Belevingen in
Historium Brugge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Historium Brugge: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Brugge: ticket Historium Brugge en VR

1. Brugge: ticket Historium Brugge en VR

Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Het Historium - de meest bezochte attractie van Brugge - laat je een stap terug in de tijd zetten. Krijg een glimp van hoe levendig Brugge was in de Gouden Eeuw op verschillende manieren. In het Historiumverhaal volg je het liefdesverhaal van Jacob, de leerling van Jan van Eyck, terwijl je door deze spectaculaire attractie dwaalt met film, achtergronden en speciale effecten. In de interactieve Historium-tentoonstelling vindt je aanvullende informatie over het middeleeuwse Brugge of ga aan de slag op het maffe familiescircuit. Reis terug naar het jaar 1435 in de Historium Virtual Reality en vaar virtueel de haven van Brugge in! Je zult zien hoe de Waterhalle en de Belfort toren in het verleden keken en over het marktplein kunnen vliegen naar de voormalige St. Donatian's Cathedral. Het is echt een opwindende ervaring.

...
Brugge: ticket Historium Brugge

2. Brugge: ticket Historium Brugge

Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Het Historium - de meest bezochte attractie van Brugge - laat je een stap terug in de tijd zetten. Bezichtig hoe levendig Brugge was in de Gouden Eeuw op verschillende manieren. In het Historiumverhaal volg je het liefdesverhaal van Jacob, de leerling van Jan van Eyck, terwijl je door deze spectaculaire attractie dwaalt met film, achtergronden en speciale effecten. In de interactieve Historium-tentoonstelling vindt je aanvullende informatie over het middeleeuwse Brugge of ga aan de slag op het maffe familiescircuit.

...
Brugge: Belgische bierervaring

3. Brugge: Belgische bierervaring

Ga te voet op weg voor een bierproeverij en leer de geheimen van het bierbrouwproces kennen. Leer onderscheid te maken tussen een ale, pils, triple en een historisch middeleeuws bier genaamd Lambic. Ontdek wat voor bier België beroemd is en de beste chocolaterie van de stad. Ga verder naar andere levendige biertrefpunten, waaronder enkele verborgen juweeltjes die geliefd zijn bij en alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Proef een selectie van traditionele bieren en ambachtelijke bieren, een gedurfde mix van moutige, hoppige, fruitige, roodachtige en kruidige bieren tot zure en drievoudige variëteiten. Trappisten- of Lambiekbieren kunnen verrassend zijn wanneer ze worden gecombineerd met wat chocolade of andere lokale delicatessen om te genieten van de volledige Belgische bier- en eetervaring. Last but not least, ontdek de geheime varianten van een ambachtelijke brouwer en proef meer heerlijke Belgische bieren.

...

Sitemap Historium Brugge

Wil je alle activiteiten in Historium Brugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Historium Brugge

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 137 beoordelingen

Geweldig museum om met kinderen te gaan! Het is vermakelijk, interessant en leerzaam. Al onze 4 kinderen (7, 10, 12, 15) hadden plezier in het museum en er waren geen klassieke museumsituaties (zoals "niet aanraken!" Of iets dergelijks). Verveling kwam nooit op en de kinderen vertelden later aan andere mensen hoe geweldig het was.

Ik was daar met mijn neef, 17 en mijn nichtje 13e. We vonden het erg interessant. Het uitzicht vanaf het balkon over de markt was geweldig. Ik kan het alleen maar aanraden.

De VR is buitengewoon goed samengesteld je waant je echt aanwezig in het verleden. Historium het verhaal boeit en is zeer goed te volgen

Beste Hadden eerst met een gids 3 uur rondgewandeld.toen het verhaal bij u, konden daarom goed volgen Was heel leerrijk

Had ticket Historium met VR genomen. Mijn tienerzoon vond vooral VR sessie het leukst en de ouders ook wel.