Kies data

Ho Chi Minhstad Extreme sports & adrenaline

Ho Chi Minhstad Extreme sports & adrenaline: Onze meest aanbevolen

Ho Chi Minh-stad privétour per jeep

1. Ho Chi Minh-stad privétour per jeep

Kies uit een ochtend- of middagvertrek om Ho Chi Minh-stad te verkennen vanuit het comfort van een jeep. Bezoek de belangrijkste monumenten van de stad die ooit bekend stond als Saigon om een beter begrip te krijgen van de geschiedenis op locaties zoals het symbolische Herenigingspaleis. Luister naar verhalen over de oorlog in Vietnam en de val van Saigon, waar een tank van het Noord-Vietnamese leger door de poorten crashte van wat destijds de residentie was van de president van de Republiek Vietnam. Ga verder naar het War Remnants Museum, waar wapens, foto's, documenten en andere relikwieën het verhaal vertellen van de oorlogen in Vietnam. Bewonder de kathedraal Notre-Dame en het oude postkantoor om een idee te krijgen van de typische architectuur van Saigon. Wandel door lokale straten zoals Dong Khoi en Nguyen Hue voordat je naar de Ben Thanh-markt gaat, waar je gids je kan helpen met ruilen voor goederen.

Saigon by Night: privérondleiding per jeep en Skybar Drink

2. Saigon by Night: privérondleiding per jeep en Skybar Drink

Geniet van een 3-uur durende after-dinner-tour door Saigon per jeep, te beginnen met een ophaalservice bij je hotel. Bekijk prachtige Franse koloniale monumenten, waaronder het operagebouw, het stadhuis, de Notre Dame en het postkantoor. Bezoek de lokale avondmarkt, waar u kunt stoppen om te winkelen als u dat wilt. Bezoek straten die in het donker tot leven komen in een druk en opwindend deel van de stad. Rijd naar de buitenwijken van de stad en zie een andere kant van Saigon, met een kans om wat frisse lucht in te ademen. Sluit de nacht af in een bar op het dak, met uitzicht op de stad terwijl u geniet van een gratis drankje. De timing van de tour is flexibel. Als je de tour wilt aanpassen, laat het dan van tevoren weten aan de lokale operator.

Saigon: Private Food Tour Discovery & City Tour per Jeep

3. Saigon: Private Food Tour Discovery & City Tour per Jeep

Om 18:00 uur halen je gids en jeepchauffeur je op bij je hotel om je Saigon-tour 's nachts te beginnen. Aankomst in een lokaal restaurant om te genieten van een Banh Xeo, een knapperige, crêpe-achtige specialiteit van Zuid-Vietnam. Vervolg uw nachtelijke stadstour om de meest magnifieke Franse koloniale monumenten van de stad te bewonderen, zoals het operagebouw, het stadhuis, de Notre Dame en het postkantoor. Vervolgens wordt u meegenomen om de favoriete plekken te verkennen waar de lokale bevolking graag 's avonds naartoe gaat voor een diner met vrienden of familieleden. Op deze plek kun je echte gerechten proeven zoals een lokale Vietnamees voor een unieke ervaring. Na het diner wordt het tijd om 's avonds van de frisse lucht te genieten. Je jeeptour neemt je mee door Saigon om het panoramische uitzicht over de stad te bewonderen. De laatste stop van de tour is in een skybar om te genieten van een laatste drankje van de dag. Deze bar op het dak is een perfecte plek om te relaxen met een mooi adembenemend uitzicht op Saigon - een stad van gekte, geluk en plezier. Ga om 22.30 uur terug naar je hotel met jeep om de tour af te maken.

Ho Chi Minh: stadstour per jeep en cruise bij zonsondergang per speedboot

4. Ho Chi Minh: stadstour per jeep en cruise bij zonsondergang per speedboot

Je wordt opgehaald bij je hotel en met een busje naar de pier gebracht, waar je avontuur begint. De tour begint wanneer je in een jeep in militaire stijl springt en de stadstour start, waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden van Saigon bezoekt. Na het onvergetelijke avontuur wordt u overgebracht naar een comfortabele, luxe speedboot om de bruisende, historische stad vanaf het water te observeren. De speedboot brengt je naar een oud deel van Saigon, waar je een mix van architecturale stijlen, een modern stedelijk landschap gecombineerd met historische voorwerpen kunt zien. Je passeert de Nha Rong-werf (het Drakenhuis), gebouwd in 1863 door Franse kolonialisten, waar nu het Ho Chi Minh-museum is gevestigd. Je zult ook de haven van Saigon zien en 's nachts het leven van de inwoners van Saigon observeren. Je bezoekt ook de drijvende tempel Mieu Noi, gebouwd in de 18e eeuw in het midden van de Vam Thuat-rivier, die wordt beschouwd als een van de meest unieke architecturale werken in Vietnam. Eindelijk kom je terug bij de Saigon-pier na de 2 uur durende cruise, waar je wordt teruggebracht naar je hotel.

Private Cu Chi Tunnels en shooting ranger Tour

5. Private Cu Chi Tunnels en shooting ranger Tour

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in District 1, ga je naar de provincie Cu Chi. Je reist langs het Tan Binh-district voordat je aankomt in Cu Chi, met onderweg een stop bij een lakfabriek. De fabriek is een werkplaats van gehandicapten die het slachtoffer waren van Agent Orange Toxic dat tijdens de oorlog werd gebruikt. Terwijl je daar bent, kun je zien hoe ze werken en getuige zijn van de schoonheid van de eindproducten die door hen zijn gemaakt. U krijgt ook de mogelijkheid om hun producten te kopen om hen te helpen zichzelf te onderhouden. Na de fabriek bereikt u de Ben Duoc-tunnels. Het systeem van de tunnels is zo complex dat het vele militaire adviseurs van over de hele wereld verbaasde. Het is een verborgen juweeltje dat tegenwoordig voornamelijk wordt gebruikt voor educatieve doeleinden voor zowel Vietnamese studenten als buitenlanders. Het is door het Ministerie van Cultuur erkend als een Nationaal Cultureel en Historisch Relikwie met ingang van 29 april 1979. Naast de historische monumenten die dienen voor de propaganda en opvoeding van de traditionele revolutie, kunt u bij een bezoek aan de Cu Chi-tunnels een gesimuleerd gebied van Cu Chi bezoeken waar u de architectuur van de huizen kunt ontdekken. Dit geeft je inzicht in het leven van het leger en de mensen van Cu Chi tussen 1961-1972.

Private Jeep Tour Saigon by Night & Cruise Diner met muziek

6. Private Jeep Tour Saigon by Night & Cruise Diner met muziek

Je tour begint met het ophalen door jeep van je hotel, vanwaar je naar de cruiseboot wordt gereden. Onderweg passeert u enkele van de beroemdste Franse koloniale monumenten van Ho Chi Minh - het operagebouw, het stadhuis, de Notre Dame en vele anderen. Dit is een geweldige manier om kennis te maken met deze fascinerende stad. Eenmaal aan boord van je boot, vaar je over de rivier en zie je nog meer hoogtepunten van Ho Chi Minh. Het diner wordt geserveerd terwijl u het uitzicht bewondert en er zal een traditionele muziekshow worden uitgevoerd door een van de beroemdste muzikanten in Vietnam, Duc Dau. Na de cruise wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Cu Chi-tunnels en privéjeeptour door Saigon City

7. Cu Chi-tunnels en privéjeeptour door Saigon City

Je legerjeep en gids zullen je ontmoeten in het hotel en je begint de stadstour door een bezoek te brengen aan het Herenigingspaleis - de voormalige residentie van de president van Zuid-Vietnam en het War Remnant Museum met talloze artefacten, foto's die documenteren en de effecten van de oorlog in het noorden. In het buitengedeelte van het museum worden vliegtuigen, tanks, bommen en helikopters tentoongesteld Nadat je de stad hebt verlaten, rijd je in 2 uur naar de boerderij en het restaurant van Mr. Mushroom. Bezoek de boerderij en hoor over de groenten en kruiden daar. Geniet na de rondleiding door de boerderij van uw maaltijd met verse ingrediënten die zijn geplukt op zijn boerderij. Na de lunch duurt het slechts 15 minuten om naar de Cu Chi-tunnels te rijden. Bekijk bij aankomst een korte introductievideo over land en bezoek vervolgens verschillende mantraps, de overblijfselen van een Amerikaanse tank en talrijke bomkraters. Je kunt de tunnels zelfs zelf verkennen. (Misschien wilt u wapens uit de oorlogstijd uitproberen. Bekijk ze op eigen kosten op de schietbaan). De reis eindigt in uw hotel.

Cu Chi-tunnels door gerestaureerde legerjeep en lunchoptie

8. Cu Chi-tunnels door gerestaureerde legerjeep en lunchoptie

Je legerjeep en gids zullen je ontmoeten in je hotel en je vergezellen op de 2 uur durende rit naar de Cu Chi-tunnels. De Jeep heeft geen glazen deur zodat je de levendige omgeving al rijdend kunt ervaren. Bekijk bij aankomst een korte introductievideo over het land en de mensen van Cu Chi tijdens de oorlog. Bezoek verschillende mantraps, de overblijfselen van een Amerikaanse tank en tal van bomkraters. Als u geweren uit de oorlogstijd wilt uitproberen, kunt u deze op eigen kosten uitproberen op de schietbaan. Verlaat de Cu Chi-tunnels en bezoek Mr. Mushroom's Farm and Restaurant. Breng een bezoek aan de boerderij en kom meer te weten over hoe lokale mensen kruiden en groenten gebruiken voor voedsel en medicijnen. Geniet na de rondleiding door de boerderij van uw maaltijd met verse ingrediënten die zijn geplukt op zijn boerderij. Spring in de jeep en ga terug naar de stad.

Privé jeeptour: Onafhankelijkheidspaleis & FITO-museum

9. Privé jeeptour: Onafhankelijkheidspaleis & FITO-museum

Verken enkele bezienswaardigheden van Saigon per jeep - de jeep past perfect bij het thema van de tour! Eerst bezoekt u het Herenigingspaleis, het voormalige huis en de werkplaats van de president van Zuid-Vietnam tijdens de oorlog in Vietnam. Ga vervolgens naar het FITO Museum om de collectie van 3.000 items van traditionele gereedschappen en oude documenten te bekijken, die de ontwikkeling van traditionele geneeskunde in Vietnam volgen. Je vervolgt de reis in District 5 om het echte dagelijkse leven van de lokale bevolking in een van de oudste delen van Saigon te zien, voordat je weer wordt afgezet bij je hotel.

  • Avonturen
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Combi-aanbiedingen
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Ho Chi Minhstad

Welke topattracties zijn een must-see in Ho Chi Minhstad?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ho Chi Minhstad?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Cu Chi tunnels

Overzicht activiteiten in Ho Chi Minhstad

Wil je alle activiteiten in Ho Chi Minhstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ho Chi Minhstad

Vandaag de Cu Chi tunnels bezocht. Een hele bijzonder ervaring die ik iedereen die naar Vietnam reist kan aanraden. Het bijzondere aan onze tour was de Tourguide Tuan. Inmiddels is hij bijna 75 jaar en vanaf eind jaren 60 is hij zelf 8 jaar lang betrokken geweest bij de Vietnam War! Hij vertelde over zijn ervaringen in de oorlog alsof het gisteren was, erg gedetailleerd en vol passie en emotie. Mede dankzij hem hebben wij een onvergetelijke ervaring gehad!

Onze gids was officier tijdens de oorlog in Vietnam, daarom voegde hij persoonlijke ervaringen toe aan de tour. Het was heel interessant om verhalen te horen van iemand die daar gevochten heeft. We klommen in verschillende tunnelsecties en hij kon ons overal iets over vertellen en ook andere vragen beantwoorden

Today we had a Cu Chi tunnels your with Our guide Vinh. The tour was amazing. Vinh knows so much about Vietnamese history. He told us every detail about the Vietnam war. He is a happy and funny tour guide. We are very happy. Thanks for everything!

Mooie ervaring, heel "sterk" omdat je jezelf onderdompelt en je kunt begrijpen hoe het leven had kunnen zijn in die moeilijke periode...onze gids Vang/Nelson was echt super!

Nice and informative trip. Everything was well arranged. Very satisfied!