Belevingen in
Hofgarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Düsseldorf

Hofgarten: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Düsseldorf: stadstour met e-scooter

1. Düsseldorf: stadstour met e-scooter

Begin bij het hoogste gebouw in de stad, de Rheinturm. Met uitzicht op het staatsparlement en de spectaculaire Rheinkniebrücke leer je hoe je de veilige elektrische step Scuddy bestuurt. Begin je scootertocht langs de Rijn naar de Mediahaven, waar je langs verschillende bijzondere gebouwen van de Canadees-Amerikaanse architect Gehry rijdt. Laat de jachten in de haven achter je en vervolg je rit over de Rijnpromenade richting de oude stad. Op de ruime Burgplatz bekijk je de Schlossturm , deze kasteeltoren is een van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. Blijf dicht bij de Rijn om de Oberkasseler-brug en de aloude St. Lambertuskerk met zijn scheve basiliektoren te bereiken. Vaar vervolgens langs de imposante koepel van de Tonhalle voordat je de legendarische Fortuna Büdchen bereikt, een grote drinkzaal die is verbonden met de voetbalclub van Düsseldorf. Ga door langs belangrijke musea en het Dreischeibenhaus, een indrukwekkend staaltje  hedendaagse architectuur uit de jaren zestig. Ervaar de drukte van Königsallee, met de beste winkels van de stad. Kies de rondleiding van 2 uur voor een meer uitgebreide verkenning van de stad, incluseif de linkeroever van de Rijn. Ontdek het elegante Oberkassel, een district met gebouwen uit de "Gründerzeit" en Art Nouveauperiode. Zie meer bezienswaardigheden, zoals de K20, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, een kunstcollectie die zich achter een bijzondere gevel van zwart graniet bevindt. Passeer langs de Kom(m)ödchen, het cabaretpodium, en ga vervolgens naar Carlplatz, waar je van maandag tot zaterdag een levendige markt vindt. Op het einde van de rondleiding ga je op een ontspannen tempo terug naar het startpunt.

...
Düsseldorf: groepsfietsavontuur in het Duits

2. Düsseldorf: groepsfietsavontuur in het Duits

Volg je gids terwijl je door Düsseldorf fietst tijdens een tour van 120 minuten. Bekijk bijna alle attracties in de binnenstad zonder je stoel te verlaten. Reis in groepen van niet meer dan tien en stop om naar historische informatie te luisteren. Begin bij Apollo-Platz en ga naar Stiftsplatz in de oude stad. Geniet van het uitzicht op de rivier aan de oeverpromenade van de Rijn en geniet van de charmante Inselstrasse. Fiets door Ehrenhof, Hofgarten, Corneliusplatz, Königsallee en Hofgarten. Geniet van het uitzicht vanaf de Oberkasseler-brug en geniet van het landschap op de Oberkasseler Rijn-weiden, voordat je de Rheinknie-brug ziet. Bekijk enkele moderne plekken in het staatsgebouw en de Rijntoren. Rijd langs de MedienHafen, een must-see voor architectuurliefhebbers. Keer terug naar de Rijnoeverpromenade en volg je gids door de fascinerende kronkelende straatjes van Schulstrasse, Citadellstrasse, Bäckerstrasse en meer.

...

Sitemap Hofgarten

Wil je alle activiteiten in Hofgarten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Hofgarten

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 10 beoordelingen

De reis met Dieter was erg leuk. De Scuddy is gemakkelijk te gebruiken en erg leuk. Dieter doet de tour heel goed. Precies de juiste hoeveelheid stadstour en het plezier van het besturen van een scuddy.

De tour met Dieter was erg leuk :) We deden het meteen aan het begin van onze reis naar Düsseldorf, dus we konden de insidertips van onze gids de komende dagen implementeren :) Sterk aanbevolen!

Het was erg leuk en is anders dan een Segway-tour! En onze gids was super aardig en alles was zeer informatief.

Het was een leuke tocht en ook interessant om met zulke scooters te rijden! (Ik heb het nog nooit gedaan!)

De gids speelde in op de individuele wensen. Het was een zeer plezierige rondleiding.