HMY Britannia
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Edinburgh

Bekijk alle 211 tickets en tours

Wat anderen zeggen over HMY Britannia

Gemiddelde beoordeling
4.8 / 5
gebaseerd op 3.562 beoordelingen

De verschillende rondritten geven een mooi overzicht van Edinburgh.

Dankzij de verschillende rondritten die er aangeboden worden, hebben wij een mooi overzicht gekregen van het prachtige Edinburgh. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn in de rondritten opgenomen. De rondritten waarbij een gids aanwezig is, zijn echt schitterend. Alle personeelsleden zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Edinburgh: ticket hop on, hop off-bussen met 3 stadsroutes Beoordeeld door

Mooi verzorgde bussen en bezienswaardige toeren doorheen de stad

De 3 omlopen die we met de bussen gedaan hebben waren optimaal om een algemene kennis te krijgen van de stad. De gids of oortjes op de bussen gaven een zeer goede begeleiding over de bezienswaardigheden en geschiedenis van de stad. Zeker een aanrader

Prachtig schip, die je gezien moet hebben!

Een goed onderhouden schip. De historie wordt goed weer gegeven. Vooraf reserveren scheelt enorm veel wachttijd. Dus zeker doen. Rondleiding doe je op je gemak. Met een audiotoer in het Nederlands. Duur zeker 2 uur.

Edinburgh: Royal Yacht Britannia ticket & audiogids Beoordeeld door

Prima optie, je kan mee met drie verschillende hop on hop off bussen. Ze rijden regelmatig, altijd een plek, verschillende routes. Zeer vriendelijk personeel.

Stijlvol in stand gehouden, duidelijke informatie.Echt moeite waard om te bezoeken.Warme kleding meenemen , het kan koud zijn op het dek.Neem Buslijn 11

Edinburgh: Royal Yacht Britannia ticket & audiogids Beoordeeld door
Omslagfoto: dargie lynch, CC BY 2.0