Kies data
Dingen om te doen

Hiroshima

Hiroshima: De beste dingen die je niet wil missen

Hiroshima: Hiroshima en Miyajima World Heritage Tour

1. Hiroshima: Hiroshima en Miyajima World Heritage Tour

De eerste stop is een rondleiding door het Peace Memorial Park and Museum. Hier leer je de verschrikkingen van de atoombom en hoe de mensen in Hiroshima de tragedie hebben aangepakt. Voel de wind als je naar het observatoriumgebied van de Orizuru-toren gaat. Hier heb je een weids uitzicht over de stad. De Orizuru (papierkraan) wordt beschouwd als een symbool van vrede; leer hoe je er een kunt maken en een wens kunt doen. Op de top van de Orizuru-toren geniet je van een lunch met lokale gerechten. Na de lunch neemt je gids je mee naar de Aorigi-boom, die hoop bracht na de atoombom. Bezoek dan de Atomic Bomb Dome, een UNESCO-werelderfgoed. Leer meer over het Japanse leven en voel de heropleving van de stad. Je neemt dan een veerboot over het water naar Miyajima, waar je de beroemde Torii-poort en Itsukushima-schrijn bezoekt.

Miyajima: privé-riksja-tour naar Itsukushima-schrijn

2. Miyajima: privé-riksja-tour naar Itsukushima-schrijn

Verken Miyajima Island tijdens een spannende riksja-tour onder leiding van een goed geïnformeerde gids. Ontmoet je riksja buiten de Miyajima Ferry Terminal. Vaar door de charmante straten van Miyajima naar het centrum van de stad. Bekijk de herenhuizen en de ouderwetse winkelgalerij. Ga verder langs de waterkant. Geniet van het uitzicht op de grote oranje torii (poort) die in het water voor de Itsukushima-schrijn staat. Selecteer de touroptie van 70 minuten en bezoek de Daishoin-tempel. Van deze 1200 jaar oude tempel wordt gezegd dat het een "power spot" is - een speciale locatie waar bezoekers worden opgeladen met goede energie. Geniet van een fenomenaal uitzicht over Miyajima vanuit de tempel. Selecteer de 130 minuten durende tourstop bij de Senjokaku-schrijn, die werd gebouwd in opdracht van de voormalige Shogun Toyotomi Hideyoshi. Leer meer over de geschiedenis van de tempel en geniet van het uitzicht op zee. Selecteer de optie van 190 minuten en naast de prachtige tempels en heiligdommen die hierboven zijn genoemd, reis je ook langs speciale schilderachtige routes die door parken en langs de kust slingeren. Je tour is aanpasbaar en kan worden aangepast op basis van je interesses en voorkeuren. U kunt ook uw eigen eindpunt kiezen.

Hiroshima: werelderfgoed Sightseeing-bustour met lunch

3. Hiroshima: werelderfgoed Sightseeing-bustour met lunch

Stap 's ochtends in de bus op het station van Hiroshima en ga richting het kasteel van Hiroshima. Ga langs het herbouwde kasteel en laat je inspireren door zijn schoonheid. Aankomst in Hiroshima Peace Memorial Park en bezoek de Atomic Bomb Dome. Verken deze werelderfgoedlocatie na een bezoek aan het Hiroshima Peace Memorial Museum. Loop langs het voormalige Army Clothing Depot en luister naar de achtergrondverhalen uit de audiogids. Als je Hiroshima verlaat op een snelle boot, kun je je vergapen aan de kustlijn van de Seto Inland Sea, de haven van Miyajima en Miyajima. Afhankelijk van het verkeer heb je wat vrije tijd in Miyajima. Geniet van je tijd en bezoek de Itsukushima-schrijn of bekijk de drijvende poort. Als je geluk hebt, kun je er misschien doorheen lopen. Kom dicht bij vriendelijke herten die werden beschouwd als heilige boodschappers van de goden. Je bent 's middags rond 16.30 uur terug op het station van Hiroshima.

Hiroshima Cycling Peace Tour met lokale gids

4. Hiroshima Cycling Peace Tour met lokale gids

In de stad Hiroshima zijn er naast het Peace Memorial Park veel erfgoedlocaties in de buitenwijken, elk met een verhaal dat verband houdt met de atoombom. Terwijl we op de erfgoedsite van het bombardement zijn, zullen we u kennis laten maken met de kracht van de atoombom en de situatie op dat moment. 70 jaar na de oorlog is het verwoeste Hiroshima drastisch nieuw leven ingeblazen en nu kun je het vol groen zien. Je kunt het echt met je eigen ogen ervaren, en fietsen is de beste manier om dat te doen. Onder begeleiding van onze lokale medewerkers, die in de stad zijn opgegroeid, kom en ervaar het echte Hiroshima dat je niet kunt ervaren door middel van foto's en boeken. <Over de route> [11:00 / 15:00] Afspraak [11:05/15:05] Vredesherdenkingspark Wat is het Peace Memorial Park? Leer meer over de herinneringen in de monumenten en de Atomic Bomb Dome en wat er 70 jaar geleden is gebeurd. [11:30/15:30] Sendamachi, Miyukibashi-brug, Kyobashi-rivier, enz. De gids zal je het werkelijke stadsbeeld van Hiroshima laten zien in de buitenwijken, weg van het toeristische gebied. U zult zien dat het prachtige Hiroshima krachtig tot leven is gewekt van de enorme schade door de atoombombardementen terwijl u talloze erfgoedsites van de A-bom bezoekt en luistert naar de afleveringen die in Hiroshima zijn overgeleverd. [13:00/ 17:00] De tour eindigt op het ontmoetingspunt. *U krijgt gegevens van de foto's die op de dag zijn gemaakt. *Als je wilt, kunnen we je ook naar het Atoombommuseum begeleiden. (Extra uur, plus 1.000 yen contante betaling op de dag. Niet mogelijk in combinatie met andere gasten, alleen van 11:00 tot 13:00 uur) *Het tijdschema kan veranderen afhankelijk van de situatie op de dag.

Hiroshima: privé, all-inclusive onderdompeling in eten en cultuur

5. Hiroshima: privé, all-inclusive onderdompeling in eten en cultuur

Duik in het beste van het eten en het informele nachtleven van Hiroshima. Zie hoe de lokale bevolking geniet van een avondje uit in de stad en proef het heerlijke eten in de omgeving. Je zult zeker plezier hebben als je over Hiroshima leert en onderweg een aantal interessante lokale persoonlijkheden ontmoet. Geniet van maximaal drie alcoholische dranken die bij deze tour zijn inbegrepen. Als alternatief zijn er ook niet-alcoholische opties beschikbaar. Maar het belangrijkste evenement is het eten. Geniet van gerecht na gerecht van verrukkingen. Verse zeevruchten, tempura, gegrilde items, gestoomde items, langzaam gestoofde items en meer. Je zult zeker iets nieuws en spannends proberen tijdens dit culinaire avontuur. In de loop van de avond worden er maar liefst tien verschillende gerechten geserveerd. Als je eetbeperkingen of voorkeuren hebt, zal de lokale partner zijn best doen om hieraan tegemoet te komen, dus laat het hen weten. De drie restauranthaltes zullen geheel of gedeeltelijk 'tachinomi' zijn, een plek waar je aan een balie of tafel staat en een praatje maakt, terwijl je ondertussen geniet van kleine schotels eten in tapasstijl. Meestal is er ten minste één halte met zitplaatsen, maar u zult waarschijnlijk minder dan 30 minuten bij elke halte doorbrengen, waardoor de nacht fris en spannend blijft. Tegen het einde van de nacht voel je je een local en ben je ook goed thuis in eten, drinken en het nachtleven.

Hiroshima: toeristenkaart voor 1-3 dagen

6. Hiroshima: toeristenkaart voor 1-3 dagen

Bekijk enkele van de meest iconische locaties in Hiroshima door met deze pas van A naar B te reizen. Ontworpen om aan uw behoeften en interesses te voldoen, u kunt kiezen uit een optie van 1,2 of 3 dagen. Geniet van onbeperkt in- en uitstappen binnen de aangegeven routes. Je kunt het meeste openbaar vervoer in Hiroshima nemen: 1. Tram Alle lijnen van de Hiroshima Electric Railway (Inner-City Line / Miyajima Line) 2. Veerboot Miyajima Matsudai Kisen, JR West Miyajima-veerboot 3. Bua Routeer bussen binnen de routekaart op de achterkant. Hiroshima Electric Railway, Hiroshima Bus, Hiroshima Kotsu, Geiyo Bus, Chugoku JR Bus, HD Nishihiroshima (Bon-Bus) ※ HIROSHIMA Sightseeing Loop Bus, "Hiroshima meipuru ~ pu" is beschikbaar.

Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

7. Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Verbonden blijven met het internet is erg belangrijk in Japan, vooral voor buitenlanders. Je kunt het gebruiken om wijs te worden uit het soms verwarrende openbaar vervoer, onbekende woorden vertalen, of gewoon om in contact te blijven met je vrienden en familie. Met deze handige SIM-kaarten  heb je direct een internetverbinding.  Deze SIM-kaart biedt toegang tot high-speed internet (4G LTE) zonder datalimiet. Het is beschikbaar voor een periode van 8, 16 of 31 dagen. Het werkt op het netwerk van Docomo, Japans grootste provider. De verbinding met deze SIM-kaart dekt 99% van Japan. Het kan worden aangepast om te passen als een nano, micro, of normale SIM-kaart. 

Miyajima: Culturele ervaring in een Kimono

8. Miyajima: Culturele ervaring in een Kimono

Betreed de Tokujuji-tempel en ervaar een traditionele Japanse culturele ervaring, waarbij je je keuze voor een theeceremonie, kalligrafieles of beide combineert, allemaal terwijl je een traditionele Japanse jurk draagt. Tijdens de kalligrafieles leert u over de gebruikte hulpmiddelen en hoe u de lijnen kunt trekken met stapsgewijze instructies. Je hebt genoeg tijd om een of meer van de Kanji, Chinese karakters, te oefenen. Terwijl je oefent, maakt je instructeur een voorbeeld van je naam. Nadat u de Kanji hebt geoefend, oefent u hoe u uw naam in het Japans kunt tekenen, hetzij in Hiragana of Katakana. Selecteer het beste van je werk en onderteken het en stempel het. Het wordt in een cilinder geplaatst om mee naar huis te nemen. De theeceremonie bestaat uit 5 stappen. Eerst zal de theemeester het gereedschap inbrengen. Daarna zullen ze het gereedschap zuiveren, de thee zetten, het gereedschap schoonmaken en alles terugbrengen naar de Mizuya, achtertuin. Geniet van snoep en matcha-thee. Leer hoe je de thee op de juiste manier drinkt en hoe je de thee zet. Maak een wandeling in de prachtige Japanse tuin en laat foto's maken.

Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

9. Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Met onbeperkt wifi-data maak je onderweg gebruik van Maps, Facebook, Twitter, Skype en kun je YouTube-video's bekijken en meer. Ga gewoon naar de balie van Haneda Airport op de 2e/3e verdieping van de aankomsthal en je kunt het internet gaan gebruiken, zodra je bent geland. Openingstijden:  06:30 - 23:45 uur, 2e verdieping balie NINJA WIFI De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

Hiroshima Vind ik leuk Lokale: Aangepaste Rondleiding

10. Hiroshima Vind ik leuk Lokale: Aangepaste Rondleiding

Verken de stad met een vriendelijke lokale die passievol is over zijn / haar stad en graag alle tips en trucs delen die u zullen helpen om uw reis optimaal te benutten. Ontmoet waar je verblijft om vertrouwd te raken met de buurt, vind je de beste plek om te eten en boodschappen te kopen, de makkelijkste manieren om rond te komen en de verborgen juweeltjes die je misschien zou hebben gemist. Aan het eind van de tour voelt u zich meer comfortabel in het navigeren van de stad en er zeker van dat u alle informatie heeft die u nodig heeft om het beste uit uw verblijf te kunnen genieten. Zodra we uw boeking ontvangen hebben, contacteert de leverancier alle details voor de rondleiding: vergaderplaats en tijd, taal en contactgegevens, en u ook vragen stellen om u beter te leren kennen. Zij zullen de juiste plaats voor u afhalen op basis van uw belangen. Elke tour is volledig aangepast, zodat u de ontmoetingsplaats, starttijd en lengte kunt kiezen die u de voorkeur geeft (minimum: 2 uur). Tijdens de wandeltocht heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer of taxi de stad te vervoeren (op uw kosten). De lokale gidsen (Lokafyers) zijn locals die gepassioneerd zijn over hun stad en graag reizigers ontmoeten en delen wat zij van hun stad houden. Ze zijn geen professionele gidsen en doen deze rondleidingen af en toe, wat een authentieke en persoonlijke ervaring geeft die alsof je een vriendje om je eigen stad laat zien. Via gesprekken met uw Lokafyer leer je hoe het in Hiroshima leeft, leer over culturele verschillen, lokale evenementen en politiek en leer elkaar ook op een persoonlijk niveau leren kennen. Met deze ervaring gaat u niet alleen door de stad, u maakt deel uit van het.

Sitemap Hiroshima

Wil je alle activiteiten in Hiroshima ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hiroshima

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 239 beoordelingen

WiFi-router wachtte op ons bij onze aankomst in het hotel (afhaalpunt) en kon het bij ons vertrek bij het vertrek (afleverpunt) achterlaten. Snelle en indrukwekkende communicatie van Vision Inc. die dit in Tokio regelde. Zo'n vlotte transactie en de WiFi-router zelf een mooie grootte om mee te nemen. Het verloor een behoorlijk aantal keren het signaal MAAR we waren meestal op de metro in Tokio en het was gewoon voor een moment dat het meteen weer verbinding maakte met de ondergrondse richtingen die we gebruikten. We hadden alleen een probleem in het Asakusa-gebied van Tokio om een vreemde reden bij beide gelegenheden. Het was heel goed in het navigeren door heel Tokio naar en inclusief heel Kyoto, enz. Samenvattend: een heel stuk beter dan we dachten dat het zou zijn - betrouwbaar en duurde gemakkelijk de hele dag.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Zeker de moeite waard en ook absoluut noodzakelijk omdat sommigen geen Engels spreken of vaak zelf op kaarten zoeken waar en hoe ze heen gaan

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.

Het was een van de belangrijkste dingen die we hebben gedaan om onze reis de beste ooit te maken !!!