Ho Chi Minhstad Tours

Ho Chi Minhstad Tours: Onze meest aanbevolen

Củ Chi tunnels: ochtend- of middagrondleiding

1. Củ Chi tunnels: ochtend- of middagrondleiding

De ochtendrondleiding begint om 08:00 uur en eindigt om 14:30 uur, de middagrondleiding begint om 12:45 uur en eindigt om 18:45 uur. Beide eindigen in Ho Chi Minhstad. Vertrek vanuit Ho Chi Minhstad en ga naar de tunnels van Củ Chi, op slechts 60 kilometer afstand. Củ Chi wordt tegenwoordig gezien als een heldendistrict vanwege de rol die het speelde in de Vietnamoorlog. Het district is legendarisch geworden vanwege het tunnelcomplex van 220 kilometer lang dat er te vinden is en wordt veel bezocht door zowel Vietnamezen als buitenlanders. In de vredige landelijke omgeving vol rijstvelden zijn eenden en waterbuffels te vinden die in de rivieren langs de weg zwemmen. Je zult het vast moeilijk vinden om je de verwoestingen en de schade voor te stellen die het hele gebied opliep door bombardementen en mijnen toen Củ Chi een 'Free Target Zone' was. De overblijfselen van Củ Chi zijn het bewijs van de hevige strijd die er plaatsvond. Ook heb je de kans om met een AK-47 te schieten. Aan het einde van de tour neemt de bus je weer mee terug naar Ho Chi Minhstad. Selecteer de "Zonsondergangstour"-optie om je avond af te sluiten met een 30 minuten lange tocht over de rivier, onder het genoet vann eenn gratis cocktail.

Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels & Mekong Delta VIP

2. Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels & Mekong Delta VIP

Deze VIP-dagexcursie brengt je van Ho Chi Minh-stad naar twee populaire attracties, de Cu Chi-tunnels en de Mekong-delta.   7:30 uur - Je wordt met een VIP-auto in je hotel in Ho Chi Minh-stad opgehaald (met stoelen die luxueus zijn ontworpen in een passagierscabine) en ga je naar Cu Chi tunnels, waar je de Vietnam-oorlogsstrijd de VS-strijdkrachten zult leren kennen. 11:30 uur - Je vertrekt naar Mekong Delta en stopt bij een lokaal restaurant op de manier om te genieten van een lunch van de Vietnamese keuken. 13:30 uur - Je komt aan in de Mekong Delta, waar je een roeiboot neemt om langs de kleine grachten onder de bladeren van de kokospalmen langs beide zijden te peddelen. Daarna ga je aan boord van een motorboot en vaar je naar het kokoseiland. Je gaat aan land bij de woning van een lokale familie om daar te smullen van tropisch fruit, honingthee en wijn en om te zien hoe de lokale producten gemaakt worden. De inwoners van het dorp voeren ook een muzikale voorstelling op. 16:00 uur - Geniet van een tijdje wandelen over de landelijke wegen om de lokale bewoners te leren kennen over hun dagelijkse leven. Ontspan in een rustige sfeer, neem dan afscheid en vertrek naar Ho Chi Minh-stad. 06:30 uur tot 18:45 uur. Je komt aan in Ho Chi Minhstad en wordt naar je hotel gebracht.

Ho Chi Minhstad: Mekongdelta, Pagode & roeiboottocht

3. Ho Chi Minhstad: Mekongdelta, Pagode & roeiboottocht

Je vertrekt om 08:00 uur vanuit je hotel in Ho Chi Minhstad met minibus of bus naar de Mekongdelta. Tijdens de rit van 1,5 uur passeer je groene rijstvelden voordat je aankomt in het prachtige landelijke My Tho. Je ochtendreis gaat verder met gemotoriseerde boot op de Tienrivier naar Qui (Schildpad-eiland). Onderweg zie je de vissershaven, werkplaatsen waar boten worden gebouwd en de Draak, Phoenix en Eenhoorn-eilandjes. Loop naar het dorp, waar je een lokale fruittuin kunt bezoeken, en geniet van de tropische vruchten terwijl je luistert naar Zuid-Vietnamese volksmuziek uitgevoerd door eilandbewoners. Hier kun je ook deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van de lokale bwoners en de sfeer ervaren van het prachtige, natuurlijke platteland. Bezoek het bijenhuis en maak foto's van de pythons. Lunch wordt geserveerd in het hart van de boomgaard. De boottocht leidt je door het Bao Dinh-kanaal waardoor je aankomt in de Ben Tre provincie - het land van kokosnoten. Hier zie je een typisch agrarisch model genaamd Tuin - Vijver - Kooi, voordat je een winkel waar ze kokossnoep maken, bezoekt. Vervolgens vaar je per roeiboot op de kleine gracht, volledig gedekt door de schaduw van de kokosbomen. Na de boottocht maak je een fietstocht rond het eiland voordat je terugkeert naar de bus. Je komt tussen 16:30 en 17:00 uur weer terug in Ho Chi Minhstad. Selecteer de "Avondtocht"-optie om je avontuur met een 30 minuten durende boottocht bij zonsondergang voort te zetten, waarbij je van de lichtjes van de stad kunt genieten onder het genot van een gratis cocktail.

Ho Chi Minhstad: dagtrip Củ Chi-tunnels en Mekongdelta

4. Ho Chi Minhstad: dagtrip Củ Chi-tunnels en Mekongdelta

Om 07:30 uur 's ochtends pikt een luxe minibus je op bij je accommodatie in Ho Chi Minhstad. Je gaat op weg naar het Củ Chi-tunnelnetwerk waar je meer te weten komt over het verzet tegen de Amerikaanse troepen tijdens de Vietnamoorlog. Om 11:30 uur reis je verder naar de Mekongdelta. Onderweg pauzeer je in een lokaal restaurant voor een lekkere Vietnamese lunch. Na de lunch kom je om 13:30 uur aan in de Mekongdelta. Stap in een roeiboot en vaar door het web van riviertjes, onder het bladerdak van de kokospalmen door die beide oevers omzomen. Daarna ga je aan boord van een motorboot en vaar je naar het kokoseiland. Je gaat aan land bij de woning van een lokale familie en wordt daar getrakteerd op tropisch fruit, honingthee en wijn. De dorpelingen laten je ook graag zien hoe ze hun lokale producten maken. En nu je er toch bent, kun je meteen een traditioneel muziekoptreden bijwonen. Om 16:00 uur is er wat tijd om over de landweggetjes te struinen. Zo krijg je een indruk van het dagelijkse leven van de locals. In de serene sfeer kun je goed tot rust komen. Daarna is het tijd om afscheid te nemen en terug te keren naar Ho Chi Minhstad. Tussen ongeveer 17:45 en 18:15 uur arriveer je in Ho Chi Minhstad en word je naar je accommodatie of het trefpunt gebracht.

Ho Chi Minh: Motorbike Street Food Tour met lokale studenten

5. Ho Chi Minh: Motorbike Street Food Tour met lokale studenten

Proef 5-6 van het beste straatvoedsel in Ho Chi Minh-stad , samen met 2 drankjes en een dessert, tijdens een begeleide foodtour. Bezoek de plaatsen waar de lokale bevolking naartoe gaat met je gids en krijg inzicht in de Vietnamese cultuur. Proef must-have eten en drinken, waaronder banh mi, noedelsoep, bier en meer. Nadat je per motor bent opgehaald bij je hotel, krijg je de kans om het echte Ho Chi Minh-stad te zien, weg van de drukte van toeristen. Stop bij lokale streetfood-hubs waar de lokale bevolking samenkomt en socialiseert. Verken en dompel jezelf onder in de lokale cultuur in de gekte van het verkeer en de markten van Saigon. Eet en proef 8 onmisbare lekkernijen in de steegjes van de stad. Warm je smaakpapillen op met Bun bo hue beef noodlesoep. Maak dan een wandeling en probeer onderweg gegrild varkensvlees met noedels. Probeer vervolgens de traditionele Vietnamese banh mi- sandwich voordat u geniet van een verfrissend suikerrietdrankje. Ontdek vervolgens het beste culinaire verborgen juweeltje van Vietnam: chuoi nuong gegrilde banaan met kokosmelk. Proef deze traditionele zoet-zoute mix van tropisch fruit en kokosmelksaus. Ga vervolgens zitten en ontspan onder het genot van een Saigon-biertje op het terras van een lokaal restaurant. Kijk dan hoe je banh xeo Vietnamese hartige knapperige pannenkoek voor je wordt gemaakt. Sluit ten slotte af met de perfecte traktatie, een zoet soepdessert. Word teruggebracht naar je hotel, proef de onmisbare lekkernijen van Ho Chi Minh en ervaar de Vietnamese cultuur met je studentengids.

Vanuit Ho Chi Minhstad: dagtrip Mekong Delta

6. Vanuit Ho Chi Minhstad: dagtrip Mekong Delta

Om 07:30 uur ontmoet je je tourgids bij het kantoor van Vietnam Adventure Tours en stap je in de Ford Transit vip-limousine voor een rit van 90 minuten naar Mỹ Tho. Tijdens de rit kijk je uit over weelderig groene rijstvelden en taferelen uit het lokale dagelijks leven. De eerste bestemming in dit dagvullende programma is de Vĩnh Tràng-pagode, de grootste pagode in de Mekongdelta. Daarna ga je op weg naar Mỹ Tho, waar je aan boord van een boot gaat voor een boottocht over rivier de Mekong. De boot neemt je mee naar een klein kanaal, waar je het hectische stadsleven achter je kunt laten. Vaar onderweg naar Kokoseiland in Bến Tre onder de kokospalmen door die langs het kanaal groeien. Stap uit en geniet van een wandeling door het dorp, waarbij je pauzeert om een lokale familie te ontmoeten en tropisch fruit, honingthee en honingwijn te proeven. Geniet van het geluid van de traditionele Vietnamese muziek die de dorpsbewoners spelen. Bezoek de kokossnoepwinkel van het dorp, zie hoe het snoep gemaakt wordt en bekijk ook enkele ambachtelijke voorwerpen die gemaakt zijn van de kokospalm. Wandel verder door fruitboomgaarden terwijl je de bloemen, bomen en de rest van de natuurlijke omgeving bewondert. Ga naar een lokaal restaurant om te lunchen en geniet van speciale Vietnamese gerechten. Na de lunch heb je een halfuur de tijd om te ontspannen in de schaduw van de bomen, nog een wandeling door het dorp te maken of te fietsen. Daarna is het tijd om naar de veerboot terug te keren en terug op weg te gaan naar Ho Chi Minhstad in het comfort van je Ford Transit vip-limousine. Je kunt eenmaal daar aangekomen teruggaan naar je hotel of een traditionele waterpoppenshow bijwonen (indien optie geboekt).

Ho Chi Minh: Motor Combo City en Hidden Gems Tour

7. Ho Chi Minh: Motor Combo City en Hidden Gems Tour

Reis naar elke hoek van Ho Chi Minh op de achterkant van de scooter en ontdek de verborgen juweeltjes van de stad. Verken de drukke straten, kleurrijke markten en must-see hoogtepunten tot verborgen steegjes, oude appartementen en traditionele lokale huizen. Bekijk prachtige lokale steegjes waar Vietnamese gezinnen werken, wonen en socializen. Bezoek de beroemde Chinatown - de grootste en oudste ter wereld - waar je meer te weten komt over de traditionele waarden en de levensstijl van de gemengde culturen in Saigon. Verken verschillende oude tempels en leer over de geschiedenis van de verschillende religies van dit magische land. Hoogtepunten van de stad: • Notre Dame kathedraal • Centraal postkantoor • Operagebouw van Saigon • Nguyen Hue-wandelstraat • Stadhuis Verborgen edelstenen: • Het eerbiedwaardige Thich Quang Duc-monument • Ho Thi Ky groothandel bloemenmarkt • Nguyen Thien Thuat Oudste Appartement • Lokale Cambodjaanse markt • China Town Met beroemde medicijnstraat • Thien Hau-tempel (alleen dagtochten)

Van Ho Chi Minh: Cu Chi Tunnels VIP-reis per limousine

8. Van Ho Chi Minh: Cu Chi Tunnels VIP-reis per limousine

Vertrek 's ochtends om 08:00 uur uit Ho Chi Minhstad voor de rit van 60 kilometer naar de tunnels van Củ Chi. Je reist in luxe en comfort in een Ford Transit limousine die ruimte heeft voor 7 passagiers. Het district Củ Chi wordt gezien als een heldenlocatie vanwege de rol die het gespeeld heeft in de Amerikaanse Oorlog. Het is legendarisch vanwege het tunnelcomplex dat zich over 220 kilometer uitstrekt en is een populaire attractie voor zowel Vietnamese als buitenlandse bezoekers. Op deze dagvullende uitstap rijd je langs landelijke landschappen vol rijstvelden, waar eenden en waterbuffels langs de weg in het water baden. Met dit landschap in beeld is het moeilijk om je de verwoesting en ontbossing van het gebied voor te stellen, die veroorzaakt werd door bombardementen en mijnen toen Củ Chi een 'free target zone' was. Je ziet ook bewijs dat aantoont dat het district ooit een slagveld was. Als je je ooit afgevraagd hebt hoe het voelt om met een AK-47 te schieten, kun je daar nu achter komen in de tunnels van Củ Chi! Geniet van een lunch bij een lokaal restaurant. Naderhand kun je of het War Remnants Museum bezoeken of de  Bitexco Tower, afhankelijk van de geboekte optie.

Ho Chi Minh-stad: hop-on hop-off bustour door Vietnam

9. Ho Chi Minh-stad: hop-on hop-off bustour door Vietnam

Ervaar de hoogtepunten van Ho Chi Minh-stad vanaf een dubbeldekkerbus. Rijd door de stad met een live gids of zet een koptelefoon op en leer over de triomfen, tragedies en bloeiende cultuur. Met een flexibel hop-on hop-off tourschema, past deze reis in wat je plannen ook zijn. Kies uw ideale moment van de dag en geniet van verschillende sferen, of u nu 's ochtends of later gaat. Kies dagslots en zoom rond in de drukke straten of een avondslot om te zien hoe de etalages oplichten als de zon ondergaat. Bekijk de multiculturele invloeden op de architectuur terwijl je langs de Notre Dame-kathedraal van Saigon, het centrale postkantoor, het Onafhankelijkheidspaleis en het stadhuis loopt. Leer hoe elk gebouw tot stand is gekomen en hoe de stad is getransformeerd van Saigon naar Ho Chi Minh-stad. Weef door de straten van Ben Thanh Market, Bui Vien, Pham Ngu Lao en Nguyen Hue Street en wees getuige van de levendige en diverse sferen om elke hoek. De Bach Dang Pier is een prachtige stop om de Saigon-rivier te bewonderen, vooral 's avonds als de stad oplicht. Je komt langs musea, de dierentuin en meer, waardoor je genoeg ideeën hebt voor wat je de rest van je reis in deze unieke stad kunt doen. Als u kaarten, brochures of meer informatie wilt, helpt uw gids u graag verder.

Ho Chi Minh: 10 proeverijen Street Food Tour per motor

10. Ho Chi Minh: 10 proeverijen Street Food Tour per motor

Begin aan een motortocht door 5 van de kleurrijke wijken en verborgen straten van Ho Chi Minh. Dompel jezelf onder in de cultuur van Saigon, meng je in het lokale nachtleven en eet overheerlijke lokale gerechten. Je rijdt op een passagier achter de chauffeurs om te genieten van de unieke sfeer en onvergetelijke herinneringen aan Saigon te creëren. Probeer de beste lokale gerechten en geniet van de geweldige rit op de achterkant van een scooter. Spring op de scooter en ga achterop je scooter de drukke rotonde en het opwindende Saigon-verkeer in. Eerst rijd je naar Chinatown en bezoek je een lokale avondmarkt. Ga vervolgens naar de groothandelsmarkt voor bloemen in Ho Thi Ky. Maak een wandeling over de markt en ga zitten om te leren hoe je een knapperige bananencracker maakt. Blijf door de steegjes rijden, langs winkelstraten en voedselverkopers. Nadat je vanaf je scooter een onovertroffen uitzicht hebt gekregen, stop je bij een lokale eetgelegenheid voor pho (rundvleesnoedelsoep) en Banh My, het beroemdste straatvoedsel van Vietnam. Na uw maaltijd is het Nguyen Thien Thuat-gebied de volgende op de route. Dit is een van de beroemdste straatvoedselgebieden in Saigon met een grote diversiteit in zowel keuken als cultuur. Last but not least, ontdek de beste plek voor een toetje op een lokale favoriete plek in district 4. Ga aan een kleine tafel zitten en praat met je gids. Leer meer over het lokale leven en de ingrediënten van de Vietnamese keuken. Het 10 proeverijen menu bestaat uit: • Banh Xeo - Vietnamese Savory Crispy Pancake: krokante pannenkoek met veel smaken van kruiden en saus: Leun achterover en ontspan terwijl je je zinderende cake voor je ogen ziet bakken • Bo La Lot : Vietnamees gegrild rundvlees gewikkeld in betelbladeren zijn pakketjes van verrukkingen met een kenmerkende geur en rokerig, sappig, mals vlees. Geniet ervan met een ananas-ansjovisdipsaus voor de ultieme straatsnack. • Beef Noodle SoupBeef Noodle Soup Hue Style (Bun Bò Hue) - Niet Pho die je overal kunt vinden. • Beste culinaire verborgen parel, Chuoi Nuong — Gegrilde banaan met kokosmelk: een beetje zoet en zout van tropisch fruit en kokosmelksaus • Krokante bananencracker — De beste snack op aanbeveling van je lokale gids • Bánh Mì — Het bekendste stokbrood ter wereld met worst, boter en vlees • Saigon Pizza — Dit is een goede mix van gesmolten boter, kaas, ei en Vietnamese worst • Probeer het meest populaire sap in Ho Chi Minh-stad: Koud suikerrietsap met kumquat • Jasmijnthee — Dit is een speciaal drankje dat altijd bij het eten wordt geserveerd als je in een lokaal Vietnamees restaurant bent • Flancake als toetje (Bánh Flan)

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
  • Andere belevingen
183 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 12

Veelgestelde vragen over Ho Chi Minhstad

Welke topattracties zijn een must-see in Ho Chi Minhstad?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ho Chi Minhstad?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Cu Chi tunnels

Sitemap Ho Chi Minhstad

Wil je alle activiteiten in Ho Chi Minhstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ho Chi Minhstad

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.373 beoordelingen

The tour was amazing, we did the cu chi tunnels tour together with the Mekong delta tour. The guide Kang was very energetic, spoke good English and was very enthusiastic. One of the best guides I have ever had. Tour itself was very good as well with a nice lunch

Our guide Betty was very friendly and shared a lot of information about the Mekong delta. Her English was very good, we could understand everything. It was a very nice tour with a lot of delicious foods, fruits, candy.

Geweldig. Onze gids Kevin legde alles heel goed uit en maakte het bezoek zeer dynamisch. Ik had er graag meer tijd doorgebracht en iets meer zien dan ik had ...

Nice and informative trip. Everything was well arranged. Very satisfied!

Ben was a really good and enthousiast guide. We had a great day.