Kies data

Hoan Kiem Lake

Hoan Kiem Lake: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Hanoi Jeep Tours: ETEN & CULTUUR in Vietnam People Army Jeep

1. Hanoi Jeep Tours: ETEN & CULTUUR in Vietnam People Army Jeep

Tour door Hanoi in een vintage GAZ-69, de klassieke legerjeep uit de jaren 50 en 60 tijdens het Sovjettijdperk. Ga op reis door de vele wijken van de stad en leer het Hanoi van vroeger en nu kennen met een privé- of gedeelde gids. Begin met ophalen bij uw hotel of op een ontmoetingspunt in de oude wijk van Hanoi. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids voordat je op avontuur gaat. Begin met een duik in het doolhof van achterafstraatjes en kleine steegjes om erachter te komen hoe het dagelijkse leven in Hanoi er echt uitziet. Krijg een eerlijk en authentiek inzicht in de goede, slechte en rare kanten van de stad. Rijd vervolgens langs en bezoek de must-see bezienswaardigheden, waaronder het mausoleum van Ho Chi Minh, de eeuwenoude boeddhistische en taoïstische tempels van Tran Quoc, de Tempel van de Literatuur, de historische treinstraat, de betoverende Franse wijk, de oude wijk, het romantische West Lake en het Hoan Kiem-meer, het operagebouw van Hanoi en de beroemde Long Bien-brug. Op het laatste deel van je Hanoi Jeep-tour ontsnap je aan de bruisende stad naar de vredige en aantrekkelijke dorpen rond West Lake en Truc Bach Lake. Ervaar uit de eerste hand hoe dergelijke contrasterende levensstijlen naast elkaar kunnen bestaan tussen het stadscentrum en de buitenwijken. Vind verborgen rustige plekjes voorbij de duizenden wolkenkrabbers. Onderweg stop je bij lokale restaurants, eetgelegenheden en eetstalletjes om te genieten van de lekkerste gerechten die Hanoi te bieden heeft. Proef authentieke gerechten met geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Oude stad van Hanoi: tour van 1 uur met cyclo-riksja

2. Oude stad van Hanoi: tour van 1 uur met cyclo-riksja

De cyclo-tour begint eenmaal per uur vanaf het ontmoetingspunt. Leun achterover en ontspan je terwijl je bestuurder achter je de fiets trapt. Geniet van een onbelemmerd uitzicht met voldoende gelegenheid om foto's te maken. De oude stad met haar unieke architectuur uit het Franse koloniale tijdperk is het hart van Hanoi. Bezoek hier veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Je ziet de groothandelsmarkt Dong Xuan, de kathedraal van St. Joseph en het operagebouw. Je profiteert van het prachtige uitzicht vanaf het Hoan Kiem-meer voor de perfecte foto's van de stad. In het ontspannen tempo van de cyclo-riksja neem je enkele van de 36 schaduwrijke straten van de stad waar. Bewonder de producten die hier op elke straathoek worden gemaakt en verkocht, zoals suiker, bamboe, leer en zilver.

Hanoi: Street Food Walking Tour & Waterpuppet Show

3. Hanoi: Street Food Walking Tour & Waterpuppet Show

De gids zal je verwelkomen in de lobby van je hotel en dan beginnen aan de wandeling in de oude wijk '36 straten 'om een aantal beroemde en gespecialiseerde eetstalletjes en lokale restaurants te bezoeken. Kijk hoe het gemaakt is en proef bepaalde gerechten (het bedrijf kan vegetarische gerechten aanpassen of iets voor andere speciale vereisten). De oude wijk in Hanoi is meer dan duizend jaar oud en heeft tegenwoordig veel van de oude smaak behouden die het gebied in vroeger tijden speciaal maakte. Elke straat was het exclusieve domein van één vak (gilden), dus er zijn hele straten van smeden, zilverwinkels, papierwinkels, grafsteenmakers en meer. Oorspronkelijk waren er slechts 36 straten in de oude wijk, maar vandaag zijn er meer dan 50. Hoewel veel van de straten kort zijn en het gebied vrij compact is. Het kan heel moeilijk zijn om lokaal voedsel te vinden in de verborgen steegjes of trottoirs, zeker de beste manier om straat eten te ervaren is met een local. In deze speciale tour leer je over de Vietnamese keuken, cultuur, mensen en taal. Je zult een unieke ervaring hebben waarbij je het voedsel van de lokale bevolking van Hanoi probeert; het voedsel wordt hygiënisch behandeld en er zijn comfortabele locaties voor de proeverijen. Het voordeel gaat ook terug naar de verkopers of restaurants / families, omdat het voedsel direct bij hen wordt gekocht. Later zal de gids je laten genieten van een waterpoppenshow die een unieke variatie is op de oude Aziatische poppenspeltraditie en een Vietnamese traditie die teruggaat tot de 11e eeuw. Ondersteund door een grote hengel onder het water geplaatst en gemanipuleerd door ervaren poppenspelers, lijken de houten poppen over het water te dansen en vertellen ze volksverhalen. Het is vermakelijk en geschikt voor alle doelgroepen. Aan het einde van je Hanoi-tour ben je vrij om verder te gaan met het verkennen van de omgeving of je gids zal je helpen met een routebeschrijving of een taxi terug naar je hotel.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

4. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

In de ochtend: 8.00 uur: de bus met de gids haalt je op bij je hotel in de oude wijk en brengt je vervolgens naar het Ho Chi Minh-complex, dat het Mausoleum van Ho Chi Minh omvat - de laatste rustplaats van de geliefde nationale held, oom Ho - en het paalhuis van president Ho Chi Minh waar hij van 1958 tot 1969 af en toe woonde. 9.30 uur: bezoek de One Pillar Pagoda, wat eigenlijk een groep bouwwerken is die samen een pagode vormen die over het water is gebouwd in het midden van een vierkant meer. Daarna heb je de kans om de Tran Quoc-pagode aan de oever van het westelijke meer te verkennen. Van daaruit gaat het naar de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam en gewijd aan Confucius. 12.30 uur: lunch in het restaurant in de oude wijk. Bezoek daarna het Hoan Kiem-meer - het hart en de ziel van Hanoi. In de middag: - OPTIE 1: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag Stop bij museum voor etnologie. Dit fantastische museum toont de diepte van de Vietnamese culturele diversiteit met een verbazingwekkende verzameling van 15.000 voorwerpen verzameld uit heel Vietnam. Kaarten, displays en diorama's zijn gelabeld in het Vietnamees, Frans en Engels. Displays tonen een typische dorpsmarkt, het maken van komische hoeden en een Tay-sjamanistische ceremonie; video's laten het echte werk zien. Je kunt ook een traditioneel Black Thai-huis bekijken dat in het museum is gereconstrueerd. Er is ook een centrum voor onderzoek en natuurbehoud waar wetenschappers van over de hele wereld traditionele Vietnamese culturen bestuderen. Neem een pauze om te genieten van een waterpoppenshow die een geliefde traditionele Vietnamese kunstvorm laat zien. Ontdek later zelf de oude wijk of neem een taxi terug naar uw hotel. - OPTIE 2: maandag Vertrek naar het keramiekdorp Bat Trang dat ongeveer 20 kilometer (ongeveer 12 mijl) verwijderd is van Ha Noi, dit is een aardewerkdorp met een historische ontwikkeling van een halve milleary. 15.30 - 16.00 uur: neem de auto en kom terug in de oude wijk voor de waterpoppenshow. Neem een pauze om te genieten van een waterpoppenshow die een geliefde traditionele Vietnamese kunstvorm laat zien. Ontdek later zelf de oude wijk of neem een taxi terug naar uw hotel. Sluit een onvergetelijke volledige dag af in Hanoi Sightseeing!

Hanoi Private Street Food Tour en Cyclo

5. Hanoi Private Street Food Tour en Cyclo

Je tour begint met een fietstocht van een half uur rond het beroemdste symbool in Vietnam, het Hoan Kiem-meer. Daarna neemt je gids je mee door de oude wijk van Hanoi, waar het traditionele leven van Vietnam nog steeds doorgaat. In de buurt van de Dong Xuan-markt geeft uw deskundige gids u inzicht in de tradities en ingrediënten van Vietnamees eten, en u zult eten terwijl u gaat. Sommige van de gerechten die je zult proberen, zijn seizoensfruit en enkele beroemde gerechten zoals pho (noedelsoep), krabrolletjes, kussencake, Vietnamese sandwich (banh mi) en meer. Je gids neemt je vervolgens mee naar een van de best bewaarde geheimen van Hanoi, een verborgen café en een van de weinige overgebleven in de stad die nog steeds eikoffie serveert. Proef dit als een heerlijke lokale delicatesse terwijl je de drukte van het centrum van de stad bewondert. Als koffie niet jouw stijl is, wacht een koud biertje! Aan het einde van de reis bent u vrij om verder te gaan met het verkennen van de omgeving, of uw gids kan u helpen met aanwijzingen of een taxi terug naar uw hotel.

Private Evening Cyclo Tour met Water Puppet Show

6. Private Evening Cyclo Tour met Water Puppet Show

De gids haalt je rond 06:00 uur op bij je hotel en je krijgt dan een cyclo naar het Hoan Kiem-meer, een hotspot voor het lokale leven in Hanoi en ook een van de belangrijkste schilderachtige plekjes in de stad. Ga naar Hanoi Opera House in de Franse wijk, gelegen in het centrum van Hanoi, en tussen 1901 en 1911 opgetrokken door het Franse koloniale bestuur. Op slechts een steenworp afstand ligt het legendarische Sofitel Legend Metropole Hanoi Hotel, een Grand Dame van Zuidoost-Azië, die gasten wenkt met zijn ongeëvenaarde koloniale grandeur en tijdloze elegantie. Hier beleef je de weelde van een ander tijdperk. Stop rond 18.30 uur om te genieten van een traditionele Vietnamese waterpoppenshow en maak daarna een wandeling door de straten van de oude wijk en geniet van traditionele Vietnamese gerechten: kipnoedels en eikoffie. Aan het einde van de rondleiding door Hanoi bent u vrij om verder te gaan met het verkennen van de omgeving of uw gids zal u helpen met een routebeschrijving of een taxi terug naar uw hotel.

Private Halve dag Hanoi City Tour: Mausoleum, tempel en pagode

7. Private Halve dag Hanoi City Tour: Mausoleum, tempel en pagode

Ochtendtour De gids haalt je op bij je hotel in de oude wijk en neemt je mee naar het Ho Chi Minh-complex, dat voor veel Vietnamezen een belangrijk bedevaartsoord is. Een autovrij gebied van botanische tuinen, monumenten, gedenktekens en pagodes, het is meestal vol met groepen Vietnamezen die van heinde en verre komen om hun respect te betuigen aan 'Uncle Ho'. In het complex bevinden zich het mausoleum van Ho Chi Minh, het Stilt House van Ho Chi Minh en het presidentieel paleis en de pagode met één pilaar. De volgende stop is de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam die werd gebouwd in de 10e eeuw onder de Ly-dynastie en sterk beïnvloed door het confucianisme. Dan, aan het Hoan Kiem-meer, heb je de tijd om wat foto's te maken voordat je deelneemt aan een autorit van 30 minuten of een fietstocht van 30 minuten rond de oude wijk om het opwindende lokale dagelijkse leven te ervaren. Een kopje koffie wordt na geserveerd. Middagtour De gids haalt je op bij je hotel in de oude wijk. De tour neemt je mee naar enkele beroemde hoogtepunten en bestemmingen in Hanoi, zoals het Ho Chi Minh Mausoleum, het Ho Chi Minh-huis op Stelten en de Tempel van de Literatuur. Na een rustpauze met een kop koffie in de verborgen koffiewinkel, gaat de tour verder met: (Kies een van de onderstaande opties) - Optie 1: een autorit van 30 minuten rond de oude wijk om het lokale leven te ervaren. - Optie 2: een cyclo-tour van 30 minuten rond de oude wijk om het lokale leven te ervaren. - Optie 3: geniet van een traditionele waterpoppenshow om meer te weten te komen over het oude lokale leven en de Vietnamese cultuur. Aan het eind zet de auto je af bij je hotel.

Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

8. Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

Geniet van een dagtour door Hanoi met een privégids en krijg inzicht van de lokale bevolking in de mythologie, tradities en gebruiken van Vietnam. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken zoals de huizen van de oude wijk. Nadat je door je gids en chauffeur bij je hotel bent opgehaald, ga je naar het Ho Chi Minh-complex om het hart van Viernam te ontdekken in het Mausoleum van "Uncle Ho's". Voor het mausoleum staan 79 cycadbomen, die de 79 levensbronnen van Ho Chi Minh symboliseren, terwijl 2 bamboestranden in de wind fluiten om de voormalige president en vader van de natie te herdenken. Bekijk het nabijgelegen huis op palen en de schilderachtige pagode met één pilaar, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Ga verder naar de taoïstische Quan Thanh-tempel, een van de vier heilige tempels van Hanoi. Reis per eco-auto (optioneel) naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Verken 's middags de levendige oostelijke sector van Hanoi, inclusief het Museum of History, het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en de Huc-brug. Reis per eco-auto naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Sluit af met een unieke waterpoppenshow en ervaar een kunstvorm die honderden jaren geleden door Vietnamese boeren is bedacht.

Hanoi City: hele dag charmante culturele tour

9. Hanoi City: hele dag charmante culturele tour

Je gedeelde of privétour begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel voordat je naar het historische complex van Ba Dinh gaat. Je bezoekt het Ba Dinh-plein, waar de voormalige president Ho Chi Minh op 2 september 1945 de onafhankelijkheidsverklaring van Vietnam voorlas. Je bezoekt het mausoleum en de pagode met één pilaar van Ho Chi Minh, een monument dat je gezien moet hebben in Ha Noi. De One-Pillar Pagoda is een oude boeddhistische pagode die wordt ondersteund door slechts één pilaar en lijkt op een lotusbloem. Je bezoekt ook Van Mieu en Quoc Tu Giam (Tempel van Literatuur), de eerste keizerlijke school in Vietnam. De lunch wordt later geserveerd in een lokaal restaurant, waarna u een bezoek brengt aan het Women's Museum (dat wordt vermeld in de top 25 van Azië-musea (gesloten op maandag). Het museum eert Vietnamese vrouwen door de geschiedenis heen, en toont tentoonstellingen van de Tentoonstellingen zijn onder meer: "Vrouwen en etniciteit", "Vrouwen en de nationale strijd", "Vietnam Women's Association and Feminism", "Vrouwen en traditionele kostuums" en "Culturele eigenschappen van vrouwen uitgedrukt door middel van handwerk". Na het museum maakt u een cyclo (fietstaxi) door de "de 36 kronkelende straten" van de historische oude wijk van Ha Noi en bezoekt u de Tran Quoc-pagode en de Quan Thanh-tempel. Aan het einde van uw culturele ervaring keert u terug naar uw vertrekpunt.

Hanoi: Halve dag rondleiding door de stad

10. Hanoi: Halve dag rondleiding door de stad

Met okerkleurige koloniale gebouwen, met bomen omzoomde boulevards en schilderachtige meren is Hanoi een hoofdstad vol charme. Kies uit een gedeelde of privérondleiding van 4 uur en bezoek enkele van de meest gerenommeerde erfgoedsites van de stad, zoals Van Mieu Quoc Tu Giam (de Tempel van de Literatuur), de eerste keizerlijke school in Vietnam, gebouwd in 1070 tijdens de dynastie van koning Ly. De geschiedenis van Hanoi gaat meer dan duizend jaar terug en heeft andere culturele kenmerken dan andere Vietnamese regio's. Tijdens de tour krijg je ook de kans om te ontdekken waarom door een bezoek te brengen aan veel belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel, But Tower, Dai Nghien en de Huc-brug, en door de '36 kronkelende straten' van De historische oude wijk van Hanoi om een voorproefje te krijgen van het bruisende lokale leven van de stad. Als u Honoi op deze manier verkent met de hulp van uw deskundige lokale gids, zal uw bezoek aan Vietnam onvergetelijk worden.

Sitemap Hoan Kiem Lake

Wil je alle activiteiten in Hoan Kiem Lake ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hoan Kiem Lake

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 336 beoordelingen

Leuke rit in de oude wijk

Ik kwam autonoom aan bij het bureau waar ik de tour had geboekt, en de riksja stond klaar op me te wachten, de tour duurde 1 uur zoals verwacht, ik kon de belangrijkste gebouwen van Hanoi zien, zoals de kerk en het theater, evenals naar de vele steegjes die deel uitmaken van de oude wijk. Een leuk uitje.