Avontuur

Củ Chi tunnels: ochtend- of middagrondleiding

Củ Chi tunnels: ochtend- of middagrondleiding

Activiteitenaanbieder: Vietnam Adventure Tours JSC
Bespaar tot 10%
Gisteren 17 keer geboekt

Vanaf € 22,66 € 20,39 per persoon

Gisteren 17 keer geboekt

Ontdek de tunnels van Củ Chi met een goed geïnformeerde gids. Neem een kijkje onder de grond om het tunnelcomplex te verkennen, wandel door het bos en bekijk een oorlogsdocumentaire.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 6 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice vanaf hotels in District 1. Verblijf je in een ander district, zorg dan voor de ochtendtour dat je voor 7:30 uur bij het trefpunt op aanwezig bent, en voor 12:30 uur voor de middagtour. Het trefpunt is op 123 Ly Tu Trong street, Ben Thanh Ward, District 1.

Belevenis

Highlights
 • Kom meer te weten over de tunnels van Củ Chi dankzij een professionele gids
 • Geniet van de vredige omgeving rondom Ho Chi Minh-stad
 • Verken het enorme ondergrondse netwerk van tunnels dat werd gebruikt tijdens de Vietnamoorlog
 • Probeer je vaste hand op de schietbaan met een AK-47
Volledige beschrijving

Bezoek de Củ Chi-tunnels tijdens een rondleiding vanuit Ho Chi Minh-stad. Reis terug in de tijd en kom meer te weten over hoe dit enorme ondergrondse netwerk tijdens de Vietnam-oorlog werd gebruikt. Kies voor de VIP-tour als je tijdens de tour wilt genieten van bier, fruit, snacks en lunch.

Vertrek vanuit Ho Chi Minh-stad naar Cu Chi-tunnels, slechts 60 kilometer buiten de stad. Bezoek de heroïsche wijk en kom meer te weten over de rol van de stad in de anti-Amerikaanse oorlog in Vietnam. Verken het 220 kilometer lange tunnelsysteem met je gids. Neem het landelijke uitzicht met rijstvelden in je op, en zie de eenden en waterbuffels in de rivieren langs de weg zwemmen. Stel je de staat van deze vredige wijk voor toen het een 'Free Target Zone' was, en grote vernietiging en schade als gevolg van bombardementen opliep.

De overblijfselen van Củ Chi zijn het bewijs van de hevige strijd die er plaatsvond. Krijg de kans om een AK-47 af te vuren. Aan het einde van de tour stap je weer in de bus voor de terugrit naar Ho Chi Minh-stad.

Inbegrepen
 • Vervoer van en naar je hotel binnen District 1
 • Vervoer met airconditioning
 • Engelssprekende gids
 • Entreekosten
 • Flesje mineraalwater
 • Tapioca
 • Bier, fruit, snacks (indien VIP-optie geselecteerd)
 • Kogels (als je probeert te schieten)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 2940 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Onze gids was officier tijdens de oorlog in Vietnam, daarom voegde hij persoonlijke ervaringen toe aan de tour. Het was heel interessant om verhalen te horen van iemand die daar gevochten heeft. We klommen in verschillende tunnelsecties en hij kon ons overal iets over vertellen en ook andere vragen beantwoorden

16 november 2022

Beveel deze tour aan als je naar Saigon komt. Inzichtelijke geschiedenisles van de lokale bevolking, leerde meer over dit land op een meer boeiende manier. Onze gids Kang was erg levendig en grappig, wat de tour een stuk aangenamer maakt. Tijdens de reis van het hotel naar Cu chi hield hij ons bezig waardoor de tijd sneller voorbij ging.

Verder lezen

1 oktober 2022

Theo was onze gids en hij was erg boeiend, warm en vriendelijk. Hij gaf een zeer gedetailleerd en nauwkeurig verslag van de Vietnamese geschiedenis en was absoluut goed op de hoogte van de details van de tunnel. Theo heeft op geen enkel moment geprobeerd om producten te verkopen / reizigers te dwingen aankopen te doen. De tour is ook echt goed georganiseerd met de bus die ons rechtstreeks van het vliegveld ophaalt. Ik heb de tour op het laatste moment geboekt en alles was administratief goed geregeld. Ik zou aanraden om een middagtour te boeken, omdat er over het algemeen minder reisgroepen zijn die de site bezoeken.

Verder lezen

26 september 2022

Product ID: 60689