Kies data

Historium Brugge

Historium Brugge: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Brugge: ticket Historium Brugge en VR

1. Brugge: ticket Historium Brugge en VR

Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Het Historium - de meest bezochte attractie van Brugge - laat je een stap terug in de tijd zetten. Krijg een glimp van hoe levendig Brugge was in de Gouden Eeuw op verschillende manieren. In het Historiumverhaal volg je het liefdesverhaal van Jacob, de leerling van Jan van Eyck, terwijl je door deze spectaculaire attractie dwaalt met film, achtergronden en speciale effecten. In de interactieve Historium-tentoonstelling vindt je aanvullende informatie over het middeleeuwse Brugge of ga aan de slag op het maffe familiescircuit. Reis terug naar het jaar 1435 in de Historium Virtual Reality en vaar virtueel de haven van Brugge in! Je zult zien hoe de Waterhalle en de Belfort toren in het verleden keken en over het marktplein kunnen vliegen naar de voormalige St. Donatian's Cathedral. Het is echt een opwindende ervaring.

Brugge: Belgische bierervaring

2. Brugge: Belgische bierervaring

Ga te voet op weg voor een bierproeverij en leer de geheimen van het bierbrouwproces kennen. Leer onderscheid te maken tussen een ale, pils, triple en een historisch middeleeuws bier genaamd Lambic. Ontdek wat voor bier België beroemd is en de beste chocolaterie van de stad. Ga verder naar andere levendige biertrefpunten, waaronder enkele verborgen juweeltjes die geliefd zijn bij en alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. Proef een selectie van traditionele bieren en ambachtelijke bieren, een gedurfde mix van moutige, hoppige, fruitige, roodachtige en kruidige bieren tot zure en drievoudige variëteiten. Trappisten- of Lambiekbieren kunnen verrassend zijn wanneer ze worden gecombineerd met wat chocolade of andere lokale delicatessen om te genieten van de volledige Belgische bier- en eetervaring. Last but not least, ontdek de geheime varianten van een ambachtelijke brouwer en proef meer heerlijke Belgische bieren.

Brugge: ticket Historium Brugge

3. Brugge: ticket Historium Brugge

Reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Het Historium - de meest bezochte attractie van Brugge - laat je een stap terug in de tijd zetten. Bezichtig hoe levendig Brugge was in de Gouden Eeuw op verschillende manieren. In het Historiumverhaal volg je het liefdesverhaal van Jacob, de leerling van Jan van Eyck, terwijl je door deze spectaculaire attractie dwaalt met film, achtergronden en speciale effecten. In de interactieve Historium-tentoonstelling vindt je aanvullende informatie over het middeleeuwse Brugge of ga aan de slag op het maffe familiescircuit.

Van Parijs: privérondleiding door Brugge

4. Van Parijs: privérondleiding door Brugge

Geniet van een 12-uur durende privétour door Brugge vanuit Parijs. Profiteer van een privévoertuig met chauffeur tot uw beschikking en een lokale deskundige gids in Brugge gedurende 3 uur. De stad Brugge ligt in het noordwesten van België, ook wel het ''Venetië van het noorden'' genoemd. Je gids laat je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien, te beginnen met het historische centrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Nadat je de oude stad hebt gezien, bezoek je andere plaatsen zoals het Belfort - bekend als een van de beroemdste bezienswaardigheden in België - de Basiliek van het Heilig Bloed en het Groeningemuseum met schilderijen van de beroemdste Vlaamse kunstenaars. Je krijgt ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk te zien, die bekend staat als de hoogste van België. Bezoek een relikwie uit de Middeleeuwen in het Begijnhof. Om de tour af te sluiten, heb je wat tijd om de straten van de stad te bewonderen en de typische gastronomie te proberen voordat je chauffeur je terugbrengt naar Parijs.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Historium Brugge

Wil je alle activiteiten in Historium Brugge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Historium Brugge

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 279 beoordelingen

Echt een interessante rondleiding, we hebben een aantal nieuwe dingen geleerd over Belgisch bier - het is geschiedenis, verschillende soorten en hoe je het kunt combineren met chocolaatjes. De groep was een mooie mix van mensen uit Europa en daarbuiten. Liselot was een geweldige gastheer en we zouden zeker kijken om zoiets nog een keer te doen als we in België zijn. Sterk aanbevelen

Leuk museum, wel erg druk met wachttijden (ivm schoolklassen), 1 balie voor zowel vooraf gekochte kaartjes als bezoekers die nog een toegangskaart moeten kopen.

Het was interessant en op een leuke manier voorgesteld, echt een aanrader als je van geschiedenis houd..

Het was geweldig en de gids deed de tour met zoveel hart en kracht en met zoveel aandacht voor detail.

Je wordt terug gebracht naar de gouden tijd van Brugge. Net levensecht.