Höfuðborgarsvæðið, IJsland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Höfuðborgarsvæðið, IJsland

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 36.123 beoordelingen

We waren met een klein groepje op pad, en het was echt een hele leuke ervaring. Er was voldoende gelegenheid om te highlights te bekijken of om wat te eten/drinken. De gids heeft ons nog gevraagd of we nog een ijsje(!) wilde eten en heeft daarvoor een klein stukje van de route afgeweken. Grappige ervaring om in Ijsland een ijsje te eten. Het snorkelen was zeer goed geregeld en de begeleiding was TOP! Ze hebben leuke foto's van ons gemaakt tijdens het snorkelen. En het ijswater was heerlijk om te drinken :-)

Een 10+ voor deze historisch stadswandeling. Niet alleen het verleden maar ook het heden kwam ruim aan bod; zo bv de mooie kunst graffiti op de huizen. De gids was een goed verteller met veel humor. Je kon hem ook alle ander dingen over Ijsland vragen.

Een hartelijke ontvangst voor een rit door een fantastisch mooi landschap. Vriendelijke begeleiding door de gids, wat het extra leuk maakt. De paarden zijn makkelijk in omgang. We zijn met eigen vervoer gegaan en de routebeschrijving was goed.

Het was een mooie ervaring, prachtig onder water. Onze gids was Eliska en ze deed het met veel plezier. We kregen onder het duikpak nog een wetsuit, en het was goed te doen allemaal. Er werden nog foto's gemaakt.

Een fantastisch mooie reis door alle hoogtepunten van de golden cirkel. De gist Tina is geweldig. Een waar compliment. En trots op haar land waar ze alles over weet te vertellen.