Datums kiezen

Hofbräuhaus am Platzl

Hofbräuhaus am Platzl

Hofbräuhaus am Platzl: tours en activiteiten die je niet wilt missen

München: wandeltocht door het Derde Rijk en WO II Tour

1. München: wandeltocht door het Derde Rijk en WO II Tour

Maak een 2 uur durende wandeling door München en ontdek een van de donkerste momenten in de geschiedenis van de stad, leer over de geboorte van het nazisme, de opkomst van Hitler en het beruchte Derde Rijk. In 1919 kwam Duitsland uit de Eerste Wereldoorlog als een verslagen en vernederde natie, met München in de greep van hyperinflatie en Beieren gedomineerd door revolutie en moord. Uit deze vruchtbare bodem van chaos verrees de nazi-beweging en een van de machtigste dictators uit de geschiedenis, Adolf Hitler. Volg het begin van het nazisme, van de eerste massabijeenkomst in het Hofbräuhaus tot de mislukte poging om de macht te grijpen in de Feldherrnhalle. Je gaat naar de locatie van feestbijeenkomsten op Königsplatz en stopt in de Hofgarten om te praten over The White Rose Resistance Movement. De tour behandelt alle belangrijke feiten en sites die een rol speelden bij het ontstaan van dit duistere hoofdstuk, dat eindigde met de prachtige stad München in puin en de Tweede Wereldoorlog die diepe wonden sneed in heel Duitsland.

München: wandeltocht oude stad & Viktualienmarkt in Duits

2. München: wandeltocht oude stad & Viktualienmarkt in Duits

Ontdek de bezienswaardigheden van München tijdens een informatieve stadswandeling met gids. Je ziet de Marienplatz, de Frauenkirche en de brouwerij Staatliches Hofbräuhaus. Bezoek de kathedraal en Theatinekerk. Je vangt een glimp op van de eindeloze winkelmogelijkheden door in het winkelcentrum Fünf Höfe te duiken. Passeer de winkel van Dallmayr en het restaurant van Schuhbeck en loop over Odeonsplatz. Tot slot bezoek je de beroemde Viktualienmarkt. Geniet van de speciale sfeer in een van de typische biertuinen of wandel langs de kraampjes met bloemen, kaas, kruiden en andere producten. Je luistert naar interessante verhalen en anekdotes verteld door je gids en komt meer te weten over de hoofdstad van Beieren en zijn burgers.

München: fietstocht van 3 uur met gids

3. München: fietstocht van 3 uur met gids

Verken de levendige stad München op een actieve manier. Tijdens deze 3 uur durende fietstocht met gids krijg je veel interessante verhalen over de geschiedenis van de stad te horen. Op de fiets kun je de beroemde bezienswaardigheden van de stad makkelijk en snel bereiken. Geniet van de bijzondere sfeer van de stad terwijl je samen door de straten van München fietst en luistert naar de interessante verhalen van je gids. Tijdens de fietstocht bezoek je de biertuin Hofbräukeller. Geniet van een koud biertje voordat je verder fietst langs de Isar. De fietstocht voert je over de Marienplatz, langs het Hofbräuhaus en door de Maximilianstrasse, over de Königsplatz, langs de Pinakothek der Moderne, door Schwabing en naar de Engelse Tuin. De fietstocht eindigt bij het vertrekpunt.

München: rondleiding naar bierhallen en brouwerijen (3 uur)

4. München: rondleiding naar bierhallen en brouwerijen (3 uur)

Ontdek waarom München bekend staat als de bierhoofdstad van de wereld tijdens deze begeleide wandeling door de bierhallen en brouwerijen van de stad. Les je dorst naar bier en je dorst naar kennis van de brouwerijgeschiedenis van München, zelfs als je een pilsener niet van een pils kunt onderscheiden, Ontmoet je gids op de Marienplatz, in het hart van de oude binnenstad van München. Ga naar verschillende traditionele bierhallen die populair zijn bij de inwoners van München. Leer de geheimen van het maken van Weissbier, het traditionele bier van München dat speciaal wordt gebrouwen in de oudste commerciële brouwerij van München. Proef traditionele Duitse gerechten in deze brouwerij. Proost ten slotte op je nieuw verworven kennis met een liter bier in Hofbräuhaus, een van de populairste bierhallen van de stad. Geniet tijdens je tour van twee gratis bieren (elk 0,5 liter).

München: avond met Beierse bier- en eetcultuur

5. München: avond met Beierse bier- en eetcultuur

Gegarandeerd een warme gloed wanneer je je tijdens deze avondtour in München onderdompelt in de Duitse bier- en eetcultuur. Je ontmoet een vriendelijke lokale gids die je kennis laat maken met de bierhoofdstad van de wereld en je vertelt over de geheime plekjes waar de lokale bevolking naartoe gaat voor de echt goede dingen. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van het Duitse brouwen - van de oude Hausfrauen brouwvrouwen tot de grote kloosterbrouwerijen van de middeleeuwen, en het gerespecteerde Reinheitsgebot (Reinheidswet) van 1516. Je leert waarom de wereld naar München kijkt voor de ultieme voorbeelden van heerlijk smakend bier. Proef verschillende heerlijke biersoorten en traditionele Beierse gerechten zoals kaas en vlees op een Beierse voedselschotel. Schuif met je gezelschap aan tafel in een van de mooiste oude bierhallen van de stad. Geniet van een exclusieve privétour door het prachtige nieuwe Bier- en Oktoberfestmuseum, gehuisvest in een van de meest historische gebouwen van München. Nadat je een traditionele biertuin hebt gezien, bezoek je het wereldberoemde Hofbräuhaus. Ga vervolgens naar een traditioneel Beiers bierhuis voor een traditioneel diner. Als je wilt, blijf dan in de buurt en blijf genieten van je nacht op het geluid van Beierse Oompah-bands.

München: wandeltocht door de oude binnenstad en de Viktualienmarkt

6. München: wandeltocht door de oude binnenstad en de Viktualienmarkt

Bekijk de hoogtepunten van de historische oude binnenstad van München tijdens deze spannende rondleiding. Je begint op de Marienplatz en gaat naar de St. Peter's, de oudste kerk in München. Struin over de boerenmarkt en laat je meeslepen door de prikkelende geuren. Probeer een paar lokale specialiteiten voordat u op weg gaat naar het oude stadhuis. In de Burgstraße wacht het huis van de auteur in residentie op u, evenals het oude hof, de voormalige zetel van de hertog van Beieren. Dan gaat het door de middeleeuwse steegjes van Platzgassen, langs de kookschool Schuhbeck en verder naar het Hofbräuhaus. Hier zie je de Munich Beer Hall, die zelfs in Las Vegas is nagebouwd. Verwonder je over de exclusieve winkels in de duurste winkelstraat van Duitsland, de Maximilianstraße. De tour eindigt in de operazaal, met architectuur die doet denken aan een Griekse tempel.

München: 24 of 48-uurs Big Bus Hop-On Hop-Off Bus Ticket

7. München: 24 of 48-uurs Big Bus Hop-On Hop-Off Bus Ticket

Spring op de blauwe dubbeldekkerbus met open dak en beleef een hop on, hop off-tour door de prachtige stad München. Stap zo vaak je wilt in en uit de bus en verken de bezienswaardigheden in de stad op eigen houtje. Je kunt ook in de bus blijven om van het uitzicht te genieten en naar het informatieve commentaar te luisteren. Bekijk tijdens de tour de schilderachtige Odeonsplatz en de interessante architectuur van de Pinakotheken, de thuisbasis van talloze kunstwerken. Ga voorbij de Marienplatz en ontdek de beroemde Viktualienmarkt met zijn lekkernijen en het beroemde Hofbräuhaus. Stap uit bij Karlsplatz en wandel door het voetgangersgebied en de winkelgalerij. Verken de fantastische kastelen en hun tuinen en ontdek de geschiedenis van München. 1. Karlsplatz/Stachus 2. Kunstareal 3. Odeonsplatz 4. Eisbach5. Deutsches Museum (stop tijdelijk opgeschort wegens bouwwerkzaamheden!)6. Marienplatz/Tal7. Max-Joseph-Platz8. Paleis Nymphenburg9+10. Olympisch Park/BMW Welt & Museum11. Schwabing/Engelse Tuin 

München: Hofbräuhaus Tour

8. München: Hofbräuhaus Tour

Bekijk tijdens deze rondleiding het wereldberoemde Hofbräuhaus in de oude binnenstad van München. Verken een van de populairste pubs van de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis, hoor over de gasten en ontdek hoeveel kilometer een serveerster elke dienst aflegt in een van de grootste pubs ter wereld. Kijk uit naar anekdotes en interessante feiten over het bedrijf en breng een exclusief bezoek aan de balzaal Hofbräuhaus (die verder alleen 's avonds geopend is). Vanuit de galerij kun je indrukwekkende foto's maken als persoonlijk souvenir. Uiteindelijk ontvangt u een munt in een valuta die alleen verkrijgbaar is in het Hofbräuhaus: u kunt deze op elk moment inwisselen voor een biertje of als souvenir bewaren. Het is gegarandeerd dat het niet onderhevig is aan valutaschommelingen.

München: Wandeltour met gids door de oude binnenstad

9. München: Wandeltour met gids door de oude binnenstad

Geniet van een rondleiding door de beroemde bezienswaardigheden van München, zoals het Neue Rathaus, de Marienplatz en de Frauenkirche. Deze bezienswaardigheden mogen niet ontbreken. Onze gids heeft ook spannende verhalen te vertellen over het beroemde Hofbräuhaus. Beroemde hoogtepunten zoals de Maximilianstraße, de Residenz en de Feldherrnhalle aan de Odeonsplatz worden tijdens de tour ook bezocht. De tour eindigt bij de Viktualienmarkt, waar bezoekers een korte pauze kunnen nemen met een glas wijn of een kopje koffie.

München: TimeRide GO! VR-wandeltocht

10. München: TimeRide GO! VR-wandeltocht

Verken de hoogtepunten van het centrum van München tijdens een reis vanaf de oprichting van de stad tot 1974, toen München gastheer was van het spannende WK. Loop langs belangrijke gebouwen en pleinen en leer alles over de rijke geschiedenis van München van je deskundige gids. Ervaar uit de eerste hand de geschiedenis van de stad en hoe deze zich heeft ontwikkeld tot het München van vandaag door middel van virtual reality-scènes in verschillende stations die je meenemen naar verschillende tijdperken. Gebruik je virtual reality-bril en vergelijk het verleden met het heden. Van de oorsprong van de 12e eeuw tot de 20e eeuw. Bekijk geselecteerde plekken in München door de eeuwen heen, van de oprichting via de barok, de belle époche, de ruïnes van het nationaal-socialisme tot de jaren 70 van de vorige eeuw. Luister naar verhelderende verhalen uit deze tijd die uw ervaring nog authentieker zullen maken. Als je je virtual reality-bril afzet, zie je het verrassende contrast tussen nu en toen.

46 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Hofbräuhaus am Platzl: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Hofbräuhaus am Platzl

Wil je alle activiteiten in Hofbräuhaus am Platzl bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hofbräuhaus am Platzl

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.035 beoordelingen

zeer goede tour, met goede en enthousiaste uitleg door Josh de gids. Hij weet veel te vertellen over de periode en gebruikte daarbij ook afbeeldingen die hij in een map bij zich had.

Heel interessant. De gids was zeer goed voorbereid, wist heel veel over het ontstaan van het Derde Rijk. De tour duurde door zijn enthousiasme minstens een uur langer!

Josh was een hele fijne gids,enorm gepassioneerd door wat hij brengt en verteld. Je kan geen betere gids hebben!

Onze gids Gabriela is zeer kundig en geduldig. De groep was met meer dan 20 personen eigenlijk te groot

Josh gaf een educatieve en realistische rondleiding. Leerzaam, emotioneel en ontluikend.