Kies data

Ho Chi Minh Mausoleum

Ho Chi Minh Mausoleum: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi Jeep Tours: ETEN & CULTUUR in Vietnam People Army Jeep

1. Hanoi Jeep Tours: ETEN & CULTUUR in Vietnam People Army Jeep

Tour door Hanoi in een vintage GAZ-69, de klassieke legerjeep uit de jaren 50 en 60 tijdens het Sovjettijdperk. Ga op reis door de vele wijken van de stad en leer het Hanoi van vroeger en nu kennen met een privé- of gedeelde gids. Begin met ophalen bij uw hotel of op een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids voordat je op avontuur gaat. Begin met een duik in het doolhof van achterafstraatjes en kleine steegjes om erachter te komen hoe het dagelijkse leven in Hanoi er echt uitziet. Krijg een eerlijk en authentiek inzicht in de goede, slechte en rare kanten van de stad. Rijd vervolgens langs en bezoek de must-see bezienswaardigheden, waaronder het mausoleum van Ho Chi Minh, de eeuwenoude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, de historische treinstraat, de betoverende Franse wijk, de oude wijk, het romantische West Lake en het Hoan Kiem-meer, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Op het laatste deel van je Hanoi Jeep-tour ontsnap je aan de bruisende stad naar de vredige en aantrekkelijke dorpen rond West Lake en Truc Bach Lake. Ervaar uit de eerste hand hoe dergelijke contrasterende levensstijlen naast elkaar kunnen bestaan tussen het stadscentrum en de buitenwijken. Vind verborgen rustige plekjes voorbij de duizenden wolkenkrabbers. Onderweg stop je bij lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes om te genieten van de lekkerste gerechten die Hanoi te bieden heeft. Proef authentieke gerechten met geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Hanoi: stadstour met hoogtepunten in de ochtend of middag

2. Hanoi: stadstour met hoogtepunten in de ochtend of middag

Verken Hanoi en bekijk de hoogtepunten tijdens een stadstour in de ochtend of middag met een busje. Bekijk de Tempel van de Literatuur, het Ho Chi Minh-complex, de Tran Quoc-pagode en meer. Geniet onderweg van vers fruit. Begin je tour in het operagebouw van Hanoi in de Franse wijk en bewonder een van de belangrijkste architectonische bezienswaardigheden van de stad. Ga dan naar de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam gebouwd in de 10e eeuw onder de Ly-dynastie en sterk beïnvloed door het confucianisme. Baan je een weg naar het Ho Chi Minh-complex, een belangrijke plaats voor de Vietnamezen. Het complex is een autovrij gebied vol botanische tuinen, monumenten, gedenktekens en pagodes. Stop buiten het Ba Dinh-plein en neem een kijkje buiten het mausoleum, en ga dan verder met het verkennen van de One Pillar Pagoda. Ga naar de Tran Quoc-pagode, een van de oudste pagodes in Hanoi, voordat je je tour in de St. Joseph-kathedraal afsluit om meer te weten te komen over religie in Vietnam. De kerk was een van de eerste gebouwen die door de Franse koloniale regering in Indochina werd gebouwd toen het in december 1886 werd geopend.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

3. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

In de ochtend: 8.00 uur: de bus met de gids haalt je op bij je hotel in de oude wijk en brengt je vervolgens naar het Ho Chi Minh-complex, dat het Mausoleum van Ho Chi Minh omvat - de laatste rustplaats van de geliefde nationale held, oom Ho - en het paalhuis van president Ho Chi Minh waar hij van 1958 tot 1969 af en toe woonde. 9.30 uur: bezoek de One Pillar Pagoda, wat eigenlijk een groep bouwwerken is die samen een pagode vormen die over het water is gebouwd in het midden van een vierkant meer. Daarna heb je de kans om de Tran Quoc-pagode aan de oever van het westelijke meer te verkennen. Van daaruit gaat het naar de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam en gewijd aan Confucius. 12.30 uur: lunch in het restaurant in de oude wijk. Bezoek daarna het Hoan Kiem-meer - het hart en de ziel van Hanoi. In de middag: - OPTIE 1: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag Stop bij museum voor etnologie. Dit fantastische museum toont de diepte van de Vietnamese culturele diversiteit met een verbazingwekkende verzameling van 15.000 voorwerpen verzameld uit heel Vietnam. Kaarten, displays en diorama's zijn gelabeld in het Vietnamees, Frans en Engels. Displays tonen een typische dorpsmarkt, het maken van komische hoeden en een Tay-sjamanistische ceremonie; video's laten het echte werk zien. Je kunt ook een traditioneel Black Thai-huis bekijken dat in het museum is gereconstrueerd. Er is ook een centrum voor onderzoek en natuurbehoud waar wetenschappers van over de hele wereld traditionele Vietnamese culturen bestuderen. Neem een pauze om te genieten van een waterpoppenshow die een geliefde traditionele Vietnamese kunstvorm laat zien. Ontdek later zelf de oude wijk of neem een taxi terug naar uw hotel. - OPTIE 2: maandag Vertrek naar het keramiekdorp Bat Trang dat ongeveer 20 kilometer (ongeveer 12 mijl) verwijderd is van Ha Noi, dit is een aardewerkdorp met een historische ontwikkeling van een halve milleary. 15.30 - 16.00 uur: neem de auto en kom terug in de oude wijk voor de waterpoppenshow. Neem een pauze om te genieten van een waterpoppenshow die een geliefde traditionele Vietnamese kunstvorm laat zien. Ontdek later zelf de oude wijk of neem een taxi terug naar uw hotel. Sluit een onvergetelijke volledige dag af in Hanoi Sightseeing!

Private Halve dag Hanoi City Tour: Mausoleum, tempel en pagode

4. Private Halve dag Hanoi City Tour: Mausoleum, tempel en pagode

Ochtendtour De gids haalt je op bij je hotel in de oude wijk en neemt je mee naar het Ho Chi Minh-complex, dat voor veel Vietnamezen een belangrijk bedevaartsoord is. Een autovrij gebied van botanische tuinen, monumenten, gedenktekens en pagodes, het is meestal vol met groepen Vietnamezen die van heinde en verre komen om hun respect te betuigen aan 'Uncle Ho'. In het complex bevinden zich het mausoleum van Ho Chi Minh, het Stilt House van Ho Chi Minh en het presidentieel paleis en de pagode met één pilaar. De volgende stop is de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 10e eeuw onder de Ly-dynastie en sterk beïnvloed door het confucianisme. Dan, aan het Hoan Kiem-meer, heb je de tijd om wat foto's te maken voordat je deelneemt aan een autorit van 30 minuten of een fietstocht van 30 minuten rond de oude wijk om het opwindende lokale dagelijkse leven te ervaren. Een kopje koffie wordt na geserveerd. Middagtour De gids haalt je op bij je hotel in de oude wijk. De tour neemt je mee naar enkele beroemde hoogtepunten en bestemmingen in Hanoi, zoals het Ho Chi Minh Mausoleum, het Ho Chi Minh-huis op Stelten en de Tempel van de Literatuur. Na een rustpauze met een kop koffie in de verborgen koffiewinkel, gaat de tour verder met: (Kies een van de onderstaande opties) - Optie 1: een autorit van 30 minuten rond de oude wijk om het lokale leven te ervaren. - Optie 2: een cyclo-tour van 30 minuten rond de oude wijk om het lokale leven te ervaren. - Optie 3: geniet van een traditionele waterpoppenshow om meer te weten te komen over het oude lokale leven en de Vietnamese cultuur. Aan het eind zet de auto je af bij je hotel.

Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

5. Hanoi Old Quarter & Red River Delta-fietstocht

Ontdek de oude wijk van Hanoi en de Red River Delta 1/2 dag fietsen (Ochtendtocht van 8.00 uur tot 12.00 uur – Middagtour van 13.30 uur tot 17.30 uur Ontmoet om 7:50 of 13:15 op ons kantoor op 20 Hang Muoi Street met een korte introductie van de reis en veiligheidsinstructies over hoe je veilig door Hanoi kunt navigeren op een fiets, we gaan op weg naar de beroemde Street Murals, langs de Treinstraat. De reis begint. Tijdens deze fietstocht nemen we je bovendien mee door de meest interessante delen en markten van de oude wijk en gaan we verder richting het Ho Chi Minh Mausoleum-gebied waar we smalle autovrije steegjes naar verborgen achtertuinen zullen nemen, zodat je een echt gevoel kunt krijgen hoe het leven hier al eeuwen is. Fiets door prachtige met bomen omzoomde straten en adem de frisse lucht in rond het West Lake-gebied, de Tran Quoc-pagode en het Truc Bach-meer. Ervaar hoe rustig en vredig het is op slechts 5 minuten van de bruisende oude wijk van Hanoi wanneer we over smalle wegen fietsen door indrukwekkende bananenplantages en moestuinen op Banana Island die de vruchtbare gronden van de Red River Delta bedekken. De lawaaierige stad lijkt ineens heel ver weg… Rond de reis af terwijl u terug fietst door de oude wijk. (Als u wilt lunchen met speciaal eten, kunt u rechtstreeks bij ons boeken met een prijs van $ 10 - $ 20 USD / persoon met veel opties als Bun Cha - Gebarbecued varkensvlees met noedels, verse loempia's, traditionele Vietnamese lunch.. .)

Hanoi City: hele dag charmante culturele tour

6. Hanoi City: hele dag charmante culturele tour

Je gedeelde of privétour begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel voordat je naar het historische complex van Ba Dinh gaat. Je bezoekt het Ba Dinh-plein, waar de voormalige president Ho Chi Minh op 2 september 1945 de onafhankelijkheidsverklaring van Vietnam voorlas. Je bezoekt het mausoleum en de pagode met één pilaar van Ho Chi Minh, een monument dat je gezien moet hebben in Ha Noi. De One-Pillar Pagoda is een oude boeddhistische pagode die wordt ondersteund door slechts één pilaar en lijkt op een lotusbloem. Je bezoekt ook Van Mieu en Quoc Tu Giam (Tempel van Literatuur), de eerste keizerlijke school in Vietnam. De lunch wordt later geserveerd in een lokaal restaurant, waarna u een bezoek brengt aan het Women's Museum (dat wordt vermeld in de top 25 van Azië-musea (gesloten op maandag). Het museum eert Vietnamese vrouwen door de geschiedenis heen, en toont tentoonstellingen van de Tentoonstellingen zijn onder meer: "Vrouwen en etniciteit", "Vrouwen en de nationale strijd", "Vietnam Women's Association and Feminism", "Vrouwen en traditionele kostuums" en "Culturele eigenschappen van vrouwen uitgedrukt door middel van handwerk". Na het museum maakt u een cyclo (fietstaxi) door de "de 36 kronkelende straten" van de historische oude wijk van Ha Noi en bezoekt u de Tran Quoc-pagode en de Quan Thanh-tempel. Aan het einde van uw culturele ervaring keert u terug naar uw vertrekpunt.

Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

7. Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

Geniet van een dagtour door Hanoi met een privégids en krijg inzicht van de lokale bevolking in de mythologie, tradities en gebruiken van Vietnam. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken zoals de huizen van de oude wijk. Nadat je door je gids en chauffeur bij je hotel bent opgehaald, ga je naar het Ho Chi Minh-complex om het hart van Viernam te ontdekken in het Mausoleum van "Uncle Ho's". Voor het mausoleum staan 79 cycadbomen, die de 79 levensbronnen van Ho Chi Minh symboliseren, terwijl 2 bamboestranden in de wind fluiten om de voormalige president en vader van de natie te herdenken. Bekijk het nabijgelegen huis op palen en de schilderachtige pagode met één pilaar, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Ga verder naar de taoïstische Quan Thanh-tempel, een van de vier heilige tempels van Hanoi. Reis per eco-auto (optioneel) naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Verken 's middags de levendige oostelijke sector van Hanoi, inclusief het Museum of History, het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en de Huc-brug. Reis per eco-auto naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Sluit af met een unieke waterpoppenshow en ervaar een kunstvorm die honderden jaren geleden door Vietnamese boeren is bedacht.

Half-Day Hanoi Foodie Tour door Motorbike

8. Half-Day Hanoi Foodie Tour door Motorbike

De gids haalt je 's ochtends op bij je hotel. Begin je tour door de oude wijk van Hanoi en het Hoan Kiem-meer, bekijk de beroemde oude gebouwen van dichtbij en voel de sfeer van de lokale mensen die zaken doen. Bezoek de St. Joseph-kathedraal en het grote operagebouw van Hanoi. Daarna arriveer je bij het Ho Chi Minh Mausoleum, waar je te voet een rondleiding krijgt met een professionele gids om je door de geschiedenis te vertellen en al je vragen te beantwoorden. Rijd daarna door de stad, buiten de oude wijk, waar de meeste toeristen niet komen, langs enkele van de majestueuze, historische gebouwen aan de rand van West Lake. En mag zeker de Tran Quoc Pagoda niet missen, de oudste pagode van Hanoi. Hierna rijd je rond West Lake, langs enkele van de duurste onroerend goed in Vietnam, met een aantal korte stops voor fotomomenten. Stop voor de lunch. Geniet van een lunch in een authentieke Vietnamese lokale voedselwinkel. Na de lunch word je meegenomen naar een berucht koffietentje waar ze onze Vietnamese traditionele eierkoffie maken. Neem een slok en de smaak zal je meenemen. Einde van de tour brengt de gids je naar je hotel

Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

9. Hanoi 4,5 uur durende stadstour door Vespa Tour

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en de manier van leven van Hanoi op deze leuke Vespa-tour door de stad. Reizen met een Vespa geeft je een unieke en opwindende smaak van Hanoi, waarbij je het verleden, het heden en de toekomst ervaart. Uw Vespa-gids zal u naar de must-see bezienswaardigheden leiden, weg van de toeristische gebieden die alleen een echte inheemse Hanoiaan zou weten. Enkele van de plaatsen in de tour zijn de stadspoort, de Long Bien-brug, het Westmeer, de Tay Ho-tempel en de Van Nien-pagode. Geniet van een authentieke lokale lunch in een speciaal restaurant en ga verder met uw bezoek aan het Ngu Hiep-meer, waar zich een B-52 bommenwerperwrak bevindt, het Ho Chi Minh Mausoleum - een 1000-jaar oude citadel en tenslotte de Franse wijk.

Hanoi Highlights: Full-Day Small Group City Tour met lunch

10. Hanoi Highlights: Full-Day Small Group City Tour met lunch

Geniet van een volledige dag tour van Hanoi met gids en krijgen een lokale inzicht in Vietnam mythologie, tradities en gewoonten. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken, zoals de huizen van de oude wijk. Naar aanleiding van een pick-up bij uw hotel door uw gids en chauffeur, ga naar het Ho Chi Minh Complex naar het hart van Viernam ontdekken in 'Uncle Ho's "Mausoleum. Staande voor het mausoleum zijn 79 cycad bomen, het symbool van Ho Chi Minh 79 bronnen van het leven, terwijl 2 bamboe ranges fluiten in de wind om de voormalige president en Vader van de Natie te herdenken. Zie het nabijgelegen huis-op-stelten en schilderachtige One-Pillar Pagoda, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Blijf de Enthnology Museum - een openbaar museum de tentoonstelling van de etnische groepen van Vietnam. De missie van het museum is het wetenschappelijk onderzoek, de verzameling, de documentatie, conservering, tentoonstelling en het behoud van de culturele en historische erfgoed van verschillende etnische groepen van de natie Volgende bezoek zou de Galary van Lacque Paiting Collection zijn. Het beste van het handwerk van het noorden van Vietnam. Dan zou je lunchen bij lokale restarant met de diepe aanraking van de kunst van Hanoi Cuisine. U zult dan een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de site van de Vietnamese eerste universiteit dateert uit 1070 en was oorspronkelijk gebouwd als een tempel voor Confucius. Binnenin vind je de steen steles gemonteerd op de ruggen van schildpadden, waarin de namen van de Vietnamese beste geleerden ingeschreven hebben kunnen zien. De tempel wijst op het belang dat de Vietnamese samenleving plaats op het onderwijs, zowel nu als in het verleden. Na de lunch. In de namiddag, verken de levendige oostelijke sector van Hanoi, zoals het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en Huc Bridge. Wandelen rond de oude wijk en mengen met de lokale bevolking als ze gaan over hun hectische leven. Eindigen met een 30-minuten Cyclo Tour rond de Oude Quater van Hanoi naar het beste uitzicht op het leven van Hanoian hebben.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Privétours
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 19

Sitemap Ho Chi Minh Mausoleum

Wil je alle activiteiten in Ho Chi Minh Mausoleum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.