Ho Chi Minhstad Boten & jachten

Ho Chi Minhstad Boten & jachten: Onze meest aanbevolen

Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels & Mekong Delta VIP

1. Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels & Mekong Delta VIP

Deze VIP-dagexcursie brengt je van Ho Chi Minh-stad naar twee populaire attracties, de Cu Chi-tunnels en de Mekong-delta.   7:30 uur - Je wordt met een VIP-auto in je hotel in Ho Chi Minh-stad opgehaald (met stoelen die luxueus zijn ontworpen in een passagierscabine) en ga je naar Cu Chi tunnels, waar je de Vietnam-oorlogsstrijd de VS-strijdkrachten zult leren kennen. 11:30 uur - Je vertrekt naar Mekong Delta en stopt bij een lokaal restaurant op de manier om te genieten van een lunch van de Vietnamese keuken. 13:30 uur - Je komt aan in de Mekong Delta, waar je een roeiboot neemt om langs de kleine grachten onder de bladeren van de kokospalmen langs beide zijden te peddelen. Daarna ga je aan boord van een motorboot en vaar je naar het kokoseiland. Je gaat aan land bij de woning van een lokale familie om daar te smullen van tropisch fruit, honingthee en wijn en om te zien hoe de lokale producten gemaakt worden. De inwoners van het dorp voeren ook een muzikale voorstelling op. 16:00 uur - Geniet van een tijdje wandelen over de landelijke wegen om de lokale bewoners te leren kennen over hun dagelijkse leven. Ontspan in een rustige sfeer, neem dan afscheid en vertrek naar Ho Chi Minh-stad. 06:30 uur tot 18:45 uur. Je komt aan in Ho Chi Minhstad en wordt naar je hotel gebracht.

Vanuit Ho Chi Minh-stad: Mekong Delta & Vinh Trang-pagode

2. Vanuit Ho Chi Minh-stad: Mekong Delta & Vinh Trang-pagode

Ontdek de groene schoonheid van de Mekongdelta tijdens een dagtrip vanuit Ho Chi Minh-stad. Reis in een minibus of bus met airconditioning en ga aan boord van een motorboot voor een tocht langs de eilanden op de rivier de Tien. Geniet van een lokale lunch in een boomgaard en vaar in een roeiboot onder de kokospalmen door op het Bao Dinh-kanaal. Je vertrekt met een minibus of bus vanaf je hotel in Ho Chi Minh-stad naar de Mekongdelta. Passeer de groene rijstvelden voordat je aankomt bij het prachtige landelijke My Tho. Bezoek onderweg de Vinh Trang-pagode, de grootste pagode van de Mekongdelta.  Vaar vervolgens met een gemotoriseerde boot over de rivier de Tien naar Qui (schildpaddeneiland). Bekijk de vissershaven, de botenbouw-werkplaatsen en de eilanden Long, Lan en Phung (draak, feniks en eenhoorn). Loop naar het dorp, waar je een lokale fruittuin kunt bezoeken, en geniet van de tropische vruchten terwijl je luistert naar Zuid-Vietnamese volksmuziek uitgevoerd door eilandbewoners. Doe mee aan de dagelijkse activiteiten van de plaatselijke bevolking en geniet van de sfeer van dit prachtige natuurgebied.  Bezoek het bijenhuis, en maak een foto van de pythons. De lunch wordt geserveerd in het hart van de boomgaard. De boottocht leidt je door het Bao Dinh-kanaal en je komt aan in de provincie Ben Tre - het land van de kokosnoten. Hier zie je een typisch agrarisch model genaamd 'Tuin - Vijver - Kooi', voordat je een winkel waar ze kokossnoep maken bezoekt. Vervolgens vaar je met een roeiboot door de kleine gracht, volledig overdekt door de schaduw van de kokosbomen. Na de boottocht maak je een fietstocht rond het eiland voordat je weer terugkeert naar de bus.

Ho Chi Minhstad: dagtrip Củ Chi-tunnels en Mekongdelta

3. Ho Chi Minhstad: dagtrip Củ Chi-tunnels en Mekongdelta

Om 07:30 uur 's ochtends pikt een luxe minibus je op bij je accommodatie in Ho Chi Minhstad. Je gaat op weg naar het Củ Chi-tunnelnetwerk waar je meer te weten komt over het verzet tegen de Amerikaanse troepen tijdens de Vietnamoorlog. Om 11:30 uur reis je verder naar de Mekongdelta. Onderweg pauzeer je in een lokaal restaurant voor een lekkere Vietnamese lunch. Na de lunch kom je om 13:30 uur aan in de Mekongdelta. Stap in een roeiboot en vaar door het web van riviertjes, onder het bladerdak van de kokospalmen door die beide oevers omzomen. Daarna ga je aan boord van een motorboot en vaar je naar het kokoseiland. Je gaat aan land bij de woning van een lokale familie en wordt daar getrakteerd op tropisch fruit, honingthee en wijn. De dorpelingen laten je ook graag zien hoe ze hun lokale producten maken. En nu je er toch bent, kun je meteen een traditioneel muziekoptreden bijwonen. Om 16:00 uur is er wat tijd om over de landweggetjes te struinen. Zo krijg je een indruk van het dagelijkse leven van de locals. In de serene sfeer kun je goed tot rust komen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen en terug te keren naar Ho Chi Minhstad. Tussen ongeveer 17:45 en 18:15 uur arriveer je in Ho Chi Minhstad en word je naar je accommodatie of het trefpunt gebracht.

Cu Chi tunnels en vip-speedboottocht

4. Cu Chi tunnels en vip-speedboottocht

Maak een boottocht met de Saigon River Express, die een luxe tour naar de Cu Chi tunnels biedt. Profiteer van vijfsterrenservice aan boord van één van de moderne en luxe speedboten. Vergeet tourbussen; deze vertrekt vanuit Ho Chi Minhstad voor een schilderachtige tocht naar Cu Chi van 1,5 uur. Bij aankomst krijg je een privévertoning van een officiële video over de Cu Chi tunnels met commentaar en extra informatie van je Engelssprekende gids. Kom meer te weten over het enorme ondergrondse tunnelcomplex dat gebruikt werd door Vietcong-soldaten tijdens de Vietnamoorlog. Na je bezoek aan de tunnels geniet je van een traditionele Vietnamese maaltijd met lokale specialiteiten, zoals kip met citroengras en gekarameliseerd varkensvlees uit een römertopf. Vegetarische maaltijden en halal-maaltijden zijn op aanvraag ook beschikbaar.

Vanuit Ho Chi Minh: dagtrip Mekong Delta, My Tho & Ben Tre

5. Vanuit Ho Chi Minh: dagtrip Mekong Delta, My Tho & Ben Tre

Je vertrekt om 08:00 uur met minibus of bus vanaf je hotel in Ho Chi Minhstad naar de Mekong Delta. Geniet van een onvergetelijke, 2 uur durende rit naar de Mekong Delta, over de provinciale wegen in de zuidelijke regio van Vietnam. Passeer rijstvelden, ananasplantages, boomgaarden en kleine gehuchten.  Rond 10:00 uur kom je aan in Mỹ Tho, waar je een tocht maakt op een lokale motorboot, langs Dragon Island, Phoenix Island en Turtle Island. Stop bij het beroemde Unicorn Island, bezoek een natuurlijke bijenteeltboerderij en proef honingwijn, rijstwijn en banaanwijn. Maak vervolgens een wandeling door het dorp en vaar over het kokosnootkanaal om het dagelijks leven in de Mekong Delta te bekijken. Vervolg je tocht per motorboot naar de provincie Ben Tre, waar je een werkplaats voor handgemaakt kokosnootsuikergoed bezoekt. Vervolgens vaar je met een kleine motorboot over weelderige, groene kanalen en stop je bij een lokaal Vietnamees restaurant voor een aantal traditionele gerechten. Later geniet je van verschillende soorten tropische vruchten in de boomgaard en luister je naar traditionele muziek. Aan het einde van de tour neemt een lokale boot je weer mee terug naar Mỹ Tho. Van daaruit brengt een bus je weer terug naar Ho Chi Minhstad, waar je rond 16:30-17:00 uur aankomt.

2 daagse tocht Mekong Delta & Drijvende markt van Cai Rang

6. 2 daagse tocht Mekong Delta & Drijvende markt van Cai Rang

Op de eerste dag wordt je om 08:30 uur opgehaald bij je centraal gelegen hotel in  Ho Chi Minh-stad. Je reist vervolgens met de bus naar de stad My Tho. Tijdens deze 1,5 uur durende busrit leer je over de culturen van de lokale bevolking en geniet je van het mooie landschap van groene rijstvelden. Bezoek de pagode Vinh Trang, de grootste pagode in de Mekong Delta. Ga verder naar My Tho en maak een boottocht over de Mekong rivier. Bekijk tijdens je cruise viskooien en drijvende huizen aan de rivier. De boot brengt je naar een kleine gracht, waar je aan de drukke stad kunt ontsnappen. De cruise door het met kokospalmen omzoomde kanaal brengt je naar een kokosnooteiland in Ben Tre. Stap uit, loop rond in het dorp en bezoek een lokale familie om te genieten van tropisch fruit, honingthee en honingwijn en luister naar traditionele Vietnamese muziek, uitgevoerd door de dorpsbewoners. Loop verder over de dorpsweg naar een kokossnoepwinkel om te leren hoe snoep gemaakt wordt en om wat handwerk gemaakt van kokospalmen te zien. Maak een wandeling door het dorp en ontdek veel soorten fruit, bloemen, bomen en lokale huizen. Neem de tijd en maak mooie foto's terwijl je geniet van het  natuurlijke landschap. Ga vervolgens naar een lokaal restaurant en geniet van een Vietnamese lunch in de schaduw van de bomen. Na de lunch heb je vrije tijd om te wandelen of fietsen rond het dorp, daarna reis je met de veerboot en de bus naar Can Tho, het hart van de Mekong Delta. Je overnacht daar in het hotel. Geniet op de 2e dag van een ontbijt  om 06:30 uur en maak vervolgens een ontspannen boottocht om de schilderachtige zijrivieren van de beneden-Mekong rivier te verkennen. Ga daarna naar de Cai Răng drijvende markt, die de levendigste is van de hele regio. Geniet van het prachtige landschap en de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking langs de Mekong-grachten. Vervolgens dwaal je door het dorp, kijk je naar de fruittuinen en bezoek je een rijstmolen en een winkel waar rijstnoedels worden gemaakt. Ga dan terug naar de rivier voor de lunch voordat je  terugreist naar Ho Chi Minh, waar je rond 17:00 uur aankomt met onvergetelijke herinneringen.

Vanuit Ho Chi Minhstad: luxe 1-daagse groepstour Mekongdelta

7. Vanuit Ho Chi Minhstad: luxe 1-daagse groepstour Mekongdelta

Je wordt eerst tussen 07:30 en 08:00 uur opgehaald bij je hotel in Ho Chi Minhstad. Dan reis je met een minibus of bus naar My Tho, een stad die aan de Mekongdelta ligt. Je kunt deelnemen aan een reeks activiteiten waardoor je Vietnam beter leert kennen. Je gaat mee met een paardenkar en kunt de kokosbomen bewonderen die het landschap domineren. Je roeit het kanaal af in een kleine boot en fietst over provincieweggetjes richting de rijstvelden, ananasplantages, moestuinen en kleine dorpjes. Je gaat met een motorboot de machtige Mekongrivier af en ziet het Drakeneiland, Fenikseiland en Schildpaddeneiland. Je pauzeert bij het beroemde Eenhoorneiland en bezoekt er een imkerij. Proef de natuurlijke honing, honingwijn, rijstwijn en bananenwijn. Wandel door het dorp en bezoek daarna een workshop waar je leert hoe je kokossnoepjes kunt maken. Je gaat weer de motorboot in en komt door weelderig groene kanalen. Je pauzeert bij een plaatselijk restaurant waar je kunt genieten van een Vietnamese lunch. Je gaat naar een ander deel van het eiland en kunt onder het genot van traditionele Zuid-Vietnamese muziek tropisch fruit proeven. Als je de optie "Luxe groepsexcursie" kiest, word je na deze heerlijke snack terug naar My Tho gebracht om de Vinh Trang-pagode te bezoeken. Je wordt afgezet bij je hotel nadat de bus je naar Ho Chi Minhstad heeft teruggebracht.

Mekong Delta en drijvende markt 2-daagse kleine groepsreis

8. Mekong Delta en drijvende markt 2-daagse kleine groepsreis

Ontdek hoe het leven is in de Mekong Delta en verken de rivieren per sampanboot. Verblijf in een lokale homestay of hotel in Can Tho en bezoek de grootste drijvende markt in de regio. Dag 1: Ho Chi Minhstad – My Tho – Ben Tre – Can Tho (L/D) Vertrek uit Ho Chi Minh-stad en reis comfortabel met airconditioning naar My Tho om bij aankomst aan boord te gaan van een traditionele sampan. Vaar rond de prachtige Dragon-, Phoenix- en Tortoise-eilanden en stop bij Unicorn Island om over de dorpspaden te lopen en te genieten van tropisch fruit vers uit de boomgaarden. Luister naar authentieke volksmuziek uitgevoerd door de lokale bevolking, bezoek een fruitplantage en begeef je vervolgens per sampan langs het Thoi Son-kanaal. Stop om het familiebedrijf en een bijenboerderij te bezoeken, geniet van honingthee en ga naar een workshop kokossnoep. Fiets 's middags door het dorp Tan Thach en ontmoet de lokale bevolking om het dagelijkse leven in de Mekong Delta te ervaren, of ontspan in een hangmat en geniet van de koele bries. Ga verder naar Can Tho voor uw overnachting in een centraal gelegen hotel. Dag 2: Can Tho – Drijvende markt Cai Rang – Ho Chi Minh-stad (O, L) Ontbijten in Hotel. U kunt een ontspannen boottocht maken om de pittoreske zijrivieren van de Lower Mekong River (Bassac River) te verkennen, en vervolgens de Cai Rang Floating Market bezoeken, de meest levendige drijvende markt in de omgeving. Wandeltocht door de lokale noedelfabriek. Bezoek Munir Ansay Pagoda - Khmer-tempel, beroemd om zijn unieke structuur. Ga vervolgens per boot naar het toeristengebied Con Son, bezoek de fruitplantage en geniet van seizoensfruit. Keer terug naar Ho Chi Minh-stad na de lunch aan het einde van je geweldige ervaring.

Mekong Delta-tour naar Cai Be – Tan Phong Island hele dag

9. Mekong Delta-tour naar Cai Be – Tan Phong Island hele dag

07:30 uur: vertrek naar Cai Be per bus/busje via Trung Luong Expressway. Bij aankomst in Cai Be, maak je een boottocht naar de overgebleven locatie van een gerenommeerde groothandel drijvende markt op de Tien-rivier, vele jaren geleden. Deze site geeft je het recht om iets te weten over de lokale handelsgewoonte die is veranderd door de leeftijd van de moderne samenleving, toen meer landtransport en hoogtechnologische landbouw overal de boventoon voerden. Daar kun je je realiseren hoe divers het gebied is en hoe rijk de boomgaardtuinen zijn, waardoor het de fruitmand is in het lagere deel van de Mekong-rivier. Dwaal door kleine dorpjes waar je de schoonheid van een oud huis zult ontdekken en leer over de inheemse cultuur. Breng een kort bezoek aan een klein familiebedrijf waar de lokale bevolking kokosfudges en knapperige rijstpopcorn maakt. Geniet van heerlijk vers fruit en voel de langzame ritmes van Zuid-Vietnamese volksmuziek - een soort muziek die verweven is met het leven en de cultuur van de Mekong Delta-bevolking. Peddel door kleine kanalen - een opwindende ervaring omdat je rond kunt kijken, tot rust kunt komen en kunt genieten van de geweldige sfeer van de Boven-Mekong Delta. Na aankomst op het eiland Tan Phong kunt u zich bovendien onderdompelen in de rust van de natuur. Tijdens de lunch geniet je niet alleen van heerlijk eten, maar kom je ook dichter bij de lokale bevolking, want het is een kans om Vietnamese specialiteiten te leren bereiden. De maaltijd wordt zelf gekookt en geserveerd in het hart van de plaatselijke tuin. Fiets over het dorpspad door boomgaarden. Ontmoet de lokale eilandbewoners om meer te weten te komen over het lokale dagelijkse leven in de Mekong Delta. Bezoek het oude huis van Ba Kiệt. Maak een boottocht terug naar Cai Be en ontmoet je bus voor de reis terug naar Ho Chi Minh-stad. Beëindig uw reis.

Ho Chi Minh-stad: luxe dinercruise

10. Ho Chi Minh-stad: luxe dinercruise

Ophalen is beschikbaar voor klanten die in hotels in District 1 en 3 verblijven. Alternatief, maak je eigen weg van je hotel naar de haven van Nha Rong en kijk rond voordat je aan boord gaat. Je gids zal wat foto's van je maken in de haven voordat je aan boord gaat en geniet van een heerlijke maaltijd in Saigon-stijl. Geniet van een speciaal diner aan de Saigon-rivier en ervaar de levendige stad vanuit dit ruime drijvende restaurant terwijl je geniet van het uitzicht over de Dragon Harbor. Er is een kans om dingen te ontdekken waarvan u dacht dat u ze niet zou zien tijdens een cruise. Met vrij uitzicht vanaf twee kanten van de boot, kunt u volop genieten van de nachtelijke hemel van Ho Chi Minh City en de bruisende bezienswaardigheden langs de rivier. Geniet tijdens het diner van Zuid-Vietnamese volksmuziek die een heerlijke romantische sfeer creëert in het midden van de Saigon-rivier. Het is echt een onvergetelijke ervaring. Rond 22:00 uur ben je weer terug bij je hotel. Schema: 18:30 uur: instappen in de haven van Nha Rong 19:00 uur: Gasten worden welkom geheten aan boord. Servicediner, muziekuitvoering en dans. 19:45 uur: cruise langs de Saigon-rivier 21.30 uur: gasten worden afgezet bij de haven van Nha Rong

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
43 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Ho Chi Minhstad

Welke topattracties zijn een must-see in Ho Chi Minhstad?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ho Chi Minhstad?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Cu Chi tunnels

Sitemap Ho Chi Minhstad

Wil je alle activiteiten in Ho Chi Minhstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ho Chi Minhstad

Planowaliśmy przyjechać tu na zwiedzanie we własnym zakresie, ale myśleliśmy że z Sajgonu będzie łatwiej się dostać. Postanowiliśmy więc skorzystać z oferty lokalnego biura podróży i to był strzał w dziesiątkę! Zobaczyliśmy i doświadczyliśmy rzeczy do których na pewno sami byśmy nie dotarli. Plantacje kokosów i innych owoców, których nazw niektórych nawet nie słyszałem, degustacje, pływanie mniejszymi i większymi łodziami po rzece i kanałach pośród plantacji i naturalnych tuneli z miejscowej roślinności, węże, krokodyle, ryby, wódka ryżowa, świątynie i cały ten lokalny klimat.. Wiadomo, e duża część z tego zrobiona typowo pod turystów, ale dało się teżczasem zauważyć naturalne życie lokalsów. Na koniec przepyszny obiad. Obawiałem się, podobnie zresztą jak reszta grupy, że będzie to symbiczny poczęstunek, tymczasem objadłem się krewetkami, rybą, ryżem i owocami, że miałem budz brzuch jakrukie. Było warto i nie żałuję że tym razem odstąpiliśmy od naszej zasady "diy"

Koel. We waren met onze gids Niem, zeer attent voor ons. In de ochtend gingen we naar de Cu Chi tunnels, erg goed. In de middag wandel je langs de Mekong en leer je wat over de cultuur van het gebied; al vonden we dit tweede deel wat minder omdat het is voorbereid op "de toerist".

The tour was amazing, we did the cu chi tunnels tour together with the Mekong delta tour. The guide Kang was very energetic, spoke good English and was very enthusiastic. One of the best guides I have ever had. Tour itself was very good as well with a nice lunch

Our guide Betty was very friendly and shared a lot of information about the Mekong delta. Her English was very good, we could understand everything. It was a very nice tour with a lot of delicious foods, fruits, candy.

Ben was a really good and enthousiast guide. We had a great day.