Kies data

Hluhluwe-Imfolozipark

Hluhluwe-Imfolozipark: tours & tickets

Hluhluwe-Imfolozipark: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Hluhluwe-Imfolozi: Big 5 Volledige of halve dag safari

1. Hluhluwe-Imfolozi: Big 5 Volledige of halve dag safari

Ervaar de glooiende heuvels van de savanneweiden en een magische Afrikaanse zonsopgang. Leun achterover en ontspan terwijl uw ranger u naar de beste gebieden in het park brengt. Met getrainde ogen en jarenlange ervaring, zal uw ranger ongetwijfeld een aantal prachtige waarnemingen leveren. Leer meer over dit fascinerende park en de ongelooflijke geschiedenis van toen koning Shaka de lagere Umfolozi als zijn eigen jachtgebied gebruikte of hoe het Hluhluwe-Imfolozi-park de neushoorns redde van bijna uitsterven. Het park herbergt niet alleen de Afrikaanse Big 5 (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) maar bevat ook cheeta's, wilde honden en nog veel meer. Geniet van ontbijt en lunch in een van de vele schilderachtige picknickplaatsen in het park. De tour eindigt met een drop-off bij de Nyalazi Gate of anders terug te brengen naar uw accommodatie in St. Lucia.

Durban: Hluhluwe Big 5 Safari met Pro Zeiss-verrekijker

2. Durban: Hluhluwe Big 5 Safari met Pro Zeiss-verrekijker

Bekijk Afrika's beroemde Big 5 van dichtbij tijdens een safaritocht door het Hluhluwe-Imfolozi Park. Ontdek de verschillende kanten van de parken met een ochtend- en een middagrit waarbij je de hoogwaardige Zeiss Terra ED 8x42 verrekijker en meertalige reisgidsen krijgt. Begin vroeg om 5 uur om de dieren in het wild te vangen, vooral roofdieren, op hun meest actieve tijden, namelijk zonsopgang en zonsondergang. Betreed het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve via Nyalazi Gate en verken de Imfolozi-kant van het reservaat tijdens een 3,5 uur durende ochtend gamedrive op ons Hyundai H1-voertuig. Het zuidelijke deel van het reservaat wordt gekenmerkt door zijn vlakke open vlaktes en staat bekend om de waarnemingen van olifanten en neushoorns. Tijd voor een lunch in Hilltop Restaurant (op eigen kosten). Geniet van uw maaltijd terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over het reservaat en test die verrekijker. Na de lunch verken je het noordelijke deel van het reservaat terwijl je je ogen openhoudt voor de zeer bedreigde Afrikaanse wilde honden en grote katten. Breng nog eens 3,5 uur door met het doorkruisen van de Hluhluwe-kant van het reservaat. Rond 16.00 uur beginnen we onze weg terug te vinden naar Durban. Uw safaritocht is in een Hyundai H1-voertuig. Dit is geen open safarivoertuig. Het is een luxe busje met grote ramen. De ramen gaan zo ver open dat u foto's kunt maken met amateur- en professionele camera's. Alle reizigers hebben toegang tot onze hoogwaardige Zeiss Terra ED 8x42 verrekijker en meertalige safarigids, beschikbaar in het Engels, Duits en Frans.

Durban: Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

3. Durban: Hluhluwe Imfolozi Safari & iSimangaliso Tour

Voorheen bekend als het Greater St. Lucia Wetland Park, werd iSimangaliso Wetlands Park uitgeroepen tot het eerste natuurlijke werelderfgoed van Zuid-Afrika (UNESCO) en wordt het beschouwd als het op twee na grootste park van Zuid-Afrika met 280 kilometer aan bijna ongerepte kustlijn en 328.000 hectare aan prachtige landschappen . Het beschermde gebied herbergt een van de grootste populaties nijlpaarden in SA, naar schatting 1.000 krokodillen en een schat aan planten-, vogel- en dierenleven. Dieren in het park zijn leeuwen, Afrikaanse olifanten, luipaarden, zwarte en zuidelijke witte neushoorns en buffels. In de oceaan zijn er walvissen, dolfijnen en zeeschildpadden, waaronder de lederschildpad en de karetschildpad. Na de boottocht reist u naar het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. Je ervaren gids zal je door het park leiden in een gesloten voertuig op zoek naar de diverse dieren in het wild en de Big 5 van Afrika, waaronder de leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn. Het reservaat ligt in het hart van Zululand, waar deze geweldige dieren door de bloeiende savanne zwerven. Opgericht in 1895, is dit het oudste park in Zuid-Afrika en is 98.000 hectare groot. Het park kent een enorme diversiteit aan fauna en flora en wordt gekenmerkt door heuvelachtige topografie. De lijst met dieren in het park is lang en gevarieerd. Hluhluwe, het noordelijke deel van het park, staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels en dieren. Imfolozi Game Reserve ligt in het zuidelijke deel van het park. Tegenwoordig is het Hluhluwe Imfolozi Park wereldberoemd vanwege zijn inspanningen voor het beschermen van witte neushoorns en het Centenary Capture Center, dat verbeterde normen stelt voor het vangen van wild en duurzaam gebruik in Afrika. Je gids stopt bij restaurant Hilltop Camp en geeft je tijd om bij te tanken en te ontspannen. Het restaurant bevindt zich op de top van de heuvel en geeft bezoekers de kans om te genieten van het landschap van de camping en de omliggende gebieden. Daarna ga je verder met je safari voordat je het park verlaat naar Durban.

Van Durban: Wildlife Lovers Big 5 Safari at 2 Game Reserves

4. Van Durban: Wildlife Lovers Big 5 Safari at 2 Game Reserves

Ga op de enige tour vanuit Durban die je meeneemt naar een authentiek privé-spelreservaat waar het aantal voertuigen bij waarnemingen beperkt is. Maak 2 verbluffende gamedrives bij 2 reservaten en kom Afrika's prachtige natuur van dichtbij tegen. Profiteer van het inbegrepen ophalen en inleveren van het hotel, evenals gratis gebruik van Zeiss-verrekijkers en meertalige natuur- en natuurgidsen tijdens de tour. Ga vroeg op pad met het ophalen van je hotel rond 5 uur 's nachts, want dieren in het wild, vooral roofdieren, zijn het meest actief rond zonsopgang en zonsondergang. Betreed het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve bij Nyalazi Gate en geniet van een 2,5 uur durende ochtend game drive in een Hyundai H1-voertuig. Let op, dit is geen open safari 4x4, hoewel je die ervaring later op de dag zult krijgen. Hluhluwe-Imfolozi staat bekend om zijn witte neushoorndichtheden - het heeft tenslotte de zuidelijke witte neushoorn gered van uitsterven. Houd uw Carl Zeiss Terra ED 8x42 verrekijker bij de hand, want u weet nooit wat er om de hoek staat. Stop na je rit voor de lunch in Hilltop Camp voor een stevige maaltijd met een prachtig uitzicht. Lunch is op eigen kosten. Vervolgens is het tijd om een van de belangrijkste privé-wildreservaten van KwaZulu Natal te bezoeken: Manyoni Private Game Reserve. Dit reservaat staat alleen reizigers toe die in een van hun luxe lodges verblijven om het park te doorkruisen, tenzij u natuurlijk met de lokale partner bent. Maak kennis met Manyoni's meest ervaren ranger en spring in een authentieke open safari 4x4. Begin dan aan een 4-uur durende gamedrive door deze ongerepte wildernis terwijl je de iconische Big 5 van Afrika en alles daar tussenin opspoort. Je ranger is gepassioneerd door de Afrikaanse bush en zal je helpen het ecosysteem en de flora en fauna te begrijpen. Omdat Manyoni een privé-wildreservaat is in plaats van een nationaal park, kan je ervaren ranger off-road gaan en je meer intieme waarnemingen van groot wild brengen. Verlaat het reservaat om 16.00 uur voor terugkeer naar Durban.

Van Durban: Hluhluwe-Imfolozi Overnachtingssafari met transfer

5. Van Durban: Hluhluwe-Imfolozi Overnachtingssafari met transfer

Waar je ook bent in het Zulu-koninkrijk, je bent niet meer dan 3 uur verwijderd van de iconische Big 5 van Afrika. Dat is waar we naartoe gaan, maar niet voordat we een paar ervaringsgerichte stops hebben gemaakt. De komende 2 dagen staan niet alleen in het teken van landcruisers en gamedrives, het gaat ook over de enorme diversiteit van de natuur. Maak de reis naar het noorden naar de enige stad in Zuid-Afrika die volledig wordt omringd door water - St. Lucia. Wist je dat nijlpaarden hier door de straten zwerven? Spring aan boord van je steiger voor een ontspannen en vaak verrassende cruise door het estuarium - de thuisbasis van verschillende pods nijlpaarden en een flink aantal krokodillen. Na een stevige lunch rijdt u verder naar het noorden naar een exclusief privé-wildreservaat dat bekend staat om hun baanbrekende natuurbehoud en lonende safari's. Begin aan een gamedrive van 3 uur in de late namiddag met de nadruk op grote katten. Duimen. Helder en vroeg de volgende dag zal uw gids u meenemen naar het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve [de op één na oudste ter wereld]. Geniet van een 6 uur durende gamedrive met het volgen van de iconische Big 5 dieren van Afrika + andere soorten zoals giraffen, cheeta's, wilde honden en meer. Geniet van de lunch voordat je terugkeert naar Durban.

Hluhluwe-Imfolozi & Emdoneni Wild Cat Project Tour

6. Hluhluwe-Imfolozi & Emdoneni Wild Cat Project Tour

De tour vertrekt vanuit Durban en loopt langs de kust naar het noorden van KwaZulu-Natal. Je arriveert 2,5 uur na vertrek uit Durban bij de Hluhluwe-Imfolozi poort. Je ervaren gids zal je rondleiden in het park op zoek naar de diverse dieren in het wild en Big 5. Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve ligt in het hart van Zululand, waar de Big 5 van Afrika (leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn) door de bloeiende savanne wandelt . Gevestigd in 1895 is dit het oudste park in Zuid-Afrika en is 98 000 hectare groot. Deze tour is in een gesloten voertuig. Het park bevat een immense diversiteit aan flora en fauna en wordt gekenmerkt door heuvelachtige topografie. De lijst met dieren in het park is lang en divers. Hluhluwe, het noordelijke deel van het park, staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels en dieren. Imfolozi Game Reserve ligt in het zuidelijke gedeelte van het Hluhluwe Imfolozi-park. Tegenwoordig is het Hluhluwe Imfolozi Park wereldberoemd om zijn behoud van witte neushoorns en het Centenary Capture Centre stelt uitzonderlijke normen voor dierenvangst en duurzaam gebruik in Afrika. Je gids stopt voor de lunch in Hilltop Camp (op eigen kosten), waardoor je tijd hebt om te tanken en te ontspannen. Het restaurant bevindt zich op de top van de heuvel en biedt bezoekers de kans om te genieten van het landschap van het kamp en de omliggende gebieden. Na de lunch gaat u verder met uw safari voordat u het park verlaat op weg naar het Wild Cat Sanctuary in Emdoneni. Emdoneni Cat Project biedt een rondleiding door Zuid-Afrika's bedreigde wilde kattensoorten. Het doel van het Emdoneni Cat Project is om te zorgen voor cheetahs, serval cats, Afrikaanse wildcats en caracal (lynx), die wees zijn geworden of gewond zijn geraakt in het wild en zorg en rehabilitatie nodig hebben. Tijdens de rondleiding naar het kattenproject kunnen bezoekers enkele van deze bedreigde kattensoorten in Zuid-Afrika zien. Na de tour start je de reis van twee uur terug naar Durban voor een drop-off.

Sitemap Hluhluwe-Imfolozipark

Wil je alle activiteiten in Hluhluwe-Imfolozipark ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.