andere kustsoorten zoals visarenden, zilverreigers, pelikanen, Amerikaanse zeearenden, een verscheidenheid aan kustvogels en meer. Krijg een schilderachtig uitzicht op Broad Creek en bewonder de particuliere woonhuizen in Long Cove, Wexford Lock System en Spanish Wells Plantations. Bekijk beroemde bezienswaardigheden, waaronder dede vuurtoren van Harbour Town, Daufuskie Island, de Atlantische Oceaan, Tybee Island en de Savannah River Bridge.

Hilton Head Island: retourticket voor veerboot naar Savannah

5. Hilton Head Island: retourticket voor veerboot naar Savannah

Vaar over prachtige intracoastale waterwegen van Hilton Head Island naar Savannah met dit express retourticket voor de veerboot. Stap aan boord vanuit het Sea Pines Resort en reis vervolgens naar de stad in een comfortabele boot met airconditioning. Leun achterover en bewonder het uitzicht terwijl u door oude vaargeulen vaart. Geniet van 4 uur in Savannah om de stad te verkennen, voordat je terugkeert naar de veerboot. Profiteer op de terugreis van happy hour-prijzen voor geselecteerde drankjes.

Hilton Head Island: schilderachtige helikoptertour

6. Hilton Head Island: schilderachtige helikoptertour

Bewonder adembenemende uitzichten die alleen per helikopter te zien zijn. Ontdek een scala aan dieren in het wild, van dolfijnen en haaien tot zeeschildpadden en mantaroggen. Zie Hilton Head, Daufuskie, Tybee Island en het centrum van Savannah per vliegtuig. Kies uit 3 opties: Uitzicht op de oceaan – 3 minuten Krijg uitzicht op Folly Field Beach en de Port Royal Sound op een 13 kilometer lange lus rond de noordoostelijke hoek van het eiland. Deze vlucht is bedoeld als een ontdekkingsvlucht om te ervaren hoe het is om in een helikopter te vliegen. Beach Cruiser – 6 minuten Vlieg recht over de zandige oevers van Hilton Head. Vertrek vanaf Hilton Head Airport en ga naar het oosten, langs de drukste stranden van het eiland. Deze tour biedt een geweldig uitzicht op Folly Field Beach, Broad Creek, Port Royal Sound en Shelter Cove. Beach Bum – 10 minuten Een combinatie van de Ocean View en Beach Cruiser-tours, deze tour neemt je mee langs het meest actieve stuk stranden naar Coligny Beach, het populairste strandpark van Hilton Head. Houd het onderwaterleven in de gaten terwijl je laag langs het strand vliegt. Als je je omdraait, begin je hoog in de lucht te klimmen, waardoor je het beste uitzicht op het eiland hebt, samen met Parris Island en Downtown Savannah.

Hilton Head Island: piratencruise op de Black Dagger

7. Hilton Head Island: piratencruise op de Black Dagger

Trakteer uw kleintjes op het avontuur van hun leven aan boord van een piratencruise boordevol activiteiten op Hilton Head Island. Laat je kind zijn gekste fantasieën beleven door met behulp van schmink en tijdelijke tatoeages in een piraat te veranderen. Help een gezonken schat te vinden en versla Stinky Pete. Ga naar de haven om een nieuwe piratennaam te krijgen en leer te praten als een echte piraat. Stap aan boord van de legendarische Black Dagger en vaar uit op zoek naar een schat. Doe mee aan een race om Stinky Pete te vinden, de meest stinkende piraat van het eiland die de schatkaart kent en de sleutel heeft gestolen Zoek Stinky Pete voordat hij als eerste bij de schat komt. Kijk hoe de bemanning de waterkanonnen bemant en Stinky Pete beschiet tot hij de sleutel teruggeeft. Geniet tijdens je reis van zingen en dansen, terwijl je over de oceaan navigeert voordat je terugkeert naar het startpunt.

Hilton Head Eiland: America's Cup Zeilcruise

8. Hilton Head Eiland: America's Cup Zeilcruise

Stap aan boord van een voormalig America's Cup zeiljacht voor een middagcruise. Ontdek wat er nodig is om een racejacht te besturen terwijl je de bemanning helpt, of leun achterover en geniet van de rit. Bekijk de bezienswaardigheden van de Calibogue Sound en leer over de geschiedenis van deze wateren. Houd uw camera gereed terwijl u uitkijkt naar dolfijnen. Drankjes en handelswaar zijn aan boord te koop.

Hilton Head Eiland: Dolfijn Nature Cruise

9. Hilton Head Eiland: Dolfijn Nature Cruise

Maak een rondvaart om de ongelooflijke natuur rond Hilton Head Island en de omliggende waterwegen te verkennen. Hoor over de geschiedenis van het eiland van je deskundige bemanning terwijl je op zoek bent naar Atlantische tuimelaars. Bewonder het kustlandschap terwijl je meer te weten komt over de levenscyclus van deze zoogdieren. Ontdek waarom deze regio de perfecte plek is voor dolfijnen om zich te vestigen. Met gegarandeerde waarnemingen wordt deze tour zeker een hoogtepunt van uw vakantie.

Hilton Head Island: 1,5 uur durende kajaktocht met gids voor kleine groepen

10. Hilton Head Island: 1,5 uur durende kajaktocht met gids voor kleine groepen

Leer meer over de rijke geschiedenis en het diverse ecosysteem van Hilton Head Island van een deskundige gids tijdens deze 1,5 uur durende kajaktocht. Terwijl je door deze ongerepte zoutwater moeraslanden vaart, vertelt je gids je over spartina gras, oesters en andere lokale dieren, terwijl hij al je vragen beantwoordt. Geniet van de gelegenheid om veel inheemse vogelsoorten te observeren, waaronder zilverreigers, reigers, visarenden, bruine pelikanen en zeearenden. Zorg er ook voor dat je uitkijkt naar de geliefde Atlantische tuimelaars die speels rondzwemmen. Profiteer van een kleine groepservaring voor maximaal 10 enkele of tandemkajaks.

Alle activiteiten

43 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Hilton Head Island

Wat zijn de topattracties van Hilton Head Island?

De topattracties van Hilton Head Island zijn:

Andere activiteiten in Hilton Head Island

Wil je alle activiteiten in Hilton Head Island bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.